Tuesday, December 15, 2009

S.K.O.D.E.N.G

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:25 PM
Photobucket

Kredit gambar kepada Pakcik Gugel



Rasanya aku belum ternampak atau terbaca ada blogger yang menulis mengenai filem terbaru arahan Afdlin Shauki ini. Adakah tidak sehebat filem Papadom? ErHmmm. Aku nantikan jawapannya.

Publisitinya juga agak kurang berbanding Papadom. Mungkin dari dua penerbitan yang berbeza membuatkan cara filem di promosi agak berlainan.

Atau mungkin juga tajuknya yang menggunakan Bahasa Inggeris? Entahlah!

Ada siapa-siapa yang sudah menonton? Jika aku minta kamu berikan bintang, berapa bintangkah yang patut My Spy ini terima?

Atau lebih ramai yang tidak menonton dari menonton? Maklumlah. Filem Melayu... Adakah peminatnya?

Nota kakitanganku : Perlu tonton sendiri..





32 kUs-kUs:

Mimie.Candy Cane on December 15, 2009 at 8:54 PM said...

huhuhuhu..aku tengok citer ni pada ari first citer ni keluar.gelak non stop dari awal smpai abes citer.mmg skop cirita dia lain dari papadom,tapi my spy ade kekuatannya sendiri..

dan smpai hari ni dialog dalam citer ni menjadi favourite quote dalam hidup aku skang..

"hi abang salleh,abang salleh nampak hensem hari ni"

heheheeh...sy bagi 4.5 bintang...tedi....pi la tengok.best!

hisham on December 15, 2009 at 8:57 PM said...

btl tu..ni mane2 blog i pg sume kisah same..kisah 2012 n citer vampire tu...hehe..i hargai sgt2 u wat en3 ni..nak i blnje u frikiest x..

ashie023 on December 15, 2009 at 8:58 PM said...

maklumlah cite melayu..
ko cakap kat aku ke tedi??sebab aku layan cite korea je..kekekke..sob sob..
aku layan je cite melayu, asal sodap dan lawak lebih2 lagik cite adflin..memang lawak x hengat..hahha..
tp cite my spy nih ader plakon aku x ske ,...

Wanita Itu on December 15, 2009 at 9:03 PM said...

belum mahu tgk lagi..
kalu kamoo rekemen baru te ajak nazri pi tgk lalalala :p

ezzati on December 15, 2009 at 9:05 PM said...

waaa..ada hanah tan...ku mesti tgk ni kalo en afdlin yg buat..

BuLaN iTu aKu on December 15, 2009 at 9:05 PM said...

kadang2 orang melayu sendiri tak tonton cite melayu..
masa aku pegi nengok cite santau tu..
ada 2 keluarga cina tengok sekali..
kite??? hurm.. malu la..

Zuewairy on December 15, 2009 at 9:11 PM said...

si tedi..xtonton lagi.. hehehe;)

M_Lex on December 15, 2009 at 9:17 PM said...

x best cter ni.
kalu kru punya mesti harap grafik je.
tp harun salim bachik.
terbaik r.
hehe.
shukor kate bgun.

LORD ZARA 札拉 on December 15, 2009 at 9:20 PM said...

ramai gak yg dah tulis..

dorang kata just lawak je~

sharamli on December 15, 2009 at 9:22 PM said...

j0m s0k0ng filem melayu..hu3

AzuanBudakPandai on December 15, 2009 at 9:46 PM said...

arahan afdlin ke..aku baru tahu ni hoho

-aTie- on December 15, 2009 at 9:51 PM said...

nak tgok tapi xde kawan.. T_T

www.khaizarien.com

maiyah on December 15, 2009 at 9:57 PM said...

dah tgk ari tu.. bleh le wat perutku bergegar hee.. bg 4 bintang dah cukup :D

::alwaniamalini:: on December 15, 2009 at 10:37 PM said...

belum ada peluang nak menonton huhu

mamai on December 15, 2009 at 10:41 PM said...

aku bulan nie lom tengok wayang lagi

FatinZol on December 15, 2009 at 10:42 PM said...

filem afdlin ---> filem wajib tonton! mesti mau tgok ni..!

mEiZ SHA on December 15, 2009 at 10:59 PM said...

adik ninie kate best..:)

Noorlaila Mohamed Nor on December 15, 2009 at 11:59 PM said...

xtgk lg
dh lama xtgk wayang
tp org ckp best
gelak xberhenti

JMR on December 16, 2009 at 12:24 AM said...

filem melayu, ttp aku layan gak.. ni my spy..ok la..tp tak sebagus papadom..maybe afdlin test idea baru dia je kot...

Jard The Great on December 16, 2009 at 12:24 AM said...

xtgk wyg da aku.. hohoho

.sTraWberRycH0c. on December 16, 2009 at 3:21 AM said...

nmpak sgt ketinggalan zaman.
lgsung xtawu cte niy kua.
nk g tgk aa hujung mgu niy.
mst best kan?
hehehe

kero on December 16, 2009 at 7:23 AM said...
This comment has been removed by the author.
sueanne on December 16, 2009 at 7:25 AM said...

tak tgk lagi ted..tak tau nk tgk biler..

tengku_fir21 on December 16, 2009 at 8:33 AM said...

blom tgk lageee

@rE-LonG on December 16, 2009 at 8:35 AM said...

Tedi..
kT da tgOk da..
emm...bintanG?xtau nk bg brape..boleh la tgk nk ilangkn bOsan..hihi


lawak gak..tp xsehebat Papadom kot..
actually xske tgk sb ada AC Mizal..tp tgok je la..sb da tunaG yg nk tgk..iktkan ajer..hoho


nk tau citer tu best ke tak?tgk la sndiri..then tedi leh bg bintaG sndiri.. =)

Watierman on December 16, 2009 at 9:39 AM said...

Salam Tedi...Akak selalu kalau cerita melayu....ni tunggu promo dari Tedi...tu sebab masa Tedi gi tengok Papadom 2 kali..aaKak bising ngan Abg...nak tengok juga...end up last day tayangan...Akak dapat satu panggung tu untuk kami jer...tak de orang...macam reserve lah pulak!!! Filem Setem ...Abang belikan CD..tapi belum tengok sampai sekarang...hehehe!

aNiSa hANg tUaH on December 16, 2009 at 10:30 AM said...

hehe
aku tgok muke harun salim bachik ni pon dh tergelak

hehehehe

QieFLy si Dolce on December 16, 2009 at 10:52 AM said...

hehehe....lepas kak tedi tngok boleh la share2 :P

frisso satu....

Ena Qalinsya on December 16, 2009 at 11:28 AM said...

hmmm cam best jek..
jom tgk tedi ihiks

Softtouch [Hanim] on December 16, 2009 at 2:56 PM said...

sy xpernah tgk lg tp kwn sy pernah tgk dia kata best..klakar sgt...tedi pg tengok pastu buat review yer...

Faarihin on December 16, 2009 at 3:57 PM said...

oho.. belum tengok lagi.. tunggu kuar kat tv aje lah jawabnye.. huhuhu..

林宥嘉yoga on February 9, 2010 at 11:58 AM said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting