Tuesday, August 04, 2009

Maaf!! Aku BukaN PengguNa YM Tegar!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:13 PM
Photobucket

Ramai yang tambah aku sebagai kawan di Yahoo Messenger!! (YM) Senarai nama penuh di kotak YM. Dari atas sampai ke bawah. Macam-macam nama samaran yang ada. Berbagai-bagai status yang di tulis.

Tapi aku mohon maaf! Aku bukan pengguna YM yang tegar! Memang aku selalu dalam talian. Tetapi aku tidak rajin untuk berborak-borak. Tidak tahu apa yang ingin di bualkan. Lebih-lebih lagi dengan kawan baru.

Maafkan aku, andainya kamu menambah aku tetapi aku tidak bersuara!!
Maafkan aku, andainya kamu menegur aku tetapi aku tidak seramah yang di sangka!!
Maafkan aku, andainya kamu bertanya tentang diri aku, tetapi tiada jawapan yang bertemu!!
Aku lebih suka kita begini dan biarlah terus begini dan di sini!!

Nota kakitanganku : A/s/l juga aku tiada. Usah di tanya.....

43 kUs-kUs:

sharamli on August 4, 2009 at 8:09 PM said...

bt0l2...mls bersuara...lgik bgus invi @ 0ffline trus..hu3

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 8:13 PM said...

ekekkekeke.. tapi aku jarang pulak invi sha.. nak juga on walau malas nak berborak :P

umi_e on August 4, 2009 at 8:15 PM said...

uikkkkkkkkkkkk banyaknya :O

* nama samaran kak e takde kan :P

mamai on August 4, 2009 at 8:21 PM said...

aku tak pandai nak berYM nie kalau ada pun cuma seorang ajer hahahaha lg pun aku tak minat sgt

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 8:30 PM said...

ekekkekeke kak e.... x do lagi!!

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 8:30 PM said...

elehhh mamai!! Menyampah aku tgk ayat 'sorang' tu.. aku tau sapa .. la la la la....

i.am.belle on August 4, 2009 at 8:34 PM said...

paling tak gemar add org yang tak beri salam atau kenalkan dirinya sendiri. (strangers is a NO-NO)


pun jrg online ym mcm kamu kecuali hal penting :}

ustazah dyLLa on August 4, 2009 at 8:38 PM said...

on9 tpi invi...hahaha...mls nk layan...just nk tgk sape je on9...

ashie023 on August 4, 2009 at 8:49 PM said...

dak ashie ada tak lam ko nye list???

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 9:07 PM said...

belle : yup! aku setuju! x kenalkan diri terus add then bila kita tal accept cakap sombong!!

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 9:07 PM said...

dylla : yang itu kira skodeng tu! ha ha ha

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 9:07 PM said...

dak ashie : jawapan dia tak de.. ekekekeke

GiGGLe GaL on August 4, 2009 at 9:10 PM said...

ala..tak kesah ler.. asalkan hari2 ko hapdet dan ade berita ko juga dak utih dan rakan2..aku tk kaco ko kat ym.. klu tak de.. aku kaco..ekekeke..

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 9:27 PM said...

ekekekkeke mrs giggle : aku tak reti berborak lah.. nanti org cepat bosan dan bengang dgn aku.. :P

ini q i L L on August 4, 2009 at 9:46 PM said...

ym hanye utk bnd penting
hehe

syalizahanim on August 4, 2009 at 9:49 PM said...

ym? erm kne tgk mood jgk la kan.kdg2 rajin nk layan kdg2 tak pon.huhu

Watierman on August 4, 2009 at 9:49 PM said...

Salam Dik Tedi....Akak juga tidak punya byk masa untuk hadap PC ber YM...or chatting...lebih baik Akak godek2 kat dapur for bahan N3 blog akak...Dak Utih nanti TOMEI nak hantar seraga rambutan buat hantaran ...nak tak???

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 9:51 PM said...

qill : Terima kasih sebab singgah! yup! itu pengertian Ym bg kamu!

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 9:52 PM said...

syalizahanim : ekekkekke.. berYm ada mood ya..? mungkin dgn seseorang mood akan datang! :p

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 9:52 PM said...

ekekekekekk kakwatie : hantaran kenapa apakah? ha ha ha !!

ikiqzana on August 4, 2009 at 9:56 PM said...

x salah pun berYM.. klu x nk berYM off je line YM tu atau on kan jadi invisible to everyone... baru org x tahu adek on atau off..

akak pun x suker berborak gak cume klu ada hal penting aje...huhuhu..

azuan on August 4, 2009 at 10:03 PM said...

aku tak suka ym..
ku suka blog...ho3

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 10:04 PM said...

azuan : give me 5!! sama dgn aku.. nanti aku banje ko roti jala cicah kuah durian.. ekekekekek

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 10:04 PM said...

kakzana : betul tu.. kdg2 serba salah.. nampak on tp sunyi sepi. nak off.. gatai2 nak on.. ekekekeke

chipsmore on August 4, 2009 at 10:29 PM said...

sy pon kadang2x malas nk layan org buzz..hakk

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 10:30 PM said...

ekekekkeke.. sabar je lah chipsmore :P

tengku_fir21 on August 4, 2009 at 11:44 PM said...

huhuh
kadang2 berdiam diri lbh baik

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on August 5, 2009 at 12:00 AM said...
This comment has been removed by the author.
NoRuLLiSzA eL FaRiSi on August 5, 2009 at 12:00 AM said...
This comment has been removed by the author.
NoRuLLiSzA eL FaRiSi on August 5, 2009 at 12:00 AM said...

haha.. tula.. ada gak yg add sy.. tp, bila dah accept buat bodoh je.. org tanye sape.. cam nak xnak jawab..

ku rasa mau lempang org2 itu.. adeehh :(

[z@ck] on August 5, 2009 at 12:13 AM said...

glamer gitu..~

GRuNGe on August 5, 2009 at 12:58 AM said...

Aku pengguna YM yang tegar. Tapi masalahnya, YM tak tegar dengan aku. Disebabkan kepandaian Celcom, hanya hari2 tertentu jer aku leh connect YM. Takpe, janji leh layan blog.

Aiydalela on August 5, 2009 at 8:08 AM said...

bukan pengguna ym tegar jugak...
on9 tp tak aktif..hehehe..

Softtouch [Hanim] on August 5, 2009 at 10:08 AM said...

sama mcm sy..kalauu ngan kwn baru/blogger yg ade kat ym sy jadi kelu & malu..tp bila komen kat blog kemain lag sy berkata2..he he he..
Sy pun bkn pgguna ym yg tegar..dulu sy tegar skrg xlagi

Snowwhite Zone on August 5, 2009 at 10:38 AM said...

ted.. ada ym? napa x bgtau?

anis kalu mls nk jwb, anis invi or bzkan je. tambah2 utk chatter dr obersi tu mls nak lyn sgt

Snowwhite Zone on August 5, 2009 at 10:58 AM said...

Softtouch [Hanim] .. sama le ngn sy kat blog, leh komen2 lebh kan.. tp bila kat ym mcm pyh je no ide..

<< s| tED| >> on August 5, 2009 at 1:18 PM said...

fir : ko berdiam dgnsiapa tu..

<< s| tED| >> on August 5, 2009 at 1:18 PM said...

norul : jgn garang2 sbb tu org tu takut.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 5, 2009 at 1:19 PM said...

zack :bkn glemer.. tenggelam ada lah..

<< s| tED| >> on August 5, 2009 at 1:19 PM said...

grunge : mungkin ada yg istimewa dalam YM tu.. sbb tu lah Tegar di situ.. ekekekkeke

<< s| tED| >> on August 5, 2009 at 1:20 PM said...

aiyda : kita serupa

<< s| tED| >> on August 5, 2009 at 1:20 PM said...

hanim : aku pun macam tu.. komen laju jek.. nak borak.. ekekeke. hampeh..

<< s| tED| >> on August 5, 2009 at 1:21 PM said...

anis : salah satu sbb x bg tau.. cam ni lah.. x pandai nak borak :P

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting