Monday, August 10, 2009

Ye Ye!! |n| akU YanG PunYa!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 5:30 PM
Photobucket


Photobucket

Nota kakitanganku : Budak ini sahaja yang tidak kisah bila di pakaikan kolar. Releks sahaja. Kalau budak lagi dua ekor itu, mahunya tonggang terbalik rumah ini di buatnya apabila jalan berundur ke belakang sebab asyik pandang ke leher sahaja!! Ekekekekeke....

40 kUs-kUs:

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on August 10, 2009 at 5:40 PM said...

comey :D

ashie023 on August 10, 2009 at 5:57 PM said...

eh?dak utih dah pakai neck tie?

ustazah dyLLa on August 10, 2009 at 6:02 PM said...

wane pink???~kahkahkah...

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 6:15 PM said...

TQ Norul...

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 6:16 PM said...

ekekekkeke dak ashie ?

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 6:16 PM said...

erk dylla !

leadleedeea on August 10, 2009 at 6:27 PM said...

KMac langsung tanak pakai~! tensen jek..huhu~!! kalau pkai kan kolar kat dia mesti mengganas..heeeee~!! tapi kucing ni cool jek..I loike~!! hehe~!!

♥Itajeff♥ @Something To Share on August 10, 2009 at 6:27 PM said...

wahhh..pink kaler lg...comeynye dier...

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 6:32 PM said...

ekekekekek.. tengok kucing juga lea.. lg 2 ekor tu.. x reti pakai.. budak ni die mmg cool sket.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 6:32 PM said...

ekekekekek.. kakita.. masa beli x pk pun pink kaler tu macam untuk kucen betina.. ekekekek

Aiydalela on August 10, 2009 at 6:41 PM said...

teng teng teng! waduh..asyek bangat bunyinyer (sori, ini kucen indonesia ya...)

ustazah dyLLa on August 10, 2009 at 7:01 PM said...

dak UTIH + PINK = UTPI/TIHPIN

~wakaka...mcm best jer...

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 7:03 PM said...

aiyda : enggak.. malaysia buk!!

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 7:03 PM said...

pandailah ko ejas nama kucing aku dylla!!

ZARA 札拉 on August 10, 2009 at 7:39 PM said...

hehehe~

comel dia~

sharamli on August 10, 2009 at 7:41 PM said...

lagik 2 ek0r tu nak pakai kt kaki k0t...hu3..bila jln ke l0mpat ke c0mel sket bunyik

aien~s corner on August 10, 2009 at 7:42 PM said...

hahaha.. 2 ekor 2 jakun..haha

tp kiut la koler 2... wone pink g 2.. hehehe i like!

miSs siv on August 10, 2009 at 7:47 PM said...

haha~
dak utih mmg best!

Watierman on August 10, 2009 at 8:01 PM said...

Ko mmg mat menyemat da..Dak Utih...kaki ngorat...nak carik perhatian la tu...anyway...ko tak jakun perrak cam Tomei & Jello...kalau letak dah le berundur...dah tu kalau dah bukak kasi dia..habis hancuss kena gigit...

messyremo on August 10, 2009 at 8:09 PM said...

ala..takkan satu je loceng...

letakla dua..baru la cantik..haha

chipsmore on August 10, 2009 at 8:53 PM said...

photogenik gak kat kucing ni..hehe ;)

NuR on August 10, 2009 at 9:34 PM said...

cumelnyer dia..
hikhik!
dak utih...
nak peluk tapi takut..
huhu..
tedi tolong pelukkan ekk

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 9:34 PM said...

TQ dak zara!

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 9:35 PM said...

ekekkekeke sha.. itu dah macam penderaan... :P

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 9:35 PM said...

aiens : ekekkeke jakun lak.. x biasa lah..

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 9:36 PM said...

cayalah miss siv!!

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 9:37 PM said...

ekekkekeke kakwatie.. dah utih ni ok lak .. releks jek..

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 9:37 PM said...

okey! Uncle messy banje lah satu lagi :P

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 9:38 PM said...

ekeekkekeke chipsmore :P

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 9:38 PM said...

ekekekke nur ni.. takut kucing lak.. :P

Monkey D Luffy on August 10, 2009 at 11:00 PM said...

ko derma ler kat aku kucing ko

<< s| tED| >> on August 10, 2009 at 11:03 PM said...

luffy : derma? ulang sekali lagi? derma...?? zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

NuR on August 10, 2009 at 11:13 PM said...

hukhuk..
nur memang takut dgn kucing..
wawawa....
cian kite tau

<< s| tED| >> on August 11, 2009 at 12:12 AM said...

alahai nur... cian nur.. ekekekekke.. kucing ni x geget org tau.. manja je.. ekekekkeke.. abesh tu nur x takut ape? ular? ekekekekke

umi_e on August 11, 2009 at 12:52 AM said...

dak utih tambah berseri dengan colar dan loceng merah :)

asilahmuhajer on August 11, 2009 at 9:12 AM said...

comelnya...pinjam boleh??

Softtouch [Hanim] on August 11, 2009 at 12:41 PM said...

comelnya dak utih tedi...matanya bundar..he he he...cutenya dia pakai colar tu...

GiGGLe GaL on August 11, 2009 at 1:19 PM said...

ha.. ni aku nak hangin nih.. mane hadiah aku pulak..kan aku teka betul..untuk dak utih.. mane adiah aku...huwaaaaaaaaaaaaaaa......

erm.. aku nak catnap gambar dak utih la.. pastu..aku nak g melaka.. nak carik beliaw..

ko agak2 .. klu aku tanya mana2 tempat dorang kenal tak dak utih nih..?

almaklumla.. catlogger(manusia = blogger, kucing = catlogger) yang paling ensem dan terkenal..wakakka..

aku tak kira.. tekaan aku tepat.. aku nak adiah!

Snowwhite Zone on August 11, 2009 at 3:32 PM said...

comeyy!!!

GiGGLe GaL on August 11, 2009 at 4:27 PM said...

sumpah! ni kali yg ke namblas aku nyibok kat sini semata2 nak tengok kehenseman dak utih..wakakak..

ensem arrr.. bak arr pinjam arrr..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting