Wednesday, October 28, 2009

PerLukah Senara| BLog? PerLukah BaLasaN?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:30 PM
'Saya sudah senarai blog kamu,sila senarai saya pula. Kita tukar-tukar 'link' okey?'

Perlukah balasan atas setiap perbuatan?


Betulkah bila tangan kanan memberi, tangan kiri tidak perlu tahu sebenarnya?

Nota kakitanganku :Semalam gatal usik-usik 'layout' semua senarai blog juga hilang!






64 kUs-kUs:

Bean Jinai on October 28, 2009 at 2:33 PM said...

jom la kita tukar tukar link...

ain fathihah on October 28, 2009 at 3:14 PM said...

hilanggg.......
patah tumbuh hilang berganti
hehe

@rE-LonG on October 28, 2009 at 3:25 PM said...

tula..kata smLam gatal2..ni da tgatal tgn thilang kan la ek..hihi

xwat back up ke?
sabaU la ye.. ^_^

miss jane on October 28, 2009 at 3:27 PM said...

ntah..

terpulang..

tapi, kalo aku, aku akan senaraikan nama blog yg mmg setia follow blog aku jer..

if aku rs dia tak rajin, aku tak senaraikan pon...hahaha

tapi, tu buat yg just tk update blog la..

ade gak yg aku dah hafal dlm kpala, so, aku tk pyh list kan...

sbb dah hafal...n majoriti, blog kawan2 aku, yg baik ngan aku, aku tak list kan kat blog aku...

hehehehehhe sbb utk jaga rahsia aku dari terdedah kpd public....


muhahhaahhahahhahah

pnjg gile komen aku!
layan je kak....kikiki

iva saionji on October 28, 2009 at 3:30 PM said...

hehehe..iva pon xpenah kesah...hehehe....tq lawat saya..hahaha...maaf lama xlawat anda....saya sgt bz..hukhukhuk...saya lawat skg...

sue_pinky on October 28, 2009 at 3:32 PM said...

btul 2...
bt keje xprnh nk ikhlas..
mnusia2...
ish2...

Solehah on October 28, 2009 at 3:39 PM said...

hehe..patut la ilang..adeh..tu pun very personal la tedi..ada org nak kembangkan networking dorg..huhu..kalo aku plk letakkan link org yg berbaik2 ngan aku then yang aku pi ja minat nak baca..

Ayu on October 28, 2009 at 3:57 PM said...

ooO.. apo yg berubah layout nih? xdo apo pun perubahan ???

blueCITY on October 28, 2009 at 3:58 PM said...

ek eleh,
wekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

cHeRyNa PiReS on October 28, 2009 at 3:59 PM said...

aku pulak, tgk dulu. kalau aku visit...dan aku suka blog tuh. aku letak dlm list. walaupon org tuh tak tentu lagi letak aku dalam list.

mmg nampak sangat terhegeh2. aku ade komen kat beberapa blog nieh hampir setiap ari tapi org tak visit blog aku balik. nak wat camne...aku suka blog dia, dia tak suka blog aku gaknye...ehehe..

tp tak jadi hal lah. letak blog list tp lepas tuh hati nak iklas nak visit blog aku pon tak guna gak. bias aku je tau siapa aku nak letak dlm list, siapa aku nak lawat.

* ko dalam list sbb aku nak tau cite dak utih dan membebel di sini:)

PAP on October 28, 2009 at 4:05 PM said...

manusia....argghhh malas nak cakap pasal manusia.dari dulu lagi.bosan dengan manusia.tapi aku manusia.

fiD on October 28, 2009 at 4:12 PM said...

kite akan follow kalu org tu punyer entry bez kan.. so xperlu nak suro follow balek, ohohho

Watierman on October 28, 2009 at 4:19 PM said...

Salam Tedi...akak tak kisah..hilang list jer tu...bukan hilang ingatan....Yang penting....apa rasa hati!!!Kasih sayang tidak boleh dipaksa-paksa...ia mengalir dengan sendirinya....kamu akan dapat merasakan alirannya...!

Samaira on October 28, 2009 at 4:33 PM said...

hehe cik tedi
ade org berblog sbb nk kumpul link ngan folloower je kot kakaak ntah

minTanG_teLip2 on October 28, 2009 at 4:38 PM said...

Erk. .xpErLu kOwt. . .tiAm2 cudA

@--- Sueanne ----@ on October 28, 2009 at 4:41 PM said...

link link link...
pastu...
dua-dua senyap...
hehehe

ape yg link kt blog kite tue,
sume yg rapat ngn kite..
so ari2x..
kena wajib terjah blog dorang..
xterjah rase cam xkena je..hehehe

deena awanis on October 28, 2009 at 4:48 PM said...

kalo aku, x kesah pun..
list blog yang ade tu pun sume blog yang aku suka baca..
n ade gak yang follow tapi x list kan pun..huhuhu..
x kesah pun orang list ke, x baca blog aku ke, x visit ke..
do i lool like i care??
for me,writting is just for myself..
so, tepuk dada tnye selera..

chow!!;-)

ashie023 on October 28, 2009 at 4:56 PM said...

bagi ambe...bloglist kene ada sebab nk memudahkan ambe klik..sebab ambe x ske taip kat atas address..

tp bab2 tuko2 link tuh, kalu org nak tuko,ambe ok je, ambe akan polo lah dier sebagaimana dier polo ambe..

relevan on October 28, 2009 at 5:23 PM said...

Sapa suruh aok gatai2 tangan Tedi?..ishkk3..kala aok gatai kaki mau agoknye aok terajang2 orang tak?..

p carik semula link yang hilang tu..

n on October 28, 2009 at 5:27 PM said...

Tak pe...hilang boleh berganti kan kan..

ASYIQ on October 28, 2009 at 5:39 PM said...

Betul ke tEDI? Patutlah bila akak post entry akak tak nampak lg kelibat tEDI smpai skrg. Selalunya tEDI di antara yg paling setia dtg awal.

Sabo ajelah tEDI. Layout tu dr awal smpi skrg mcm tu la....tak tau bila nak tukar. Malas betul nk make up dia. Sian rumah akak.

a.z.r.i.n.a.03.07 on October 28, 2009 at 5:52 PM said...

salaaaaaammmm pettaaaangggg...
out of topic:
rindunyaaa nak pergi kat sini & sumer kwn- lain...
KRina sibuk giler lah Ted..


tak yah nak paksa2... kalau suka masuk blogroll; kalu tak suka takyah... drp duk dlm list tp tak tengok2 pun tak guna jugak..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on October 28, 2009 at 5:53 PM said...

hahahha
tu dia la kak tedi
gatai tangan sangat
kan dah ilang semua nyer

kekkekekke...add yanie k

niesz on October 28, 2009 at 6:11 PM said...

hihi..gatai sungguh tgn tu ek..its ok..link balik k..

Manusia on October 28, 2009 at 6:58 PM said...

ok nanti tukar2 link yea haha..
bg ak, ikut orang la. mungkin dia semangat nak berblog bila ramai yg link blog dia huhu.

arnamee on October 28, 2009 at 7:11 PM said...

Salam.

ekeke. ikhlas. sebut senang, susah nak buat,akak. tapi selagi nama manusi, itulah ada namanya kita. macam konsep buat baik gak akak, jarang dan susah nak yang buat ikhlas keranaNYA, melaenkan nak buat sebab dapat pahala. wallahua'lam, Dia je dapat nilai keikhlasan insan. ;)

p/s: ikhlas neh - sygg akak.;p (alamak, terbagitau suda...ekeke)

imHepPie on October 28, 2009 at 7:13 PM said...

xkesah...aku link je mana2 yg aku rasa besh..

Koyuki on October 28, 2009 at 7:18 PM said...

mana2 pon boleh
best tak best tak de hal
nak baca jer

F.Aminurrashidd on October 28, 2009 at 7:45 PM said...

aku link blog kawan n blog yang aku suka baca sahaja..

antara exchange follower n exchange blog link. aku suker exchange blog link.. hehehe~

pst cik tedi, sejak dua menjak ney, aku senang lak nak bukak blog nie.. selalunya loading dier lamer gilerr.. mungkin incident layout kooot.. hahahahaha~ =)

Nakamura Kazuki on October 28, 2009 at 10:57 PM said...

ambe tak kesah pun...sebab blog ambe blog merapu jerrrrrrrr..orang masuk terus pening..hahaha..tapi bagi yang sudi singgah dan komen terasa sangat dihargai malah mengeratkan lagi ukhuwah bloggers sumerrrkan

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:03 AM said...

bean : kenapa apakah?

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:03 AM said...

ain : nak ganti tu yg malas

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:03 AM said...

arelon : mmg gatal tgk pl

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:04 AM said...

MJ : ekekekekek.. ye ye..

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:04 AM said...

iva : terima kasih. buatlah kerja yg penting dulu

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:04 AM said...

suepinky : inginkan balasan

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:05 AM said...

solehah : yup! dapat2 kalau die letak kag blog yg hot

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:05 AM said...

sha : macam terasa jek.. aku lawat walau lambat..ekekekekke

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:06 AM said...

ayus : tambah garis2 jek.. la la la

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:06 AM said...

biru : ek eleeeeeeh

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:06 AM said...

PAP : yup, kita manusia

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:07 AM said...

fid : macam 1 paksaan

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:07 AM said...

kakwatie : seperti di tarik2.. :)

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:07 AM said...

samaira : hobi. ekekekeke

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:08 AM said...

minta telip2.. a'a ek... cenyap jewk

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:08 AM said...

sueanne : betul tu.. baru berbaloi2..

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:08 AM said...

deena awanis : yup! blog kita kita punya suka :)

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:09 AM said...

dak ashie : aku lebih ske tgk dashboard sbb awal sket kuo

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:09 AM said...

relevan : malas gila!

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:10 AM said...

naff : betul2 bz ni.. sampai nama pun sempat taip n jek... ekekek

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:10 AM said...

cikgu asyiq : saya ni ubah rajin dah silap malas nak kembalikan ke asal. ekekekke

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:11 AM said...

kakrina : wah!! kalau Mb ni dia punya bz. ekekekeke... buatlah keje bek2 ek kak

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:11 AM said...

yanie : InsyaAllah. :)

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:12 AM said...

niesz : kemalasan melanda

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:12 AM said...

azuan : harap dia juga lawat blog yg dia link

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:13 AM said...

arname : betul tu.. selaluny akita nampak macam mudah je kan.. macam x de pape jek.. tp.. bila renung balik betul gak.. buat sesuatu nakkan balasan

psst.. Lapp yu tuu

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:13 AM said...

mimie : besh macam megi

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:14 AM said...

fawez : ye ke? aku kena kuokan kuman2 yg beratkan blog aku ni!

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:14 AM said...

hencek nakamura : mcm berucap memang pilihanraya lak. ekekekek

sI tEDI on October 29, 2009 at 1:15 AM said...

yuki : yup!

Alimaz-Kembara Terasing on October 29, 2009 at 11:06 AM said...

biasa sekali nak edit dan tukaq layout sekali hilang semua blog list.....

sI tEDI on October 29, 2009 at 11:42 AM said...

alimaz : he he he.. tau x pe..

Faarihin on October 29, 2009 at 5:17 PM said...

waduh2.. ilang dah sume link itu... sedey..

Noorlaila Mohamed Nor on October 29, 2009 at 5:22 PM said...

i letak jugak link yg dah letak i tu
tapi tak ikhlas
huhu :)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting