Tuesday, August 11, 2009

1MaLays|a : Kuc|ng akU juGa t|Dak terkEcuaL|!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:25 AM
Photobucket

Tengok! Kasih sayang tidak mengenal jantina, bangsa, warna kulit mahupun fahaman.

Kucing aku walaupun tidak berbilang kaum kerana tergolong dalam golongan kucing sahaja, tetapi tetap boleh bergesel-gesel dan saling meraba-raba. Dak Oyen lah ketuanya.

Nota kakitanganku : Waktu ini Dak Utih sedang berhoye-hoye makan kerana tidak di ganggu oleh Dak Itam yang sedang 'berposing' sakan!!

38 kUs-kUs:

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on August 11, 2009 at 7:57 AM said...

hahaha.. bagus3..
camnilah yg kita nak :D

lupie on August 11, 2009 at 8:50 AM said...

Yes! Long Live Satu Malaysia!!!!!!

Liliyuli on August 11, 2009 at 9:08 AM said...

majmuk..hehe

ZARA 札拉 on August 11, 2009 at 9:28 AM said...

hehehe~

best2~

Ms.Lilies on August 11, 2009 at 9:35 AM said...

kucingmu itu walau tidak berbilang bangsa tapi berbilang kaler!! hehehe

@--- Sueanne ----@ on August 11, 2009 at 9:39 AM said...

Dak Oyen mewakili Org Melayu..
Dak Utih mewakili Org Chinese..
Dak Itam mewakili Org Hindia..

MerDekA!!..MerDeKa!!..MErdeka!!..:p

psst : Sorry Ted Lame xberfoye2 kt sini..Agak kebusyian skit skang ni..hehehe

Precious on August 11, 2009 at 9:46 AM said...

Tahu tak ada poll untuk 1Sekolah 1Malaysia? Linknya ada kat sidebar saya ... Sekolah2 SJk adalah punca perkauman ...

Precious on August 11, 2009 at 9:47 AM said...

Uhh .. lupa nak cakap yg bendera berkibar megah tu cun ler. Thanks for joining kempen kibar Jalur Gemilang yer ...

NuR on August 11, 2009 at 9:48 AM said...

fuiyo..
mereka bergandingan
mesti dak oyen and the geng tgh fikir mcm mana diaorg nak sambut merdeka sbb masa tu kan puasa..

Watierman on August 11, 2009 at 9:50 AM said...

Salam Dik Ted....sometimes we learn a lot from animals...!!!

aien~s corner on August 11, 2009 at 10:09 AM said...

dowang nak mengawan ke??hehehe

ashie023 on August 11, 2009 at 11:56 AM said...

One Korea...

Softtouch [Hanim] on August 11, 2009 at 12:40 PM said...

he he he....baguslah kucing tedi myahut seruan PM kita...rupe2nya dak utih makan patutlah dia xde dlm pic tu...he he he

Psst tedi sy dah dpt adiah tu...suka sgt tau...trima kasih byk2...sy akan post kat blog nnti yer...sy bz lah tedi...xsmpat nk update...tq yer

♥Itajeff♥ @Something To Share on August 11, 2009 at 12:42 PM said...

kak salute kat kucing2 cik tedi ni...menyahut seruan PM...

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:10 PM said...

ekekekek Norul.. TQ!

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:11 PM said...

ekekekekk sis lupe! TQ.. sis lupie punya lg banyak kaler :P

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:11 PM said...

Lili : yak majmuk sangat ni.. sipi2.. ekekeke

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:11 PM said...

dak zara : apa yg best? goreng pun sodap ni!!

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:12 PM said...

ms lilies : ekekekekek.. ye.. berbilang kaler... ada 3 kaler jek..

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:13 PM said...

takpe sueanne : itu bukan dak utih.. itu ibu si Oyen! ekekekeekke

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:15 PM said...

precious : ye ke sjk itu satu perkauman? nanti aku kaji.. ekekek..
TQ ye bendera tu.. ekekekek

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:15 PM said...

ekekekekke nur.. pastu tuan di lak pk.. camne kalau aku puasakan juga kucing2 ni.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:16 PM said...

betul tu kakwatie : dak oyen ni mmg manja dengan semua.. dok sondol2 kepala.. tp dr saya tak pulak..

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:17 PM said...

aiens : x lah.. derang tengah tunggu upacara makan2.. erkekekeke

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:17 PM said...

erk! Dak ashie!!

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:17 PM said...

hanim : terima kasih juga!!

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:18 PM said...

ekekekke kakita : turut sama kempen ni..

GiGGLe GaL on August 11, 2009 at 1:20 PM said...

lengkali, ko nasihat kan dak utih tu.. jgn apabila sudah glamer.. lupa kawan... lengkali klu makan..kene berjemaah.. klu ade kuceng lain amek gambar, harus di interfrem..ekekeke...

ko paksa la yg lain2 nih pakai colar gak...

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 1:27 PM said...

mrg giggle : x lah... derang suem x pakai kolar.d ak utih sorang jek.. keadaan beramai2 ini akan berlaku kalau ku keluar bilik waktu pgi.. sbb derang nak makan.. ekekekeke

Wanita Itu on August 11, 2009 at 1:55 PM said...

awak, nak tanyer,

betui ke kalu tangkap gambor kucing..kucing2 kiter mati??

ramai orang marah kiter sebab tangkap gambor kekucing kiter..

..tapi mmg semua kucing yang kiter tangkap gambornyer..semua pergi tinggalkan kiter..

wawawawawa...

Snowwhite Zone on August 11, 2009 at 3:31 PM said...

bgs btl oyen, dak utih n dak itam tu .. kalu kucing anis. sorry la nk interprem muka comey mrk tu

ustazah dyLLa on August 11, 2009 at 4:16 PM said...

tApikan adakah CINA, INDIA n MELAYU gesel2 mcm dak2 tuh???~wakakaka...

messyremo on August 11, 2009 at 4:55 PM said...

haha~~

kalu de kontes 1malaysia..

ko kne antr gambor nih..haha

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 5:27 PM said...

wanita itu (apa nama sebenarnya ni) : itu sy kurang pasti2. masing2 kan. tapi saya ambil gambar kucing2 saya sejak dulu. Alhamdulillah.. sihat.. mungkin kalau ambil gambar jangan guna flash!

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 5:28 PM said...

ekekekkeke anis.. itu bukan dak utih. itu mak dak oyen.. ekekekke..

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 5:28 PM said...

dylla : soalan yg relevan.. tp.. kita ubah sket... beramah mesra lah kononnye tu.. yg ni cara kucing.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 5:29 PM said...

ko buatlah contest tu messy.. nanti aku hantao.. ko bg aku menang then bg aku hadiah.. ekekekeke

Monkey D Luffy on August 11, 2009 at 9:37 PM said...

seksinya kucing ko yang tunjuk bontot tu

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting