Thursday, August 06, 2009

WaHa| oranG-OranG kamPunG!! m|Nta perHat|an!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:49 PM
Photobucket

Bos aku sedang menyemakkan diri di dapur kerana malam ini kami ada makan-makan. Tapi sayangnya tiada menu ikan!!

Jadi aku di amanahkan untuk menjaga ini blog sehingga beliau selesai menggemukkan diri nanti. Dak Utih tidak kelihatan buat masa ini. Entah ke mana dia melepakkan diri kerana di rumah ramai orang. Mungkin dia bertandang ke rumah jiran.

Bos aku cakap terima kasih sebab datang dan 'melomen' di sini! Erk! (pssst Bos! Lomen ke komen??) ..Komen lah Dol..

Okey! Komen!! Terima kasih! Nanti beliau akan membalas lawatan.
Sekian.

Yang menurut perintah,
Dak Itam

Nota kakitangan Dak Itam : Cau Cin Cau!!

42 kUs-kUs:

sharamli on August 6, 2009 at 7:11 PM said...

ada mkn-mkn..
nk p b0leh?

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 7:25 PM said...

untie sha : bos aku ckp x boleh !!

GiGGLe GaL on August 6, 2009 at 8:19 PM said...

wei dak itam.. ko tolong btaw bos ko.. awas.. jgn percaya kepada "colestrol free".. pas tu..ko tolong btaw dak utih..jgn nak melangok je ke rumah jiran.. mengumpat je keje.. ape la dak utih ni.. baru je smlm nisfu syaaban..

suruh dak utih balik.. baca yasin..

mamai on August 6, 2009 at 8:20 PM said...

dak itam kau pie panggil boss kau tu cepat aik masak lama bebenor....aku dah lapor nie

♥Itajeff♥ @Something To Share on August 6, 2009 at 8:37 PM said...

dak itam..
bos ko masak aper?

ZARA 札拉 on August 6, 2009 at 8:42 PM said...

wah!

aku memang suka tengok je kucing~

Wanita Itu on August 6, 2009 at 8:43 PM said...

dak itam..

muka kamoo persis kucing jantan kesayangan ku..

waaaaa nak belang!!!!!!

Watierman on August 6, 2009 at 8:57 PM said...

Psst..Dak Itam...nak ikan tak???..Ko ambik ikan ni...ko gi panggil Dak Utih balik...maunya tak gemuk sihat...bila ada kerja banyak dia kasi ko buat..nah ambik 3 ...4 ekor lagi ikan ni...jgn kasi Dak Utih...Bos ko kasi upah tak?...kalau ko rase tak sesuai tggl kat situ...minta transfer jer ke Penang...what say you?

Raihanna on August 6, 2009 at 9:40 PM said...

pergh..
dak itam jadi bodyguard sekejap ke kat blog nie....
takpe2 la..
sebab kan "ketoughan" nye...ade ke tatabahasa camni?? haha.
meh rai kasi dia upah ikan flowerhorn..
tapi dia makan kah ikan tersebut????
hik2...

chipsmore on August 6, 2009 at 9:43 PM said...

sy x reti lomen..haha

Snowwhite Zone on August 6, 2009 at 9:53 PM said...

nk komen sikit je.. sejak biladak hitam ni jd blogger?

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:19 PM said...

untie giggle : bos aku ckp.. die x de control.. lapau dia makan..
dak utih lak cakap.. x mau!! dia tengah skodeng kucen betina cun

Monkey D Luffy on August 6, 2009 at 10:20 PM said...

ramai org kat rumah... ko update blog

sah ko larikan diri

haha

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:20 PM said...

angkel mamai bos aku cakap kalau lapo suruhlah bini ko masak.. ape kehal lak bos aku ngan kau!!

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:21 PM said...

untie ita.. bos aku x masak. dia tukang makan jek.. pastu tukang lebarkan punggung kat dapur.. melangut jek..

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:22 PM said...

hye untie zara.. yu ske tgk i ke..? i rela jek..

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:23 PM said...

untie wanita itu.. meh lah amek aku jd kucing angkat kau!! aku rela jek.. bg aku ikan besh2 jek.. aku ok jek :P

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:25 PM said...

untie watie : maceh! bos aku bg aku 4 ekor sehari.. untie bagi sekali makan 4 ekor ek>> cantik lah tu.. nanti aku pakat dgn dak utih.. melarikan diri dr sini.. untie.. tinggalkan alamat kat fesbuk aku... tp aku lom register fesbuk!

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:26 PM said...

untie rai.. aku x makan ikan tu.. sbb cantik sgt.. alah.. bagi aku ikan parang pun ok ape.. :P

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:27 PM said...

untie chipsmore.. aku pun.. aku masih suci dan teruna :P

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:30 PM said...

untie anis.. aku kejap je ni.. Bos aku suruh jaga jap!! untie anis.. anak untie anis nelly tu cun ar. kenen lah dgn aku!! wink wink..

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:30 PM said...

ungkel luffy.. aku dak itam lah.. bos aku ngah bz tu.. asal>> nak gaduh ke???

anak_singa on August 6, 2009 at 10:49 PM said...

pandai bos ko ek...bab mkn dia dulu..pas 2 dia sruh ko jd guard blog nie...bijak2....ada dia kasi ko mkn x dak itam?? mesti dia kenyang sorg2 2..

flygurl on August 6, 2009 at 10:55 PM said...

dak itam!!
kem salam kt dak utih ye!!
kt bos kamu jugak..asyik makan je keje bos kamu ye...=)

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 11:09 PM said...

anak_singa???? huh! ngeri... aku jadi pak guard ni.. ko nak juin aku.. meh lah.. ko ada sure.. x de sape berani godam blog ni.. auwww.. aummmmmmm..

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 11:09 PM said...

untie terbang-terbang... ok@@ set!! kem salam je ke..kem lah ikan ke ape ke.. huh!!

umi_e on August 6, 2009 at 11:50 PM said...

best ekkkk jadi boss :P

* dapat lak pekerja yang rajin cam dak itam ;)

ustazah dyLLa on August 7, 2009 at 12:12 AM said...

urm...sdp ke masak???wah...windu cencalok...

flip on August 7, 2009 at 12:50 AM said...

bestnyer klu ak ad pkrje mcm nh jugak,,leh sekeh2,,haha

DaliaLiyana on August 7, 2009 at 1:03 AM said...

ade makan2 ke?? kalau ade jemput dalia ek..hehhee..(bab makan no 1)

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 8:54 AM said...

ekekekekeek kak e!! rajin sbb ada upah tu :P

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 8:54 AM said...

tak de menu cencalok yer dylla.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 8:55 AM said...

oik flip.. aku x pernah sekeh2 pekerja kau tau!

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 8:55 AM said...

ekkeekke dalia! upacara makan kecil-kecillan jek!!

Siti Nurul Jannah Fital on August 7, 2009 at 9:25 AM said...

OIT DAK ITAM...YG MMG HITAM...
KO TOLONG CKP KAT BOS KO SI TEDI TU....WAT MKN2 TAK JEMPUT HAKU PON EEE....KAN KE AKU ADE KAT MLK MASA TU...CETTT APORAAAA

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 11:36 AM said...

oik untie anna..bos aku mana tau ko kat melaka.. kalau tahu pun di ax mo jemput.. ekekekekeke

Anya on August 7, 2009 at 1:41 PM said...

So cute picture ^__^
Have a great day :)

miSs siv on August 7, 2009 at 3:58 PM said...

psss..
dak itam..
nk buat part time dgn aku x?
jage kan bLog haku..
aku kasik ko ikan dgn baulu ikan sekali..
deal?

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 7:48 PM said...

TQ anya!

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 7:58 PM said...

ekekekekke untie miss siv! aku tak makan bauku.. kek coklat ade? :P

Snowwhite Zone on August 7, 2009 at 11:36 PM said...

suka2 je nk kenenkannaily ngn mu.. x nok aku..cari lain je... blambak kat luar tu

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 7:29 PM said...

ekekekekke anis.... dak utih dan neely tidak setaraf.. belainan spesis... ekekekekeke lupakan je lah naily utih...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting