Sunday, August 16, 2009

BudaK Besar Yang Kec|L!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:21 PM
Photobucket

Siapakah yang lebih besar. Budak Utih yanG berumur 1 tahun 10 bulan atau budak Oyen yang berumur 11 bulan?

Nota kakitanganku : Mahu pulang ke kampung yang indah permai petang ini. :)

31 kUs-kUs:

Watierman on August 16, 2009 at 12:34 PM said...

Dari pandangan mata akak...pastilah Dak Utih...Dak Oyen kecik sikit jer dari Dak Utih...gemuk jugak erk Dak UTih tu....selamat pulang ke kampung yg permai tu....kutip le buah2an kampung banyak2 yer....jgbn lupa hantar Penang sikit...except for...petai,jering, cempedak,nangka...durian...kalau rambutan,manggis, dokong...dialu-alukan!!!Sekian harap maklum!

mamai on August 16, 2009 at 2:28 PM said...

dak utih tu baka kampung dak oyen tu baka siam kot pasal tu dia besar.

sama macam dak bob ka trumah nie dia paling besar berbanding adik beradik dia yang lain dan bulunya lebih gebu dari adik beradik dia

Snowwhite Zone on August 16, 2009 at 2:33 PM said...

dak utih nampak besar lg!!!

selamat pulang ke kpg..

nj on August 16, 2009 at 2:36 PM said...

sitedi...
selamat pulang ke kampung, berhati-hati di jalanraya...eh...naik k terbang ke? dan berhati-hati di udara!!!

TE-ARE |DIAMOND|™ on August 16, 2009 at 3:33 PM said...

rasanya nampak dak utih lg besar... btw, putih & suci & gebu nya dak utih tu.... ;)

birU on August 16, 2009 at 3:33 PM said...

salam tedi bebeh!!
nak itutttttttt balik kampong, kehkehkeh...

choet pun nak ikut gak, huhu

sharamli on August 16, 2009 at 3:45 PM said...

nak ikut jgk balik kg...

Nakamura Kazuki on August 16, 2009 at 4:25 PM said...

tedi...selamat pulang ke kampung..kali ni ada teka teki lagi ke?...biar ambe teka dulu kampung mung dekat negeri 9 ..betui ke..kalau betui nanti pos hadiah cam ustazah ye...kekekeke

teuku@ceh on August 16, 2009 at 6:00 PM said...

dak utih lebih besar dari dak oyen..
sebab dak utih lebih makan garam dulu berbanding dak oyen...

GRuNGe on August 16, 2009 at 6:03 PM said...

Aku tengok dak oyen yang lagi besar.

Selamat pulang ke kampung halaman.

umi_e on August 16, 2009 at 6:12 PM said...

kalau nak bandingkan usia mereka, dah tentulah dak oyen dikira lebih besar berbanding dak utih :p

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:33 PM said...

kakwatie : kalau tgk live.. dak oyen lg besau... wah!! kg x de sume tu.. kat rumah ni ada. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:34 PM said...

dua2 baka kampung mamai. beza nya.. dak oyen dapat susu ibu.. dah utih air masak jek.. sob sob sob.. sebab tu dak utih bantut sket...

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:34 PM said...

dua2 baka kampung mamai. beza nya.. dak oyen dapat susu ibu.. dah utih air masak jek.. sob sob sob.. sebab tu dak utih bantut sket...

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:34 PM said...

anis pilih utih ek? ekekek
time aceh...

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:34 PM said...

nj.. kampung aku dekat ke ni hah.. drive x sampai 1 jam dah sampai.. ekekekeke..

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:35 PM said...

hye te are.. cuti ke? ekekeke.. pilih utih gak ek?

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:35 PM said...

hye biru.. choet x gayat ke dok lam kete? ekekeekke

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:35 PM said...

ekekekek sha... x jauh pun kg ni...

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:37 PM said...

ekekekkeke hencek nakamura... nanti aku buat entry khas pasal kg aku untuk kau.. cuba teka kg aku kat mane??? ekekekkeek... harap2 ko baca komen ni.. kalau ko dapat teka sebelum aku post entry tu.. aku post hadiah kat ko.... ekekekekeke...

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:37 PM said...

aceh : kalau tgk live oyen lebih ensem dr utih. sbb oyen tegap dah ekor kembang!

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:38 PM said...

betul tu grunge.. dak oyen lebih besar.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 7:38 PM said...

kak _e.. dak utih lebih tua dr dak oyen lah.. ekekekekeke

Faarihin on August 16, 2009 at 10:04 PM said...

wah.. budak oyen cpt membesar la.. huhuhu.. cam same je beso 2 ekor tu..

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 10:39 PM said...

a'a lah faarihin.. budak oyen dapat susu ibu sampai dah besau bangka.. dak utih sejak baby air suam jek.. sob sob sob..

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on August 17, 2009 at 12:15 AM said...

xsuke balik kampung :(

messyremo on August 17, 2009 at 12:28 AM said...

aku selaku big fan dak utih...

aku cakap dak utih lagi besau~~

Softtouch [Hanim] on August 17, 2009 at 10:59 AM said...

dak utih nmpak lg besar n nmpak ensem lg..he he he

<< s| tED| >> on August 17, 2009 at 12:37 PM said...

asal lah pulak?

<< s| tED| >> on August 17, 2009 at 12:38 PM said...

ekekekkeke messy ... dak utih ckp.. big fan je ke..? bak mai lah ikan kembong sekilo dua. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 17, 2009 at 12:38 PM said...

ekekekkeke hanim...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting