Tuesday, August 18, 2009

Bos!! Aku kaT s|n|Lah!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:07 PM
Photobucket

Dak Utih : Amacam!! Kawan baru aku warna oren kat belakang tu!! Hensem tak Bos?
Aku : Ensem!!
Dak Utih : Itu ketamkan?
Aku : A'a ketam!!
Dak Utih : Aku dah agak dah!!


Nota kakitanganku : Lantak kaulah labu!!

52 kUs-kUs:

unwanted on August 18, 2009 at 8:11 PM said...

>>*OFF TOPIC.<<
Salam kunjungan.
Terima kasih kerana menjadi salah seorang follower blog unwanted86.blogspot.com..:)

mamai on August 18, 2009 at 8:28 PM said...

da utih na,k makan ketam tu ker

azuan on August 18, 2009 at 8:46 PM said...

ketam pun boleh~~
layan je...

Nakamura Kazuki on August 18, 2009 at 9:16 PM said...

tedi ambe confiusla...ibarat pepatah melayu macam ketam mengajar anak berjalan..itu ke maksudnye..still confius...still confius..saja-saja buat confius...hahaha

GiGGLe GaL on August 18, 2009 at 9:21 PM said...

wei..ko perati2 sket dak utih tu..aku rasa..beliaw tu usha awek la.. kerap betul beliaw keluar bersosial skang eh..

ko btaw bliaw..nak keluar tu buleh..pakai mask tutup hidung dan mulut tu.. jaga kesihatan wei..dak utih wei...

nota geram:
geram betul aku nengok ko dak utih..siap ko..

umi_e on August 18, 2009 at 9:26 PM said...

kak e suka n2 tedi... buat kak e tersenyum walaupun hati dalam kesedihan dan keresahan...

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 9:58 PM said...

unwanted : small matter.. aku banyak belajar dr blog kau!! TQ juga!

messyremo on August 18, 2009 at 9:58 PM said...

hehe~~

ape kejadah ketam..

daripada die ni kuar jalan2,baik ko gi anto p masuk tadika...

biar die mahir 3M cukup la..haha

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 9:58 PM said...

eh kawan dia lah mamai. kawan mana boleh makan kawan!

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 9:59 PM said...

ekekkekeke.. ye kan jek azuan!!

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 9:59 PM said...

hencek nakamura.. aku bukan ibu ketam yg mengajar anak kucing berjalan yek!!

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 10:00 PM said...

mrs giggle : yang ini gambo dia keluar yg ari tu tu lah.. aku amek sekali..

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 10:00 PM said...

alahai kak e.. harap2nya xing yun di jumpai :( turut bersedih sebab dia macam dak utih juga KKU (kucing kurang upaya)

ibu_umairah on August 18, 2009 at 10:00 PM said...

kite suka makan ketam...heee.heee...masak lomak cili api!!!!!

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 10:01 PM said...

banyaklah ko messy... aku hantar kat ko je lah.. belajar cara2 nak ngorat awek. Boleh?

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 10:01 PM said...

adehhh ibu_umairah.. meleleh ayaq liur den malam2 ni! :P

ashie023 on August 18, 2009 at 10:11 PM said...

la..ape ko buat kat somak tuh???

engko nye kawang baru tuh namanye dinosour,...

Wanita Itu on August 18, 2009 at 10:34 PM said...

bosarnyo kotam?

biar betui dak utih??

boss ~ ada betui ka ajar itu dak utih?

*_*

Wanita Itu on August 18, 2009 at 10:34 PM said...

bosarnyo kotam?

biar betui dak utih??

boss ~ ada betui ka ajar itu dak utih?

*_*

imHepPie on August 18, 2009 at 10:44 PM said...

soh dak utih ekjaskan itu incik ketam ensem kt aku boley muahaha

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 10:52 PM said...

te : belasah jek...

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 10:53 PM said...

imheppie : boleh.. aku kena check jantian cik ketam dulu.. kang hubungan songsang lak!! eekekekkee

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 10:54 PM said...

pandailah ko dak ashie. bikin kepala dak utih pening!!

miSs siv on August 18, 2009 at 11:04 PM said...

ko nie ted|..
kang dak utih tuh tam0 balik umah pas dapat kawan dgn ketam camne?
=p

<< s| tED| >> on August 18, 2009 at 11:25 PM said...

biokan die miss siv.. balik pun asik makan jek.. ekekekekke

tengku_fir21 on August 18, 2009 at 11:52 PM said...

ketam import...
nk satu..

Uncle Lee on August 18, 2009 at 11:58 PM said...

Love your short cut bahasa words.
Have a nice day, Lee.

Faarihin on August 19, 2009 at 12:18 AM said...

ketam de roda.. dasat.. huhuhu..

areQue on August 19, 2009 at 12:23 AM said...

erk???kucing???

wahuahuahuahu...larikkkkkkkkkkkkk

takut die berak lagi kat umah

Siti Nurul Jannah Fital on August 19, 2009 at 1:49 AM said...

aku sontot gak dah utih nii..
hahahahaha...mengong arr bos ko...
lawak

Monkey D Luffy on August 19, 2009 at 2:10 AM said...
This comment has been removed by the author.
a.z.r.i.n.a.03.07 on August 19, 2009 at 8:14 AM said...

hahahaha...
baru kemarin makan ketam...
besar dan mesti sedapppp...

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 8:40 AM said...

fir : sila beli sendiri!

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 8:40 AM said...

TQ Uncle Lee!!

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 8:41 AM said...

faarihin : itu ketam pesen baru dan tidak boleh di makan!!

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 8:41 AM said...

RQ : kucing aku tidak tahu naik bas. jika tidak pasti sudah ke sana :P

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 8:41 AM said...

anna : jangan berkelakuan lucah dengan kucing aku!

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 8:43 AM said...

Luffy : aku manusia dan dia binatang. aku punya otak dan akal tapi dia hanya punya otak!
kami tidak sama bangangnya!!

mungkin yg bangang itu aku tetapi tidak dia!!

Monkey D Luffy on August 19, 2009 at 11:00 AM said...

ceit! terasa tu sampai buat entri...

ada kata tidak bermaksud ok... hanya kata2

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 11:32 AM said...

Luffy : ..................

GiGGLe GaL on August 19, 2009 at 1:02 PM said...

erm... ade orang mengata hero aku ke? dah utih... erm.. sape orang tu? meh aku cili kan mulut beliaw.. eh..silap..cili tangan skali..ekekek.

errr..dak utih mane ye hari ni?

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 1:24 PM said...

mrs giggle : Dak utih ade ni hah.. makan nak bersuap!! Malas aku nak layan!

cahayachenta on August 19, 2009 at 8:55 PM said...

huishh.. sanggup aku cari komen mana yg buat ko naik hangin 1 badan..

"deyyy bro, manusia sama binatang berbeza la... gurau2 juga bro, tp hati org kena la jaga gak... citt..."

::>> aku emo bagi pihak ko dgn dak utih wlaupun aku tak tahu apa pangkalnya..

ustazah dyLLa on August 19, 2009 at 9:15 PM said...

2 bkn ketam laa...2 siput...hahaha...

~eh,siput ade kepit ke???

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 10:04 PM said...

cahayachenta : aku tak marah org kata aku tapi aku terasa pd org yg mengata haiwan yg tidak berakal :)

<< s| tED| >> on August 19, 2009 at 10:05 PM said...

dylla : siput sedut x de lah.. siput babi dekat tanduk dia

messyremo on August 20, 2009 at 12:32 AM said...

bljar ngorat awek?

dem..haha

ko nk tembak aku ek..

nasib aku ni kalis peluru~~hehe

Softtouch [Hanim] on August 20, 2009 at 10:34 AM said...

alahai ketam namanya...lawaklah tedi..dak utih, hati2 ngan ketam itu tau...

Snowwhite Zone on August 20, 2009 at 1:38 PM said...

suka la bc dialog budak2 tu.. syok!!!

<< s| tED| >> on August 20, 2009 at 3:17 PM said...

kalislah sangat messy.. meh lah try cuba :P

<< s| tED| >> on August 20, 2009 at 3:18 PM said...

ye hanim. kadang2 bila tuan ketam tu start enjin je.. aku dah cari budak2 ni. kang abesh di lenyeknya...

<< s| tED| >> on August 20, 2009 at 3:18 PM said...

ekekekek anis! TQ...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting