Tuesday, December 29, 2009

TutOr|aL : SudaH BerJaya aTau BeLum?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:27 PM
Ini masih mengenai tutorial memasang iklan Nuffnang. Ada yang mengomen gagal melakukannya. Okey! Aku bagi tutorial bergambar. Ekekekeke...

Photobucket

Taip seperti biasa seperti ini. Sebelum itu salin dahulu kod iklan 'Large Rectangle' di sini.

Di penghujung 'entry' tampalkan kod itu di bawah sekali seperti ini.

Photobucket

Boleh? Kalau boleh sila belanja aku makan! He he he... Setiap kali kamu buat 'entry' baru, kamu 'copy & paste' di tempat yang sama. Bolehlah simpan kod ini di mana-mana.

Photobucket

Macam aku hanya buka balik 'entry' yang lama dan klik di 'edit html' . Ambil kod dari situ sahaja.

Siapa boleh angkat tangan dua-dua belah : \0/
Siapa tidak boleh angkat tangan sebelah : \0
Siapa tidak mahu buat jangan angkat tangan : 0

Ekekekekekeke...

Nota kakitanganku : Tadaaaaa...




21 kUs-kUs:

ninim on December 29, 2009 at 7:48 PM said...

BAGUSNYA....CLAP2

AzuanBudakPandai on December 29, 2009 at 7:58 PM said...

ak masuk dalam html je huhu..nanti aku try yg ni pulak hoho

sharamli on December 29, 2009 at 8:01 PM said...

nak s0h belanja apa?

mukasurat17 on December 29, 2009 at 8:04 PM said...

arigatou ;-)

GhOsToNe on December 29, 2009 at 8:12 PM said...

tetap x paham!heheheh

Papa meow on December 29, 2009 at 8:16 PM said...

t kasih tambah ilmu hehe...
tapi malas nk wat lg :D

Cik Cookie on December 29, 2009 at 8:35 PM said...

samapi sekarang CC xwat.
apapun thanks for the info.
'menarik

Dak Wan on December 29, 2009 at 9:06 PM said...

Huhuhu.... agak terlambat ah, waktu teman tgh mencarik dulu takder. Anyway, nice simple tutorial k? Kipidup!

a.z.r.i.n.a.03.07 on December 29, 2009 at 9:22 PM said...

hehehe..tak terpikir lak leh wat camtu...


kRina punya tu ..orang buat kita pon nak buat..aleh2 perasan dua minggu lepas..xkuar2 iklan sebab blog title dah tukar sket..hehehe..


nak banja ? boley ...nak apa ? ataupun kena tunggu bulan feb..
abg kRina gi koya lagi..buleh bg brooch ..nak ? eh..cam tanya budak kecik lak...hehehe..

ciK LyndaWawa igUana on December 29, 2009 at 9:30 PM said...

tak paham ah..apekah itu....

Solehah on December 29, 2009 at 9:36 PM said...

wah2..tq2..ilmu ni..

beautiful_rose on December 29, 2009 at 11:10 PM said...

rajinye wt tuto.......
bagus la blog y byk ilmu =)

niesz on December 29, 2009 at 11:56 PM said...

tutorial yg cukup rapi..hihi...lpas ni sape yg xfhm gak xtau la kan..

aNiSa hANg tUaH on December 30, 2009 at 12:32 AM said...

dh try2
tapi tak jd
mesti kite tak fokus nih
hehe

thnks kak tedi

Nazz on December 30, 2009 at 1:08 AM said...

Salam...

Bagus.. bleh kongsi ilmu nih..

syaf on December 30, 2009 at 1:53 AM said...

tedy, maknenyer kalu kite wat cam ni automatik akan dapat duit untuk nufnang 2 kew??? aku x paham ape motip letakkan kat dlm n3??? nanti iklan 2 akan ade kat situ ek??? buley ko xplain sikit kat aku yg lampi nie....hehehhe

sueanne on December 30, 2009 at 7:23 AM said...

owhhh..pttla tak jadi..kite masuk coding kat edit HTml...rupenya kat compose ehhhh...heheh..nanti nak cube balik la..thanks besss..muahhh...

ari ni yg busy..byeee

dilot on December 30, 2009 at 7:32 AM said...

aku masukkan kat html je...sekali masuk je nanti..boleh tgk kat blog aku bahagian tutorial..=)

lame giler aku tak singgah sini..=)

♥S@R@♥ on December 30, 2009 at 11:00 AM said...

sangat bagus ni..huhu

ezam on December 30, 2009 at 9:09 PM said...

bukan edit terus dari layout html lagi senang ke??hehehe

林宥嘉yoga on February 9, 2010 at 11:58 AM said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting