Sunday, December 06, 2009

SyeD HassaN FakHry B|n SyeD Fa|zaL ... sELamaT DaTanG!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:15 PM
Oh! Indah sungguh sebaris nama itukan? Syed Hassan Fakhry Bin Syed Faizal. Masih ingat lagi 'entry' ini?

Ya! 'Entry' tentang kasih sayang. Alhamdulillah Cikgu Ayus telah selamat melahirkan anak lelaki yang di beri nama seperti di atas pada jam 2.00 pagi 06 Disember 2009 di Hospital Besar Seremban.

Terima kasih atas doa kamu semua. Semoga Fakhry akan menjadi seorang anak yang soleh! InsyaAllah.....

...........................................................................................................

Ingat lagi entry ini pula? Ini adalah moral daripada gambar yang di tunjukkan.


Photobucket


Kawan tidak akan bantu kita untuk naik ke atas tetapi mereka hanya memikirkan cara untuk buat kita tidak jatuh.

Contohnya : Kita ada masalah Matematik, kawan kita bantu menyelesaikannya. Tetapi beliau tidak mengajak kita belajar bersama-sama bagi menambahkan lagi ilmu kita.

Eh! Betul ke contoh itu?

Kamu ada contoh lain?

Nota kakitanganku : Harapnya aku tidak berjumpa dengan Si Lembu itu? Ha ha ha.









24 kUs-kUs:

~** PROFFY **~ on December 6, 2009 at 1:01 PM said...

tahniah cikgu Ayus..

erkk.. Syed?

teringat Syed Shehan.. :(

LORD ZARA 札拉 on December 6, 2009 at 1:03 PM said...

sodapnya nama dia!!

Watierman on December 6, 2009 at 1:07 PM said...

Tahniah Cikgu Ayus....Moga bertabah warna warni kerhidupan!!!!

Kawan....!!!!itu yang termampu....untuk tidak membiarkan kawan...jatuh....kalau kawan tu bersifat dan berfikir cam lembu tu....harap2 kawan2 lebih berakal lah!!!!!

Hisham on December 6, 2009 at 1:15 PM said...

kalo kita memancing ikan,kite bg kwn tu ikan yg kita pancing utk haritu je..tetapi kalo kita ajar die cara memancing ikan..seolah-olah kita memberinya makan seumur hidup..hehe

ONE ZABA on December 6, 2009 at 1:24 PM said...

tak habis lagi daging lembu dalam peti ais ni...

QieFLy si Dolce on December 6, 2009 at 1:39 PM said...

sungguh elok nama diberi pada si cahaya mata.....

hahahah tak sangka moral story dia sungguh bermakna...

nj on December 6, 2009 at 1:39 PM said...

sitedi...
salam hari minggu!!!

PinQib on December 6, 2009 at 2:05 PM said...

aiiii Si Tedi., salam., lama snggoh ambo x jenguk blog kamu., masih dalam mod bercuti.,
kamu jagng risau.,
ambo akan aktif balik.,
jeje.,
hem,, cuntuh yang paling tepat,
kawan yang x bg tau soalan spot,
boleh??

ashie023 on December 6, 2009 at 2:19 PM said...

teruja aku menerima msg dari Ayu pagi td...wah...siap ngan nama skali di msg nye...mm...now i wanna see the baby...mesti cute!

tengku_fir21 on December 6, 2009 at 2:38 PM said...

haha
tahniah..



p/s:kombinasi warna hitam dan oren amat menarik seperti oreo

FatinZol on December 6, 2009 at 2:38 PM said...

kim slam kt baby baru keh !

FatinZol on December 6, 2009 at 2:38 PM said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cookie on December 6, 2009 at 3:29 PM said...

musim dapat baby nih.
kn gigih cr "suami".

mier@merr on December 6, 2009 at 3:37 PM said...

alhamdulillah...waaa..teruja2...
yeay..nnti leh smbut beday ngn hero kak ayu....

nk no.fon kak ayu leh?? msg2 kat fb..tp lupe lak nk mntak no.fon ritu...
kamu de no.daku kan?hehe..


~~~~

cth mcm kurang tepat..

klu mcmni bleh kot..

kwn takkan bagi dwet untuk anta kite g tusen math... tp dia cube sdaya mgkin utk same2 blja ngn kite spya kita xfailed...ekeke..

bley ka gitu?

Mimie.Candy Cane on December 6, 2009 at 4:11 PM said...

igt tadi anak ko tedi.hehehe..

lembu tu sangat ' bertimbangrasa"

HonEyBuNNy on December 6, 2009 at 4:32 PM said...

yeahhh..selamat dtg syed hassan fakhry.....nice name ;-)

BuLaN iTu aKu on December 6, 2009 at 6:01 PM said...

sedap la nma tu..
mesti baby tu cute...
klau org kedekot ilmu.
kubur akn sempit

hans on December 6, 2009 at 6:33 PM said...

nama anak dia sedap
owh,kawan2 macam tu memang ada
n tak tahu boleh dipanggil kawan atau tak

maiyah on December 6, 2009 at 6:51 PM said...

mmg elok nama tu.. tahniah cikgu ayus :)

zino on December 6, 2009 at 7:48 PM said...

cantik nama anak tu..

fiD on December 6, 2009 at 8:16 PM said...

macam betol je tedi aku teka aritue!

Noorlaila Mohamed Nor on December 6, 2009 at 9:20 PM said...

sedap nama!

@rE-LonG on December 7, 2009 at 11:18 AM said...

mcm lembu tu?hmm..ada jmpe je..
redah je la..uhuk =(

ustazah dyLLa on December 7, 2009 at 2:01 PM said...

hakhak...ade je manusia mcm 2 kak...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting