Friday, August 21, 2009

SaLam RamaDHaN!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:30 AM
Photobucket

Dengan seikhlasnya hati aku dan keluarga (Ceh!! Macam sudah ada keluarga sendiri saja!!) ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa buat kamu semua.

Selamat bersembahyang terawikh dan witir tanpa tergoda dengan bau-bauan moreh. Selamat memenuhi surau dan masjid bukan setakat permulaan Ramadhan sahaja. Selamat juga dari godaan syaitan yang telah di ikat kaki tangannya.

Aku juga memohon seribu kemaafan daripada kamu andainya selama kamu ke sini dan aku ke sana ada tulisan-tulisan aku membuat hati kamu tersinggung! Ada gurau-gurauan yang terlebih asam garamnya. Halalkan semuanya.

Semoga ibadah kita akan sama-sama di terima oleh Allah S.W.T!! InsyaAllah!!
Selamat Berterawikh dan beribadat!

Nota kakitanganku : Alhamdulillah. Dapat juga kami berterawikh di surau baru!!

34 kUs-kUs:

a.z.r.i.n.a.03.07 on August 21, 2009 at 11:27 AM said...

Selamat Berpuasa dan Berterawikh buat Ted jugak..


Maafkan kalau ada komen2 yg menyakitkan hati....

@--- Sueanne ----@ on August 21, 2009 at 11:35 AM said...

Salam Ramadhan gak ted..

Kite pun mintak maaf gak yer klu ade yg terkecik hati dgn kate2 kite sblm ni..

Sesungguhnya yg baik sume datang dariNYa n yg buruk tue dtg dari kite sendiri..

Selamat berterawikh mlm ni..:p

ashie023 on August 21, 2009 at 11:40 AM said...

salam ramadhan

ambe pong nk mohon maaf andai komen ambe ader menyakitkan ati, terkasor bahasa...

Softtouch [Hanim] on August 21, 2009 at 11:56 AM said...

selamat berpuasa jugak...sama2lah kita yer bermaafan...sy pun sama minta maaf yer

pssst..suh dak utih blaja pose yer..he he he

Ms.Lilies on August 21, 2009 at 12:00 PM said...

salam ramadhan cik tedi :D

rizz on August 21, 2009 at 12:06 PM said...

slmt bpose cik ted :p

GiGGLe GaL on August 21, 2009 at 12:14 PM said...

erm.. mlm ni nak pegi moreh.. eh silap.. terawih..ekekeke...

itafukada on August 21, 2009 at 12:27 PM said...

selamat berpuasa jugak..=)

Wanita Itu on August 21, 2009 at 1:14 PM said...

dear myqza...

selamat berpose, berterawikh, berwitir dan yang seumpama dengannya..

mohon maaf juga jika ada komen atau tulisan yang menguris hati boss dan dak2 sekalian :)

dak2 sekalian sangat comel..aku suka mengikuti kisah mereka..

terima kasih juga kerana sudi mengunjung blog aku dan memberi komen2 disana..

salam ramadhan :)

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:27 PM said...

krina : sama2 lah kita...

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:27 PM said...

samalah kita sueanne : kalau ada terkasar bahasa!

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:27 PM said...

same same dak ashie :)

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:28 PM said...

ekekkeke hanim.. kalau budak2 ni pose.. jimat ikan aku!

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:28 PM said...

salam ramadhan ms lilies :)

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:28 PM said...

selamat berpose rizz :)

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:29 PM said...

mrs giggle : aku pun berfikiran begitu :P

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:29 PM said...

selamat berpuasa itafukada :)

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 1:29 PM said...

te : salam ramadhan buat kamu sekeluarga :)

ladymiaka86 on August 21, 2009 at 2:23 PM said...

salam ramadhan..

slmt berpuasa.. maaf andai tersalah kata terkasar bhs..

mamai on August 21, 2009 at 2:28 PM said...

selamat berpuasa juga buat kamu...

dak utih posa juga ker

sharamli on August 21, 2009 at 2:36 PM said...

susah jgk nak kusyuk time tarawikh..nak2 kal0 imam bca pjg2..

asilahmuhajer on August 21, 2009 at 2:40 PM said...

salam ramadhan.

dak utih puasa tak??

neezareef on August 21, 2009 at 2:41 PM said...

slmt berpose..maaf zahir dan batin spjg berblog ya..

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 2:41 PM said...

cik sue!! samalah kita ya!

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 2:41 PM said...

mamai!! aku aku cuba train dak utih untuk puasa :)

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 2:42 PM said...

sha : nak2 lagi kalau ada org bawa bubur kacang durian.. ekkekekke

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 2:42 PM said...

salam ramadhan juga buat asilah... kalau dia puasa.. amat2lah safe bajet aku.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 2:43 PM said...

samalah kita neeza ;)

areQue on August 21, 2009 at 2:47 PM said...

salam ramadhan buat kak tedi ku yayanggggggggggggggg..

terbang~

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 2:54 PM said...

salam dak RQ!!
ko jangan x puasa lak! :P

ikiqzana on August 21, 2009 at 2:57 PM said...

baru la nmpk muka tedl.. sama2 la kita ye.. salam ramadhan dari akak sekeluarga...

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 3:00 PM said...

ekekkekeke... muko golap!!
sama2 kak zana! :)

dotblogspotdotkom on August 21, 2009 at 3:03 PM said...

selamat bertarawih.. huhuhu...

btau kat bdk jgn main mercun.. nanti terkejut tok imam... ilang plak bacaan.. huhuhu mau kelam kabut 1 masjid nanti...

<< s| tED| >> on August 21, 2009 at 8:04 PM said...

yelah pakcik..lepas maghrib je dah ada bunyi mercun!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting