Sunday, October 11, 2009

PaPaDom OoH PaPaDom!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:00 AM
Hari ini terasa semacam ada waktu lapang, tetapi tidak tahulah jika tiba-tiba nanti ada pula hal yang tidak dapat di elakkan. Jadi rancangnya ingin menonton Afdlin Shauki. Ekekekeke...

Okey!! Siapa sudah menonton Papadom? Mari kita kongsikan. Amacam cerita ini? Okey tidak?

Nota kakitanganku : Selalu kalau rancang awal memang tidak jadi. He he he...





25 kUs-kUs:

Ayu on October 11, 2009 at 9:09 AM said...

ted dtg amik aku kat sini la aku nk tgk.. huhuhu..

x best la tgk sorang2,,

sI tEDI on October 11, 2009 at 9:27 AM said...

ekekekkeke.. honey ko mana?

ajak je nana pergi... masukkan dlm cage!!

a.z.r.i.n.a.03.07 on October 11, 2009 at 9:46 AM said...

takkan dapat tengok lar....
kalau nak, kena angkut sumer...
citer kartun boley lah bawak..kang citer ni kang..skrat jalan sumer nak balik...huhuhu...


kena tunggu kuar masa raya lah jawabnye...hehehe..

qyla on October 11, 2009 at 9:59 AM said...

haah.

tolong infom kan macam mna ctew papadom tu..

best ke x..

igt nak tgk gak le.

thx

Samaira on October 11, 2009 at 10:00 AM said...

nk ikuttttt bley la ekkk hehehe

ber_uwang on October 11, 2009 at 10:06 AM said...

kita nak ikut bole...

QieFLy si Dolce on October 11, 2009 at 10:29 AM said...

hurmmmmm...tak tengok g....

miera a.k.a merr on October 11, 2009 at 10:49 AM said...

nak ikot.....~!!!!!

sI tEDI on October 11, 2009 at 11:01 AM said...

ekekekekeke kakrina.. cite katun je leh layan sampai habis ek budak2 ni

sI tEDI on October 11, 2009 at 11:02 AM said...

qyla : aku lom tgk. hik hik hik..

sI tEDI on October 11, 2009 at 11:02 AM said...

ekekekeke samaira : jom! Ko belanja!

sI tEDI on October 11, 2009 at 11:02 AM said...

boleh je mytwin.. sponsor semua!

sI tEDI on October 11, 2009 at 11:03 AM said...

qief : nanti dah tgk bg tau :P

sI tEDI on October 11, 2009 at 11:03 AM said...

ekekekke miera : banje aku!

chipsmore on October 11, 2009 at 11:11 AM said...

kat blog ramai cakap cerita tu best..tapi xtaw la..tapi sy rasa best...tgok making mcm seronok je..pergi la terjah panggung siap siap ;)

klik klik nuffnang ;)

sI tEDI on October 11, 2009 at 11:58 AM said...

ok cik epal// nanti aku g tgk.. yup! saling mengklik ok? he he he

ween on October 11, 2009 at 1:21 PM said...

tedi,
nak ekot bole!!!

♥S@R@♥ on October 11, 2009 at 2:02 PM said...

best2 sara dah tengok..rasa cam nak makan papadom je..haha

sI tEDI on October 11, 2009 at 7:33 PM said...

jom ween : kamu belanja!

sI tEDI on October 11, 2009 at 7:34 PM said...

ekekekek sara..

miSs siv on October 11, 2009 at 10:21 PM said...

mmber aku cakap best giler,,
huhuhu
tapi aku nak tgk tsunami tuh~

sI tEDI on October 11, 2009 at 11:19 PM said...

miss siv. aku pun lom tgk tsunami

Watierman on October 12, 2009 at 8:06 AM said...

rasa macam nak tengok...tapi karang raya dah keluar...kat TV...lagi pun Pak Ngah akak baru jer pergi meninggalkan kami....

Alimaz-Kembara Terasing on October 12, 2009 at 10:03 AM said...

nanti bila dah tengokkalau best habaq kat akak no...akak nak beli dvd...buat koleksi afdlin...hehehehhe

GiGGLe GaL on October 12, 2009 at 6:58 PM said...

aku tak tengok lg.. tingin gak tengok lawak si afdlin kali ni..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting