Monday, December 21, 2009

KoLeks| V|Deo Per|BaD|ku....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:24 PM
Photobucket

'Jikalau anda boleh tahan nikmati koleksi Video Peribadiku yang hebat, sila balas Ya. Warning! Hanya utk umur 18 keatas!'

Ini iklan diri ke?Iklan Perkhidmatan? Iklan seks? Aku pun tidak tahu macam mana iklan sebegini boleh masuk ke telefon bimbit aku. Nombornya biasa-biasa sahaja. Semacam bukan dari syarikat telekomunikasi.

Adakah ini satu perniagaan juga?

Aku ingin juga cuba balas 'Ya'. Tapi bila dia fikir-fikirkan koleksi video apa yang bakal di terima, tidak tergamak pula rasanya. Kalau kes begini, biarlah aku bersangka buruk sedari awal.

Kamu pernah terima mesej begini?

Eh! Ada sesiapa berminat ke mahu nombor telefon ini? Tidak mengapalah. Aku tidak mahu bersubahat. He he he he..

Nota kakitanganku : Ngeri.







34 kUs-kUs:

Ms.Lilies on December 21, 2009 at 2:42 PM said...

eh tedi...
en suamiku baru dpt sms ni bbrp hari lepas...
pesen org zaman skrg ke ye camni?

Alimaz-Kembara Terasing on December 21, 2009 at 3:21 PM said...

salam tedi...selalu sangat dah dapat sms macam ni....mengong org yang hantaq sms cenggini...mmg tak dak akai...saya juga berfilkiran negatif...

anN on December 21, 2009 at 3:27 PM said...

aien pn dh dpt msg cm ni.. sebiji.. hehe tp xingt lak nofon dia.. coz delete trus.. hehe

anN on December 21, 2009 at 3:27 PM said...

aien pn dh dpt msg cm ni.. sebiji.. hehe tp xingt lak nofon dia.. coz delete trus.. hehe

maiyah on December 21, 2009 at 3:36 PM said...

ye ke, x penah dpt lagi

BuLaN iTu aKu on December 21, 2009 at 3:37 PM said...

nk no dia..
huhuhuhuhu

hisham on December 21, 2009 at 3:39 PM said...

isshh...tercemar minda i...hahaha

mier@merr on December 21, 2009 at 4:18 PM said...

slalu sgt dpt... delete je tros..hehe

Wanie-san on December 21, 2009 at 4:22 PM said...

kot2 virus kot tedi..die bg jew mcm 2..klu kite ckp YES..die bg folder virus..huhu

~zuL~ on December 21, 2009 at 4:23 PM said...

haa.. meh den bagi tips cket psl nih.. cube tgk no fon tu. dua digit yg terakhir klu ditambah menjadi 11, mkne nye tu fon public.

cth :

0129876538

no fon ats ni xde kaitan ngan sesape k.. tgk!! 3 + 8 = 11

sah no fon public..

x caye, cube g kt public fon, pastu tgk sendiri no die.

kdg2 die kuar no tempatan
cth :
066789429

2+9=11
so sah la no public

p/s : ni just dari survey yg den bt sndri.. x siasat, mne nk taw btul ke x. de silap, tlog tgur ya~

ezzati on December 21, 2009 at 4:37 PM said...

mcm2 durang ni..ntah2 virus dak??

Queen on December 21, 2009 at 4:56 PM said...

erk..tak payohla bukak....huhu

fara adila on December 21, 2009 at 4:57 PM said...

saya pun bru je dapat tadi..013 ++
mmg sengal r..

~LP Lum~ on December 21, 2009 at 4:58 PM said...

ahaks~ aku pun dpt msg nie semlm tedi... msg yg sma n dr nom yg dpnnya mmg popular... ;)

n snang, smua no yg aku xknl.. aku xlayan.. wat abiz crdit aje... :)

LORD ZARA 札拉 on December 21, 2009 at 5:00 PM said...

hehehe~

meh aku tolong balas meh~

hahaha~~

blueCITY on December 21, 2009 at 5:03 PM said...

heeeeeeee
macam2 cara org nak cari duet
ada tuh, iklan je gempak
bila klik2, iklan skim cepat dan mlm jerk
downlod pic2 panas pun i dah selalu terima sms suruh langgan?
ekekkek
macam2 ado...

zue on December 21, 2009 at 5:17 PM said...

yg peliknya mcm mana dia org boleh dpt no kita aik.

mamai on December 21, 2009 at 5:40 PM said...

biasanya sms macam nie aku akan terus delete ajer

messyremo on December 21, 2009 at 5:49 PM said...

aku pernah dapat dak tedi...
sbb umur aku baru 16tahun..
tak bole la nk taip YA..ekeke

imHepPie on December 21, 2009 at 5:59 PM said...

alaaa..bru 17 xda can la isk

kawie2020 on December 21, 2009 at 6:20 PM said...

naseb baek aku budak innosen.. tak layan2 bende2 cam nih.. hehehehehe

::alwaniamalini:: on December 21, 2009 at 6:26 PM said...

selalu dapat mesej2 gini..sabo jele

Farhah Zaidah on December 21, 2009 at 7:02 PM said...

farhah x pernah g dpt msg cmni..klu msg yg gtau mnang apa ntah dpt rm10000 2 ada gak...xder keje len dah kot nk cri pndptan..huhu..

DaKoSue on December 21, 2009 at 7:03 PM said...

penat aku bace smua komen namun tak ade juga jawapan aku pun bnyk kali dpt msg cam ni....igt dah ade yg terkena atau try nak gak tahu apa motif c penghantar klau setakat nk lepaskan nafsu ish wat habis kredit jew....ermmm apa motif dia erk?

rAtu saLju™ on December 21, 2009 at 7:04 PM said...

tedi..aku pon dapat..menci tau...

Zuewairy on December 21, 2009 at 7:07 PM said...

si tedi, jgn layan.. nnti kredit kamo hbs ditelannya.. video xsampai.. ;)

AzuanBudakPandai on December 21, 2009 at 7:26 PM said...

selalu dapt tp buat bodo je la..

miSs s!v on December 21, 2009 at 8:29 PM said...

aku selalu dpt.
abah aku pon.
ekekeke

.millalara. on December 21, 2009 at 9:35 PM said...

pernah dpt juga ohh~

anak_singa on December 21, 2009 at 11:15 PM said...

ha3..pernah dpt jgk hari ahad. no dia 0125, kwn plak dpt 0132.. i don't reply coz i'm also a negative thinker cm kak tedi..ha2..
menjwb kpd soklan dr mn diorg dpt no kita, setiap company komunikasi such as tm, celcom , digi, maxis n others ada database customer masing2. xmustahil berlaku kebocoran data melalui internal workers..

-to zul..mmg public ending 2 digit total 11 tetapi no public tidak akan bermula dgn 01 seperti no hp. unless bermula dgn 03/04/06/etc cm no tel rumah biasa br no public. trust me.. ;)

adottbusuk on December 22, 2009 at 12:18 AM said...

oh my..! aku pun baru je dapat mecej ni. dan dari nombo fon yg sama, owhoho. dan aku pun dah delete mecej tu, macam scary pulak bila tengok nombo tu lagi, haha! >.<

a.z.r.i.n.a.03.07 on December 22, 2009 at 4:37 PM said...

aik.. sudah lebey betullah..

member sebelah kRina dapat smalam . dia cha-ya...dia tunjuk kat kRina.. buat malu jer dorang ni..

Dak Wan on December 22, 2009 at 7:32 PM said...

Kalau dicas satu foto RM5 camner? Saper yg nak menjawap? Hehehe

miss anne on December 23, 2009 at 12:17 PM said...

saya pun selalu dapat meseg mcm tu kat hp...
tp delete jer..
xde makna langsung..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting