Sunday, August 16, 2009

Pag| |n| T|Dak Terasa |ng|n BerkaTa-Kata KeraNa....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:24 AM
Apa yang ingin aku kata sama sahaja ayatnya dengan di sini. Sila buka dan baca.

Aku sudah letih dan penat untuk rasa marah dan sakit hati dengan malauan ini!! Aku bagaikan pepatung yang hanya mampu merenung skrin dan tidak mampu menaip!

Nota kakitanganku : Tapi tanpa rasa berdosa aku ingin katakan ini kepada Malaun 'S' tersebut : "WTH!!"

9 kUs-kUs:

Watierman on August 16, 2009 at 8:12 AM said...

salam di pagi Ahad Dik Tedi..."SABAR ITU SEPARUH DARI IMAN!!!!"....ko main ngan Dak Utih & Dak Itam jer lah nampaknya!

Watierman on August 16, 2009 at 11:34 AM said...

Salam Dik Tedi....kure2 dalam perahu...ko buat tak tahu jer dengan dia...

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 11:39 AM said...

aduhai... baru leh balas kawatie.. itu pun berkulat tunggu ni hah.. nak tuko broadband sayang pulak sbb baru tuko modem baru kali ke 3 ni hah... kadang2 hilang sabar juga di buatnya...

Watierman on August 16, 2009 at 12:36 PM said...

Akak pun dok sayang...bergagah dok simpan si Streamyx tu sebab old deal dulu yang RM88 per month dapat 2.0MB...kalau tukar rugilak 2.0 MB tu!sekarang dah RM100 ++++....

sharamli on August 16, 2009 at 3:46 PM said...

igtkn Shafarina..hik3

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:31 PM said...

ye lah kakwatie .. dulu murah sket.

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:31 PM said...

shafarina ke nama budak sha ni? ekekekeke

cahayachenta on August 17, 2009 at 11:45 AM said...

sapa malaun S tu.. nape tak guna WTF jer.. hehe

<< s| tED| >> on August 17, 2009 at 12:39 PM said...

streamyx lah si malaun tu.. ekekeekeke

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting