Thursday, October 22, 2009

MukA kAmu MacAm Art|s....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:30 PM
'Pernah tak ada orang cakap muka kamu macam artis?'


'Kenapa? Akak nak autograph ke?


'Perghh!! Perah santan!!!'


'Ha ha ha ha'


'Aidid Marcello tak boleh cari makan kalau saya jadi artis, kak'.


'Buweeeek :P'


Ada atau tidak orang beritahu kamu muka kamu macam artis? Kalau aku, muka memang tiada tapi badan macam Syanie.. Sob Sob Sob!!


Nota kakitanganku : Jaga yang tukar dari giliran malam ke siang pejabat aku muka macam Aidid Marcello. Ha ha ha ha....





56 kUs-kUs:

Softtouch [Hanim] on October 22, 2009 at 2:38 PM said...

he he he...sy pun mcm pernah lah org ckp muka mcm catriona ross atau wan khadijah...tp sy xlah perasan wakakkakak..yg xboleh blah tu ckp mcm catriona ross jauh pggang dr api sbb dia putih sy ni malap sikit..he he he

psst serius ke muka guard tu mcm aidid?ensemnya....

Ayu on October 22, 2009 at 2:43 PM said...

aku rasa ko x la sebesar syanie ted.. ??

ashie023 on October 22, 2009 at 2:43 PM said...

penah jugak ader org kata muke aku cam artis..tp kalu ko tau nih, mesti ko gelak sakan...malas aku nak cite..ahhahaha

wah..guard tuh cam aidid..perghhh..cun tuh

Tinie a.k.a Ibu Fatin on October 22, 2009 at 2:55 PM said...

wei wei..masa kecik2 dulu, banyak org cakap muka aku macam ann ngasri..muahahhaha silalah muntah.

wei ted ko ada ym tak? or skype? or facebook?

itafukada on October 22, 2009 at 2:56 PM said...

eh..akak ni mcm toott.. artis tu la..
erkk?? ade ke? ceh..
tlg sket okeii..artis tu yg mcm muka i tau.haha..

blueCITY on October 22, 2009 at 2:57 PM said...

WAKAKAKKAKA
aidid marcello la sangat
ekekekek

ikiqzana on October 22, 2009 at 3:21 PM said...

ada gak org ckp mcm artis.. amy mastura.. kelakar tul.. sebenar nyer amy mastura yg ikut muker cam akk.. mukakaka...

ZARA 札拉 on October 22, 2009 at 3:33 PM said...

pergh!!

aidid marcello!

=]

Ms.Lilies on October 22, 2009 at 3:34 PM said...

muka aku tarak la...muka aku muka unik akakakaka

niesz on October 22, 2009 at 3:41 PM said...

niesz pnah..hihi..mesti cik tedi x caye kan..cite nye cm ni..time tu time ari cousin niesz kawen..so,niesz kene la bg buah tgn tuk org yg dtg tu..tibe2 ade sorg mkcik ni tegur niesz..ank ni pelakon ke?mkcik mcm pnh tgk..tp mk cik x ingt name die..2 kali mkcik tu dtg jumpe niesz..n sampai skang niesz still cr sape la artis yg muke cam niesz tu..hikhikhik..

Solehah on October 22, 2009 at 3:44 PM said...

takda mcm artis..hehe..aidid marcello hensem oooo..sytttt...

Along25 on October 22, 2009 at 3:45 PM said...

jgnlah berkata begitu... tapi kecik2 dulu ada org kata muke along mcm shah rukh khan! hahahahahhahaha! wink!

GiGGLe GaL on October 22, 2009 at 3:45 PM said...

comel ape dak syanie tu.. eleh..ko membongak yo dak ted... kono ni kang..

ekekeke..

QuEeN Of 2 Heroes on October 22, 2009 at 3:54 PM said...

perghh...ensem seh jaga tu...cam Aidid Marcello.. :p takat ni x pernah lak org ckp muka cam artis tp asben pernah la ckp cam heliza...hahaha..lansung x sama..

Watierman on October 22, 2009 at 3:54 PM said...

Walau siapa kamu...artis pun manusia biasa jugak...Pernah tak kita terfikir..sesama artis cakap...oh semalam aku terserempak kembar kamu!!!Dalam dunia ni ada 7 orang yang seiras tau...dah tedi...jangan nak merendah diri kata gemuk le apa ke...Kamu punya aura...itu yang paling penting....fizikal is juat a bonus!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 on October 22, 2009 at 4:28 PM said...

KRina setuju semua yang Kak Watie cakap tu..


tak perlu merendah diri.

LuVidA^^ on October 22, 2009 at 4:33 PM said...

muke ida mcm muke artis yg baru nak meningkat naik tu....

sape ntah name die...lupe lak...

muahahhaha!!~ =p

sebenarnye tak de lgsg...sobss~~

[s][u][e][h][a][n][n] on October 22, 2009 at 4:37 PM said...

sue selalu mengaku yang sue ni artis kat pakcik sue.

ikuti perbualan ni

pakcik :ko ni kan yang belom kawin tu?
sue : kita kan artis...kawin lambat
pakcik : ade2 je jawapn ko
sue (dalam hati): sapa suh tanyer..ambik ko jwpan aku..hihihi

fiD on October 22, 2009 at 4:42 PM said...

sesungguhnya setipa manusia ade kelebihan kan..

leadleedeea on October 22, 2009 at 4:43 PM said...

ted...muka artis tu cam muka lead..muahahahaa~!!!

ape nak buat? redha je laaaaaa..aahahaha~!!!

@--- Sueanne ----@ on October 22, 2009 at 5:07 PM said...

along kite ada iras ngn artis

along = zamani slam
along = kite
kite X= zamani

ttba blurrrrrrrrrr....

kesimpulannye :
stakat ni xde artis yg ikut muka kite..hahahaha..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on October 22, 2009 at 5:13 PM said...

ada orang kata saya gebu mcm pelakon catriona ross.....

kekkekekke

miera a.k.a merr on October 22, 2009 at 5:32 PM said...

ada bebrapa org kata muke sy mcm zaskia adya mecca lam cte aqso n madina tu.. aha.. mule2 cam x caya..mata korg da lme x servis kot sy kata...
pastu bf msg masa nga tgk cte tu..
"yg jd iren tu cm muka miera la........"
>>'haip..dia yg cm muka miera okes'
hah sudah..........
bila si dia mula bersuara.....
mula la aku nak perasan...
amira diam.jgn nk perasan.
ok.
sy diam.


diam.



diam.



haha..xleh...nak perasan gk...lalala~

ONE ZABA on October 22, 2009 at 6:22 PM said...

muka serupa...tapi nasibnya tak serupa.

sharamli on October 22, 2009 at 7:12 PM said...

amek la gamb0 ngn jaga tu...ha3

cahayachenta on October 22, 2009 at 7:40 PM said...

ada sorg blogger kata muka aku mcm ayu raudhah... haha~~ ko ada nmpak tak kat mana ke'ayuraudhah'an aku tu????

seyes ko muka jaga tu mcm aidid marcello.. gila la pnya hensem...

zeqzeq on October 22, 2009 at 8:26 PM said...

sesekali perah santan apasalahnya..

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:47 PM said...

hanim : kamu mmg iras wan khadijah.. cuba teka bahagian mana? ekekkekee

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:47 PM said...

ayus : x ke.. yg terkini ayus.. ha ha ha ha

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:47 PM said...

dak ashie : artis mana satu? ekekekekek

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:48 PM said...

tinie : muka ann yg macam ko.. ha ha ha ha...

aku ada blog jek.. YM x aktif.. fesbuk x ingat pasword.. skype aku tak tau apa tu!! ekekekeke

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:48 PM said...

itafukada : ekekekekke. ya ya.. dia ikut muka kita

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:49 PM said...

biru : serius! aidia marcello :P

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:49 PM said...

kakzana : ada sikit.

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:49 PM said...

dak zara : nape? nak mintak otograp?

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:49 PM said...

ms lilies : ko come lote..

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:50 PM said...

niesz : ha ha ha.. sila gugel :)

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:50 PM said...

solehah : ekekekke.. yup!!

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:50 PM said...

along : serius ke mcm shah rukh khan> ekekekekke

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:51 PM said...

mrs giggle : aku tak bongak.. ko tanya ayus..

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:51 PM said...

queen of 2 hereos : di mata asben ada iras2 tu..

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:52 PM said...

kakwatie : he he he.. maceh.. !!

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:52 PM said...

kakrina : heheheheh gak.. maceh.. InsyaALlah kak.. :)

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:52 PM said...

luvida : meningkat naik ek? ekekkekeke pandailah tu

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:53 PM said...

suehann : lawak gila.. ekekkekekeke

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:55 PM said...

fid : betul tu.. kelebihan dan kekurangan :)

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:55 PM said...

lead : ikut muka sapa ek? ekekekkeke

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:56 PM said...

sueanne : ekekekkekeke.... nasib baik.. kalau tak ada org mintak otograp :P

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:56 PM said...

yanie : yup! gebukan cat..?

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:57 PM said...

miera : ekekkeekke.. wah gitu!! ada peluang berlakon ni!! ekekekekeke.. muka dah macam artis antarabangsa :P

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:57 PM said...

one zaba : masing2 :)

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:57 PM said...

sharamli : Gilo ko.. laki orang kot tu.. ha ha ha

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:58 PM said...

CC : ada gak org ckp.. kira ada iras lah.. time ko mekap kot..

sI tEDI on October 22, 2009 at 10:58 PM said...

zeqzeq : perah santan dan naik lif tokan sendiri.. :)

Alimaz-Kembara Terasing on October 23, 2009 at 9:24 AM said...

tak dernya tedi oi...depa yang ikut muka kita....keh keh keh...

ustazah dyLLa on October 23, 2009 at 6:28 PM said...

org kata muka sy mcm mek klate 2...yg dlm cite salam pantai timur...hahaha...pastu suara mcm CT NURHALIZA...hahahaha...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting