Tuesday, December 01, 2009

Kas|h SayanG T|aDa BaTasaN!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:50 PM
Photobucket
Gambar dari emel

Semalam menerima emel dari seorang blogger. Beliau melahirkan rasa hormatnya kepada aku. Melahirkan betapa seronoknya beliau tiap kali aku hadir ke laman blog beliau dan meninggalkan komen walaupun komen aku hanya kata-kata biasa yang sering di ucap.

Membaca emel beliau bertambah menyedarkan aku, kasih sayang itu memang tiada sempadan. Aku tidak pandai meluahkan kata-kata kasih kepada kawan-kawan. Aku hanya mampu menzahirkannya dengan perbuatan.

Tanpa sedar usai membaca emel beliau airmata aku menitis. Sudah lama aku tidak mempunyai seseorang yang bergelar S.A.H.A.B.A.T.

Bila ada yang mengungkapkan kata-kata yang buat aku terharu, aku terlalu menghargai.

Terima kasih Te!! Kasih sayang dan ingatan memang tiada batasannya.

Kamu semua, minta tolong doakan untuk Cikgu Ayus. Beliau sekarang sudah di tahan di Wad Hospital Besar Seremban bagi melahirkan anak pertama. Beliau berada dalam keadaan yang gementar, tidak tenang dan berdebar sahaja.

Minta jasa baik kawan-kawan semua agar dapat mendoakan kesejahteraan beliau dan bakal anak lelaki yang akan di lahirkan, InsyaAllah.

Terima kasih semua.

Nota kakitanganku : Minta di permudahkan segala urusan kami Ya Allah!!









36 kUs-kUs:

Hisham on December 1, 2009 at 9:18 PM said...

moge2 ckgu ayus slmt melahirkan anknyer yg pertame..aminnn...wasalam

zaradgreat on December 1, 2009 at 9:19 PM said...

semoga baik2 segalanya. amin...

ASYIQ on December 1, 2009 at 9:20 PM said...

Ah...gambar ni amat bermakna. Boleh ditafsir dlm pelbagai bahasa.

aien~s corner on December 1, 2009 at 9:21 PM said...

moga selamat hendakNYa.. amin..

LORD ZARA 札拉 on December 1, 2009 at 9:22 PM said...

wah!!

lovely!!

Solehah on December 1, 2009 at 9:27 PM said...

insyaAllah semua ok..aku doakan beliau dapat lahirkn baby dengan selamat..

Wanita Itu on December 1, 2009 at 9:32 PM said...

malu te ihiks ihiks..

yang terbaik untuk cikgu ayus..semoga semua selamat Amin..

maiyah on December 1, 2009 at 9:35 PM said...

moga cikgu ayus sbr n akan peroleh cahaya mata yg cumel

joegrimjow on December 1, 2009 at 9:54 PM said...

sweetnye
kan bagus klu ku pon dapat sama
;)

~** PROFFY **~ on December 1, 2009 at 10:01 PM said...

harap semua selamat!!
tedi... kim salam pada Te!!

:)

Finaz on December 1, 2009 at 10:39 PM said...

ceh2...romantiknya gambar tuh..

xiiinam on December 1, 2009 at 11:02 PM said...

Persahabatan di alam cyber...meski belum pernah berjumpa, ada kalanya lebih tulus dari alam nyata..


Tedi...ckLah punya edit section masih problem....grrrrr!

ashie023 on December 1, 2009 at 11:11 PM said...

ah..mama ayu dah masuk wad dah...??dier msg ko ke tedi?
semoga segala-galanye selamatlah buat dak ayu..

umi_e on December 1, 2009 at 11:29 PM said...

Semoga cikgu akan selamat melahirkan anaknya...

* kenapalah masa cuti sekolah eekkkk :p (cikgu kalau lahirkan anak masa waktu sekolah baru best! hehehehe)

alvin takda rumah harga 8juta story.... on December 1, 2009 at 11:35 PM said...

semoga semuanya baik2 saja..amin....

Aiydalela on December 1, 2009 at 11:45 PM said...

suke pic tu..

tenang je hati tengok.. :)

syaf on December 1, 2009 at 11:49 PM said...

wah best nyer dah ade sahabat...
anyway doakan cikgu itew sembuh yer

paTonG kerTaS on December 1, 2009 at 11:49 PM said...

aku makin hilang kawan.
;p

semoga anak lelaki itu bernama adam farhan.
;p

YobSumo on December 1, 2009 at 11:51 PM said...

semoga cikgu Ayus dalam keadaan yg baik.

saya sayang kamu jugak tedi.
sila sensitip.

Zyma Saad on December 2, 2009 at 12:00 AM said...

Comel la menatang kat atas tu, Dik.

;)

HonEyBuNNy on December 2, 2009 at 12:00 AM said...

semoga cikgu ayus dlm keadaan baik n selamat...aminn jgk...

HonEyBuNNy on December 2, 2009 at 12:03 AM said...

semoga cikgu ayus dlm keadaan baik n selamat...aminn jgk...

kawie2020 on December 2, 2009 at 12:45 AM said...

semoga selamat semuanya ek.. amiimm...

doakan sy cepat dapat jodoh ek.. hahahahahaha...

Mr.Clive on December 2, 2009 at 1:08 AM said...

comelnyer gambar!!! :D

mier@merr on December 2, 2009 at 1:12 AM said...

semoga kak ayu selamat melahirkn baby die....

a.z.r.i.n.a.03.07 on December 2, 2009 at 2:28 AM said...

semoga Ayu selamat melahirkan bb yang dinantikan..

rAtu saLju™ on December 2, 2009 at 7:41 AM said...

sgt sweet ini gambar....syg suka..

Nakamura Kazuki on December 2, 2009 at 7:42 AM said...

semoga cikgu ayus selamat melahirkan baby boy ye...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on December 2, 2009 at 7:48 AM said...

semoga Cikgu Ayus selamat hendak nyer.....

amin....

fiD on December 2, 2009 at 8:58 AM said...

ok, jangan lupe soh namekan anak dia mcm name aku =P

kuina on December 2, 2009 at 9:26 AM said...

moga cikgu ayus selamat...

ted.. persahabatan klu ikhlas & jujur tak ada sempadan...

::alwaniamalini:: on December 2, 2009 at 9:36 AM said...

owh comelnye gambar tuu...

semoga cikgu yus selamat!:)

[s][u][e][h][a][n][n] on December 2, 2009 at 11:29 AM said...

semoga cikgu ayus n anak selamat..amin

aniszshahira on December 2, 2009 at 12:12 PM said...

tedi..
thanks jgak sbb kamu selalu komen blog aku..
appreciate it..
:)..

semoga cikgu ayus bek2 sajer..

Faarihin on December 2, 2009 at 6:41 PM said...

Salam..
macam mana dengan cikgu ayus tu? udah selamat melahirkan?

pergh.. kasih sayang itu memang tiada batasnya.. sangat2 comey itu hamster ke tikus.. huhuhu..

ustazah dyLLa on December 2, 2009 at 9:05 PM said...

insya'Allah kak...stiap perbuatan/ kata2 kita adalah semangat bg orglain...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting