Sunday, August 09, 2009

kuc|ng, aks| , kErtaS sumBer |Lham daN .....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:48 AM
Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Tidur.....

Nota kakitanganku : Tidur juga perlukan sumber ilham? Kamu pula? Apa yang kamu buat sebelum tidur? Macam aku, bantal yang banyak menyumbang kepada cepat lena berbanding hanya sebiji bantal sahaja!! Tapi sesetengah orang kalau dah mengantuk, tutup mata sahaja sudah boleh terlena.

32 kUs-kUs:

Watierman on August 9, 2009 at 12:32 PM said...

Salam Tedi....lappy & novel....melayan kehidupan ...sehingga mata dah berkata-kata....maka kita....belayar di lautan mimpi yang mengasyikkan....bukan seperti Dak Utih atau Tomei...yang sedang duduk2 aje...dah....berkayak di lautan mimpi...hihi...ape akak tulis ni....dah2 akak dah nak gerak gi PC fair ni....dah lambat!

neezareef on August 9, 2009 at 12:47 PM said...

baru shampoo ke bulu2 nih npk shining jew

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 1:10 PM said...

ekekekek kakwatie : kucing ni senang je nak tdo.. perut kenyang pun leh tdo..

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 1:10 PM said...

x de maknenye neeza.. kucing aku x pernah mandi.. ekekekek

Nakamura Kazuki on August 9, 2009 at 2:00 PM said...

Tedi dak utih pun nampak cam ada ilham je......jangan ilham sampai terpancut atas kertas tu dahla...hahaha....bilala ambe dapat baca karya2 kreatif mung ni tedi.....

Precious on August 9, 2009 at 2:22 PM said...

Ho ho oooo ... kucing tu dapat surat cinta ker ...

GiGGLe GaL on August 9, 2009 at 2:28 PM said...

nasib baik ko hapdet dak utih..klu ko tak hapdet blog ko tadi..siap ko.. ekeke...

dak ted.. cun arr.. gemuk kuceng ko nih.. ko gi beli bitamin yg aku sajes tu.. mesti lg sihat, gemuk dan pemalas..wakakak..

sharamli on August 9, 2009 at 2:45 PM said...

tertid0 jgk akhirnya

ZARA 札拉 on August 9, 2009 at 5:18 PM said...

ko bagi lidi pon dia main syg~

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 6:03 PM said...

hencek nakamura : x do dia berani nak pancut kat situ... ekekekek

alahai... karya apa tu?

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 6:04 PM said...

precious : bukan surat cinta.. surat saman :P

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 6:05 PM said...

eekkekekek mrs giggle : dah macam 1 ugutan jek... ekekek.. nantilah aku free aku g kedai hewan.. survey..

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 6:05 PM said...

kejap je tu sha, mmg kaki tdo budak ni...

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 6:06 PM said...

ekekekekke.. dak zara. kucing moden dah x heran lidi... cicak hidup mainan dia..

Ms.Lilies on August 9, 2009 at 6:20 PM said...

sangat geram tgk ini kucing gebu gebas....


err...saya hanya akan terlelap setelah berangan2 akakakaka...aci x?

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 7:01 PM said...

ekekekek.. apa yg die berangankan tu dak lili ni?

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 7:01 PM said...

ekekekek.. apa yg die berangankan tu dak lili ni?

ashie023 on August 9, 2009 at 7:58 PM said...

dak utih dah pandai tulis sajahk skrg ye..siap tulis atas kertas lagi, klasik..x mainlah taip kat laptop..hehhehe..klasik klasik..nostalgia sungguh..

umi_e on August 9, 2009 at 8:02 PM said...

macam2 gaya dak utih eekkkkk

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 8:17 PM said...

ekekekke dak ashie.. aku juga kalau mahu menulis.. perlu kertas.. kalau terus taip di pc.. x de idea lah... ekekekek

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 8:18 PM said...

ekekekkeke kak_e.. gaya nak tdo tu.. ekekekeke

ustazah dyLLa on August 9, 2009 at 9:11 PM said...

akak penah x try hntar karya akak ke majalah2 ke???...try laa kak...sy slalu hntar cerpen...penah laa menang...

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on August 9, 2009 at 9:20 PM said...

apa ek.. terus tido je kot.. hehe.. dh mmg kaki tido :D

miSs siv on August 9, 2009 at 10:41 PM said...

aku cume perlukan keadaan yg sejuk..
aku akan cepat 'diam'..

ehh..tid0w byk bantal?
org kate tid0w byk bantal adelah kerane kurg berani..betulkah?

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 11:10 PM said...

zaman dulu2 hantar cerpen majalah minggu wanita.. bukan pertandingan. tp dapat saguhatilah... tu yg selalu masyuk.. tp skang dah MALAS!

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 11:11 PM said...

senang norul tdo :P

<< s| tED| >> on August 9, 2009 at 11:11 PM said...

ye ke miss siv : ntah lah.. aku ok jek tdo sorang.. ekekekeke

[z@ck] on August 9, 2009 at 11:15 PM said...

suka bnor dia jilat2 ni..
hehehe

Anya on August 9, 2009 at 11:54 PM said...

Very cute pictures
I love it all :)

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 12:04 AM said...

ekekekkeke zack!! Muka nak tdo tu..

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 12:04 AM said...

TQ Anya.. :)

Softtouch [Hanim] on August 10, 2009 at 12:52 PM said...

dasyat ooo dak utih pakai kertas spy dia boleh tido lena...sy plak bilik kene sejuk..bau boleh tido..he he he

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting