Monday, August 03, 2009

ALahaiiii.. Minta maaf!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:00 AM
Adeh!! ( Sambil tergelak guling-guling ) Aku minta maaf sebab klu yang mengelirukan. Supaya adil dan saksama aku akan buat penambahan klunya pada pukul 2.30 petang nanti.

Syarat-syarat tiada perubahan. Janganlah jawab sampai 2-3 jawapan. 1 cukuplah. Siapa yang jawab 2-3-4 jawapan secara automatik tidak akan di pilih walaupun nanti ada salah satu jawapan betul sebab melanggar syarat. Ekekekeke..

Aku ulangi. Hadiah tidak seberapa. Oleh itu kamu janganlah teruja sangat mahu menjawab. Ekekekekeke...

Nota kakitanganku : Fuh!!! Debaran kalah soalan UPSR ni!! :p

18 kUs-kUs:

ashie023 on August 3, 2009 at 12:01 PM said...

hahahhahhahahhahahhha...seb bek aku skodeng je td...

ikiqzana on August 3, 2009 at 12:28 PM said...

xpe, walaupun adiah x seberape.. janji komen msk kencang.... hehehe..

<< s| tED| >> on August 3, 2009 at 12:30 PM said...

dak ashie.. ko boleh try jawab... ekekekeke

<< s| tED| >> on August 3, 2009 at 12:31 PM said...

ekekekeke kakzana :p

NuR on August 3, 2009 at 12:52 PM said...

owh..
ada lagi ka klu??

tak jadi majuk la dgn cik tedi
haha!

ladymiaka86 on August 3, 2009 at 12:59 PM said...

hurmm.. alahai tedi.. 2.30 tu dah konfem2 dlm klas..
daku akan mencurik waktu sebentar lg dlm klas tuh.. haha..
hopefully tak terkantoi..
tetiba ter'excited' nak tau klu baru ni..haha
~release tension jap~

<< s| tED| >> on August 3, 2009 at 1:14 PM said...

ekekekekke nur. kol 2.30 yek

<< s| tED| >> on August 3, 2009 at 1:14 PM said...

ekekekke lady.. jgn terkantoi.. aku tidak akan bertanggungjawab.. ha ha ha

tengku_fir21 on August 3, 2009 at 1:16 PM said...

ok

<< s| tED| >> on August 3, 2009 at 1:22 PM said...

ekekkekeke fir.. caiyokkk!

GiGGLe GaL on August 3, 2009 at 1:31 PM said...

kelebet la ko...
nant aku cabut bulu dak utih selai selai..

erm.. dak utih nak rasa tak ayam black papper tuh.. hehehe.. aku leh suh ko pegi beli kat tesco.. klu nak kasi beliaw rasa la..

<< s| tED| >> on August 3, 2009 at 1:49 PM said...

ape aku lah ko suruh g beli.. ko nak blanje ko la h beli.. tak pun transfer kan duit.. aku g belikan. ha ha ha ha

dotblogspotdotkom on August 3, 2009 at 2:06 PM said...

apa kes ribut2 nih?...

<< s| tED| >> on August 3, 2009 at 2:08 PM said...

x de kes pun pakcik :p

messyremo on August 3, 2009 at 2:29 PM said...

ape nih~~

aku dah jawab tadi..

dah betul dah...

tensen r aku cmnih~~hahaha

<< s| tED| >> on August 3, 2009 at 2:30 PM said...

ha ha ha ha .. messy.. jgn g memana... 1 min lg klu baru akan muncul :p

sharamli on August 4, 2009 at 12:59 PM said...

SPM lgik bedebar

<< s| tED| >> on August 4, 2009 at 9:39 PM said...

ekekekekkeke.... SPM ek? Selamat pagi malaysia :P

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting