Monday, December 28, 2009

"AuraT BanG!"

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:00 PM
Ya! Aku memang alahan. Memang 'alegic' kata orang putih. Memang aku pandang semacam sahaja kalau orang berpakaian begini.

Hari ini dengan penuh ceria aku ke Perodua lagi untuk mendapatkan khidmat mereka. Buang yang keruh ambil yang jernih! Aku sampai pukul 3.15 petang dan selesai pukul 5.15 petang. Sempatlah aku tengok cerita Mr Incredible di TV 2 sampai habis. Tahap kesabaran hari ini berada pada paras maksimum. Alhamdulillah.

Photobucket

Mamat ini duduk di hadapan aku. Aku sedang bersungguh-sungguh menyelak majalah. Ha ha ha..

Aku memang tidak berkenan lelaki berseluar pendek walaupun paras lutut. Jika kamu berdiri, ya, kamu menutup aurat. Jika kamu duduk, tengok? Kamu menyelak aurat kamu sendiri.

Aku terpaksa mengadap kamu selama 1 jam lebih.

Okey! Aku pasrah.

Tapi maaf! Berseluar separa pendek dan bersandle mungkin kamu rasa kamu nampak seksi. Tapi aku geli dengan bulu kaki kamu! Jika ada.

Tolonglah! Jika di khalayak ramai sebegini pakailah pakaian yang sesuai dengan keadaan.
'Aurat bang. Jagalah sikit!!"

Nota kakitanganku : Oh! Abaikan perut si baju belang-belang di sebelahnya. He he he..





31 kUs-kUs:

ween on December 28, 2009 at 8:13 PM said...

bulu kaki itu seksi, huu. tp ween pun xsuka tgk lelaki berseluar pendek in public. gewamnyewww. HAHAHA. ok, *kidding*.

Ms.Lilies on December 28, 2009 at 8:19 PM said...

ehehe...
dia perasan dengan duduk gaya gitu menunjukkan dia adalah sangat sheeekssiiii

Zuewairy on December 28, 2009 at 8:22 PM said...

hohohohhooho..

yeka..
kalo cmtu pakai.. tapi berdiri ja..
ble?;)

nursarah87 on December 28, 2009 at 8:25 PM said...

paling tak tahan ada gak spesis ni pakai cenggitu gi kuliah...even bawah skit dr lutut I tetap nak muntah...jijikz

ezzati on December 28, 2009 at 8:26 PM said...

haha..sexy tu :)

mukasurat17 on December 28, 2009 at 8:36 PM said...

"budak2 pompuan zmn skg susah nak tutup aurat" said lelaki yang sedang memakai seluar atas lutut.

mmg nak kne lutut aku kat tgkorak dia...

Cik Biol on December 28, 2009 at 8:45 PM said...

sempoi haha

kawie2020 on December 28, 2009 at 9:18 PM said...

hehehehehehe.. naper dok menghadap kaki mamat tu smpi sejam lebih? hehehehehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on December 28, 2009 at 9:22 PM said...

seksi tp seksa mata cik tedi melihatnya

hehe..

[asam]pedas on December 28, 2009 at 9:23 PM said...

hahaha ngadap le majalah ko tedi..kenape mesti ko tenung kaki MODEL tuh?? wakakaka

hisham on December 28, 2009 at 9:39 PM said...

hehehe..kalo ahfat dan kawie tgk kaki mamt tu ...msti dorang geram...hahahaha

niesz on December 28, 2009 at 10:16 PM said...

eeuuwww...geli nyer..tp cam kaki org tue jer..xslera nk tgk..

Solehah on December 28, 2009 at 10:27 PM said...

haha..isk2..aurat2..tertengok lak..

Airland on December 28, 2009 at 10:31 PM said...

ececeh.. layan je arrr..

~** PROFFY **~ on December 28, 2009 at 10:37 PM said...

hihihihi... sempat jgk ko amik gambo mcm paparazi ye tedi..! nasib baik dari tepi je

wakakakakaka

nadirah_nor on December 28, 2009 at 10:49 PM said...

owng tuh kene amek royalti
coz kaki dia dah masok blog..
miahahaha=)

Nakamura Kazuki on December 28, 2009 at 10:55 PM said...

hahaha..ambe ske gak pakai suar pendek paras lutut..tapi ambe cutela...hahaha so kalau pakai nampak cam budak2 form 1 balik tuisyen...hahaha..so dapat imaging kan tedi....

Koyuki on December 28, 2009 at 11:10 PM said...

huhu
kak tedi sempat curi gambar beliau

HonEyBuNNy on December 28, 2009 at 11:16 PM said...

kaki milik siapakah itu...hiihihi....

syaf on December 28, 2009 at 11:16 PM said...

heheh dieorg balon jerk pakai suar pendek ek..

kalu depa pakai spender jerk x taw r cam no ko geli t

Faarihin on December 28, 2009 at 11:33 PM said...

alamak tertengok.. huhuhu..

maiyah on December 28, 2009 at 11:44 PM said...

ekeke.. seksi ke :D

Kak aNIe on December 29, 2009 at 12:00 AM said...

tEDl...kaki berbulu le seksi...hahahah

miSs s!v on December 29, 2009 at 12:01 AM said...

perut tu nampak lebih seksi!

eKyN on December 29, 2009 at 12:59 AM said...

kaki cam hutan belantra ade hati nk tayang..
pe kate g gunting kasi licin??
haha
oh comelnye akk pkai baju belang tu puye perot..bape bulankah die pregnant ye??

eeeda on December 29, 2009 at 2:43 AM said...

He he he...layan je lah cuci mata... bkn lama 1 jam je.

::alwaniamalini:: on December 29, 2009 at 7:43 AM said...

erghh...saya pon x suke tgk lelaki berseluar pendek.. saket mata!

a.z.r.i.n.a.03.07 on December 29, 2009 at 10:32 AM said...

Mr Incredible tu bezz kan ... kRina dah tengok byk kali..kartun pon layaaannn.

perasan up2date lah kott mamat tu.. laaa dah dosa lak tertengok aurat dia...hehe..

Ena Qalinsya on December 29, 2009 at 10:51 AM said...

wakakakak baca tajuk n3 pun dh wat aku gelak bagai syaitonnn

white rose on December 29, 2009 at 5:14 PM said...

hbis kelabu bunga ros sy nih...hahaha

Rara on December 29, 2009 at 5:47 PM said...

tu la..laki slalu hboh dgn aurat pmpuan..tp aurat sndri xngeti jge..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting