Wednesday, October 14, 2009

T|kar! Bawa aKU TerBanG!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:00 AM
Photobucket

Ini sebenarnya alas kaki. Tetapi lebar dan cantik. Jadi aku buat alas tidur budak ini sebab sekarang dia suka tidur atas lantai.

Photobucket

Memang comot. Sejak dia balik luka-luka dulu aku belum mandikan lagi. Biarlah luka dia kering supaya bila kena air tidak pedih. Muka pun sudah berlorek-lorek.

Tengok loceng dia!! He he he.. Aku belum sempat mahu beli loceng yang baru. :)

Nota kakitanganku : Zam-zam ala kazam!!







42 kUs-kUs:

cHeRyNa PiReS on October 14, 2009 at 11:15 AM said...

letaklah dalam bakul...comel tau kucing tido dalam bakul. lagipun ada alas nanti taklah dia sejuk:)

dak utih dah elik sket..yeayy!!!

Alimaz-Kembara Terasing on October 14, 2009 at 11:23 AM said...

posing la tu.....

farah on October 14, 2009 at 11:26 AM said...

oit dak utih,

mau terbang ke mana tu?

:D

zaradgreat on October 14, 2009 at 11:29 AM said...

hoohoh.
muka berloreng2 dia nampak ganas
takuuuutt..
heeee ----

eyena on October 14, 2009 at 11:39 AM said...

huh ada2 jer dia..

Watierman on October 14, 2009 at 11:40 AM said...

Jangan terbang tinggi sangat..nanti sampai Penang..tak balik Melaka pulak...siapa yang susah..Boss gak yang susah...

ZARA 札拉 on October 14, 2009 at 11:42 AM said...

suruh dia terbang melayang2~

P/S: maybe ku pergi Melaka, area2 MITC 24 Oktober ni~ ada harapan untuk bertemu tak?

GiGGLe GaL on October 14, 2009 at 11:55 AM said...

ted,
aku rasa, aku ngan dak utih memang sehati dan sejiwa.. sebab rugs tu sama dgn rugs aku..ekekeke..

ko btaw dak utih..tunggu raya haji la baru mandi wei.. busuk!

miera a.k.a merr on October 14, 2009 at 12:08 PM said...

haha....dak utih nak terbang p mana tuh???

♥S@R@♥ on October 14, 2009 at 12:31 PM said...

sedikit frust la bila baca blog kt opis ni..sebab gambar dari photobucket atau yg sewaktu dengannye kene block..sob..sob

oleh yg demikian tidaklah dapat sara melihat gambar2 yg ada di blog tedi ni sehingga la sara tgk guna laptop kt umah..huhu

eh tpanjang lak komen..hehe

Uruchimaru @ kf on October 14, 2009 at 12:35 PM said...

WAHAI tikar terbang bawa daku ke pasir berdengung ..!!!

zamx2 allakazam....zummmmmmmmmmmm!!!

sayu=pilu on October 14, 2009 at 12:55 PM said...

tolong bawa daku bersama mu..ewah...
dtg la mengvote di blog..tq

a.z.r.i.n.a.03.07 on October 14, 2009 at 12:56 PM said...

terbang gi mana tu dak utih oooi...

kang cik puan menangis lagi carik ntah kat mana....

duk umah jer ye ...

Jard The Great on October 14, 2009 at 1:42 PM said...

aku baru ja jumpa satu blog yg ade gmbr2 kucing.. uish.. klik sini...

neezareef on October 14, 2009 at 1:47 PM said...

betuah bebudak ni ya..ni klu pak metua ku npk msti dia suka ni ade insan behati mulia bg kucing2 tdo atas alas kaki..huhu

Samaira on October 14, 2009 at 1:51 PM said...

sgt2 comellll!!!
geramnyaaaa muahhhhh kt dak utihhh
ekekek
kim salam kiss kt dak utih ye ekeke

Solehah on October 14, 2009 at 1:58 PM said...

xoxoxo dak utih..huhu..

ashie023 on October 14, 2009 at 3:21 PM said...

dak utih,...ko dah sehat ke?riang ria je naik kapet ..keke

Raihan on October 14, 2009 at 5:24 PM said...

tedi, naik la sekali tikar tu...mai penang ni kay..

Naff said...

Baiknye bagik dia tikar terbang....cumil jugak dia tu huhuhuuuuuu....windu kucin akuuuuuu ahhhhh

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:52 PM said...

bakul ek? kejap ke dia tu sha!

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:53 PM said...

farah! jd burung pulak!

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:53 PM said...

zaradgreat : tu lah . dah x ensem!

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:53 PM said...

aina : hehehehehe

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:54 PM said...

ekekekek kakwatie: a'a .. dah lah x de stereng!

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:55 PM said...

24 oktober? kena check diari. ekekekkeke...

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:55 PM said...

ekekekke mrs giggle : sehati sejiwa.. raya haji x sempat nak mandikan. org nak makan ketupat!!

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:56 PM said...

miera : bawa hati yg terluka..

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:56 PM said...

ekekek sara : bagus tu.. ngelakkan tg gambo bukan2. ha ha ha

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:57 PM said...

uruchimaru lak yg terbang dulu .. ekekekke

sI tEDI on October 14, 2009 at 6:58 PM said...

InsyaAllah sayu=pilu

sI tEDI on October 14, 2009 at 7:00 PM said...

ekekek kakrina : nak terbang kena bawa tuan dia sekali..

sI tEDI on October 14, 2009 at 7:01 PM said...

TQ jard .. sebijik muke dak itam aku. ekekekeke

sI tEDI on October 14, 2009 at 7:01 PM said...

neeza : ada adik ipar yg solo lagi? ekekekkeeke

sI tEDI on October 14, 2009 at 7:02 PM said...

ye samaira : maceh. muashh juga!

sI tEDI on October 14, 2009 at 7:02 PM said...

wah ... solehah dah pandai xoxoxoxo dah. ekekekeke

sI tEDI on October 14, 2009 at 7:02 PM said...

dak ashie : x sihat pun!

sI tEDI on October 14, 2009 at 7:02 PM said...

raihan : aku takut x muat!

umi_e on October 14, 2009 at 8:19 PM said...

alhamdulillah dak utih dan kembali pulih...

* lain kali jangan merayap tak tentu hala lagi :{

Fatt Chin Choy on October 14, 2009 at 10:00 PM said...

br nampak mcm LELAKI
haha

sI tEDI on October 14, 2009 at 10:28 PM said...

aduhai kak e : dia buat hal lagi

sI tEDI on October 14, 2009 at 10:28 PM said...

FCC : sekejap je ni!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting