Monday, December 07, 2009

|n| yanG D| TunGGu!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:00 PM
Photobucket
Nombor 1

Photobucket
Nombor 2

Photobucket
Nombor 3

Okey! Ini ada 3 orang pelawat yang dapat 'captured' angka 024040 pagi tadi. Terima kasih di ucapkan. Aku susunkan dia mengikut kepantasan masing-masing.

Seperti yang aku katakan, hanya seorang pemenang yang di cari dengan tekaan yang tepat tentang kaitan tarikh itu dengan aku.

Yup! 244 ada tarikh lahir aku.

Aku memilih nombor 2 sebagai pemenang kerana ayat yang di gunakan itu menunjukkan keyakinan yang tarikh itu adalah tarikh lahir aku. Sedangkan 2 penyertaan yang lain menggunakan perkataan 'mungkin'.

Kamu rasa adil atau tidak?

Jika rasa adil taip =A
Jika rasa tidak taip =B dan nyatakan sebab serta siapa yang patut menang?

Nota kakitanganku Ekekekeke....




32 kUs-kUs:

BuLaN iTu aKu on December 7, 2009 at 2:05 PM said...

A... PILIHAN BIJAK

Aiydalela on December 7, 2009 at 2:05 PM said...

A : sunggoh adil..

saya sokong 100% ..
wah gitu..hehehehe

mEiZ SHA on December 7, 2009 at 2:15 PM said...

A


;d

Hisham on December 7, 2009 at 2:16 PM said...

hehe..mnta mahap la yer,,sy ni x beberape paham sgt..hehe..sekolah x tggi...hehe

mier@merr on December 7, 2009 at 2:18 PM said...

okes...stuju A...sy kunci jawapan saya...hahaha

enuLwanie on December 7, 2009 at 2:22 PM said...

ala..bg la ketiga2 tu menang!
pleaseeee
ahaksss

MisZrOxZy on December 7, 2009 at 2:29 PM said...

aku setuju dgn pilihan ko ted.num 2!sbb num 2 tue dia jwp dgn confident!num 1 n 3 cm xberapa nk confident jer..moral of da stoey is..kita knala yakin dgn pe yg kita wat.baru la dpt kejayaan.tul x ted??tp sdey la coz aku terlepas dgn contest ko ni..busy..= (

sueanne on December 7, 2009 at 2:30 PM said...

A..pilihan yang tepat..:p

~0~ on December 7, 2009 at 2:36 PM said...

A la kot..haahahha

Faarihin on December 7, 2009 at 2:37 PM said...

Salam cik tedi..
apa kata bagi yang lagi dua hadiah sagu hati..
yang mana ada jawapan sipi-sipi tu bagilah adiah juga..
well.. ikutlah kata hati cik tedi.. itu yg lebih baik.. (^__^)

LORD ZARA 札拉 on December 7, 2009 at 2:43 PM said...

-_-"

aku tak nak jawab~

nal lari jauh2~~

maiyah on December 7, 2009 at 2:44 PM said...

dah adl le tu :)

Ms.Lilies on December 7, 2009 at 2:46 PM said...

saya sokong yg arif!!!
adil dan saksama

ween on December 7, 2009 at 2:48 PM said...

for my opinion, eceh, aku rasa kamu patut beri yg terawal meneka tedi. doesn't matter it does content the word 'mungkin' or not.

reason: 3 of them hanya meneka, so itu menunjukkan semua pun tidak pasti dgn jawapan mereka. huu ;p

eeeda on December 7, 2009 at 2:48 PM said...

A;
Sebab hadiah satu je... pilihan no 2 adalah tepat...

Kalau nak bagi ketiga2 pun aku sokong... biar murah tak kisah... yg penting menghargai mereka.

GiGGLe GaL on December 7, 2009 at 2:53 PM said...

ok..aku pun pilih yg no 2 tu..sebab no 2 tu adalah..jeng jeng jeng.. yeyyyyyyyyyyyy

yeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy

yeyyyyyyyyyyyyyeyeyeeeeeeeeeeee

yeyeyeyeyeeeeeeeeeeeeeee.....

bungkuskan dak utih..okeh!

lagi skali.. yeyyeyeyeyeyeyeeeeee

yeyeyeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

relevan on December 7, 2009 at 2:56 PM said...

Bagi je semua..

[z@ck] on December 7, 2009 at 2:57 PM said...

tarikh tu jugalah mak aku meninggal...
=(

aNiSa hANg tUaH on December 7, 2009 at 3:04 PM said...

A yg sgt2 sesuai!
:)

miSs s!v on December 7, 2009 at 3:06 PM said...

A=amanah!
eh.
hahhaa

adil!

siti murni on December 7, 2009 at 3:18 PM said...

A Fair & square...

umi_e on December 7, 2009 at 4:36 PM said...

A

* Apa-apa sajalah heheheheheh :P (jangan marah eekkkk)

Naff said...

A paling sesuai..

Tinie a.k.a Ibu Fatin on December 7, 2009 at 4:53 PM said...

aku sgt kebizian huh telepas contest
hahahha

dotblogspotdotkom on December 7, 2009 at 5:03 PM said...

walawey.. udah lama x jengah sini.... cat rumah pun suda tukar ka... huhuhu mmg tak menahan....... adeh.. aku terlambat....

Finaz on December 7, 2009 at 5:36 PM said...

suruh no 2 share hadiah dgn no 1 & 3 sian kat diorg tuh..huhu

[s][u][e][h][a][n][n] on December 7, 2009 at 5:46 PM said...

kalau pilih aku mmg x adil la..hihihihihi

aku sokong A

aien~s corner on December 7, 2009 at 5:54 PM said...

ikut aien = A.. adil n saksama.. hehe

cHeRyNa PiReS on December 7, 2009 at 6:19 PM said...

ON cintA...
aku rasa pilihan ko adil.

sori ted, aku baru nak masuk2 blog org balik nieh. tak prasan plak ko punye layout dah tukar lawa:)

take care, beb...

dilot on December 7, 2009 at 6:36 PM said...

aku taip Z boleh tak..sbb napa aku tak tau..uwaaa...

napa aku tak tau...? sbb aku baru jengah blog ko..uwaa....nangis lg..

aku taip A beb...

aleena on December 7, 2009 at 7:38 PM said...

i choose A..

nway birthday sy 23/4..one day b4 cik tedi:)

Softtouch [Hanim] on December 8, 2009 at 10:30 AM said...

A sbb dia sangat yakin tanpa ada 'mungkin'...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting