Thursday, December 17, 2009

Kuc|ng yanG 'DemanD'!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:24 AM
Aduhai! Semalam ingatkan mahu tonton My SPy di MBO! Semak di laman web, sudah tidak ada filemnya. Hampa! He he he. Di GSC cuma satu tayangan sahaja pukul 12.10 tengah hari ini. ERhmmm.. Jauh! Kalau MBO jalan kaki pun boleh. Ekekekeke..

Hari ini bangun lewat. Selepas Subuh baru tidur. Bahana cuti. Bangun-bangun sahaja matahari sudah terpacak atas kepala. Budak-budak yang 4 ekor sudah mengalunkan irama lapar. Selalu pukul 7 .00 pagi semua sudah makan. Ini pukul 10.00 belum lagi. Ekekekeke...

Stok ikan juga sudah habis. Semalam beli Whiskas 3 tin Prodiet 2 tin. Whiskas setin RM 3.80 dan Prodiet RM2.70. Hampagas betul budak-budak ini 'hareeeemm' dia mahu makan benda murah!! Puas aku sua-sua Prodiet itu, buat tidak tahu sahaja!! Bila aku buka Whiskas, bukan main lagi!! Rezeki Si Butalah nampaknya Prodiet tu!!

Mungkin hari ini perlu memancing ikan!! Ha ha ha.. Anak ikan aku tidak mahu!! Ekekekeke.. Agenda hari ini tiada dalam perancangan lagi!!

Eh! Ada sesiapa mahu menaja makanan kucing? He he he

Okey semua!! Harapnya cuti aku hari ini tidak se S.U.C.K. semalam! He he he...

Nota kakitanganku : Mendung!




26 kUs-kUs:

Softtouch [Hanim] on December 17, 2009 at 11:01 AM said...

bestnya cuti..jeles...memilih ooo kucing2 tedi...

Cik Biol on December 17, 2009 at 11:04 AM said...

hahaha tuannya cuti anak2 lambat makan sian hikss

NuR on December 17, 2009 at 11:15 AM said...

sini panas
tak mendung

Queen on December 17, 2009 at 11:27 AM said...

samela dgn kucing belakang rumah..tp nasibnya dia tak memilih..makan saje..tapi sealu benar laparnya..sehari tu samapi 5 6 kali..gaul dgn nasi takmoh..nak ratah saje..adeh..kami pon kadang tak cukup makan cing...siang kadang tu..ngiau2....huhuh...sebab tu agaknya takboleh bela kucing...

Si budak Aboi on December 17, 2009 at 11:28 AM said...

beli dvd aje..!

Zuewairy on December 17, 2009 at 11:39 AM said...

si tedi, nk sekor kuceng??ble??

atyn on December 17, 2009 at 11:52 AM said...

okay . saya sponsor . tapi tokey kedai baya , bole ? heheh

f.a.r.a.e on December 17, 2009 at 11:57 AM said...

takdak dwet tadak dwet.ahaha

f.a.r.a.e on December 17, 2009 at 11:57 AM said...

takdak dwet tadak dwet.ahaha

ashie023 on December 17, 2009 at 12:00 PM said...

tedi
kucing yg tak bernama kat umah aku ni pong x ske makang friskies...dier kalu bancuh susu, dier minum..kepok lekor dier x makang..tp ikan makang..so maknanye aku kene beli ikanlah lepas nih..seb bek aku x bagi kangkung yg arnab aku nye kat kucen tuh...ahaha

LORD ZARA 札拉 on December 17, 2009 at 12:01 PM said...

best tu~

sini hujan lalalal~

Precious on December 17, 2009 at 12:13 PM said...

wakakaaa ... kucing pun tau demand. Nasib baik tuannya pemurah.

tengku_fir21 on December 17, 2009 at 12:14 PM said...

errmm
cuace sejuk kt sini...

Dee on December 17, 2009 at 12:18 PM said...

kucing skrg mmg demand..lebih demand dr tuan tanah kedaung..

aNiSa hANg tUaH on December 17, 2009 at 12:19 PM said...

okei2
smoge cuti anda sgt best...

:)

neezareef on December 17, 2009 at 12:33 PM said...

pg2 dah batur mintak mkn...

~** PROFFY **~ on December 17, 2009 at 12:35 PM said...

hikhik..
bagus lagi ko tedi..

momok aku kul 12 baru breakfast ikot tuan dia sekali... ekekke

google on December 17, 2009 at 12:37 PM said...

nak bercuti..... tak tau nak ke mana.... kalu tau distinasi plak... duit x berlebih.. emm...coti dalam rumah je le nampak gayanye..huhuhu

Ms.Independant on December 17, 2009 at 1:05 PM said...

Kucem pon tahu nak demand kan.
Klo bg friskies, whiskers pon dh tak pandg dah...
huhu

ps : ajar la miow2 tu tangkap ikan. mane tahu pasni tak yah susah2 g mancing lg!

:P

Koyuki on December 17, 2009 at 1:46 PM said...

nasib baik die tak mintak kfc kan kak?
hehe

Mimie.Candy Cane on December 17, 2009 at 2:05 PM said...

suh si kuceng tu masak sendiri bleh? ajar berdikari sikit.heheh

suhaila-ab on December 17, 2009 at 2:07 PM said...

ajuanik aku skang suka makan cheese...cheese dah expired tak salahkan bg budak2 rasa..bukan beracun pun..

~0~ on December 17, 2009 at 2:12 PM said...

demand btol mereka itue ye....

kasi sekeh skit...

umi_e on December 17, 2009 at 3:24 PM said...

kucing peliharaan memang begitu ragamnya... kalau yang berkeliaran tahu pulak erti nikmat dan syukur dengan apa yang ada...

Solehah on December 17, 2009 at 10:16 PM said...

ya la..dorg dah biasa yang mahal..hehe..

d_pocoyo on December 18, 2009 at 1:42 AM said...

bru bngun lmbt...lom lgi cuti bnyk hari 2...hahaha

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting