Thursday, August 06, 2009

CenDeRhat| Ku|z MeneKa PercuT|an DaLam PerjaLanaN!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:00 PM
Photobucket

Maaflah. Cenderhati dari aku memang comel-comel semuanya. Aku harap kamu yang menerimanya tidak kisah. Sebab kalau kecil-kecil, boleh buat kuiz selalu. Kalau besar-besar seperti TV LCD, kamera digital, Telefon bimbit 3G alamatnya tiga tahun sekali sahaja. ha ha ha ha!! Ini bukan alasan orang kedekut tau!!

Ada empat sampul. Satu sampul itu untuk Pengomen Tertinggi Bulan Julai 2009!!

Okey! Terima kasih semua!!

Nota kakitanganku : Bagi aku pula, aku memang tidak kisah. Yang penting bukan saiz atau harga. Tetapi tanda dan nilai sentimentalnya!

30 kUs-kUs:

messyremo on August 6, 2009 at 4:20 PM said...

aduhai...

kirimkan aku dak utih...

aku mau dak utih!~~~~hehe

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 4:34 PM said...

messy : entry ini tiada berkenaan dgn dak utih :P

Ms.Lilies on August 6, 2009 at 4:37 PM said...

aku mau aku mau....
cehhh tak malu sungguh akakakaka...

errrr...kad raya mulih???
wakakakaka

Watierman on August 6, 2009 at 5:04 PM said...

La...kenapa tak sound awal...boleh akak komen banyak2 kali...nak hadiah...!!!Dak utih..tolong kira berapa kali dah komen....

Ena Qaisya on August 6, 2009 at 5:25 PM said...

wah bijak ko wat n3 ek.. terpamparnye n3 ko maka pezen ko dah pun smp di dpn umah aku tp aku keciwa sbb ia bukan sebakul buah pulasan uwaaaaaaaaaaa... nnt air liur baby aku meleleh, aku salahkan ko uhuks... anyway thanx ihiks

ikiqzana on August 6, 2009 at 5:34 PM said...

yehahhh.. akak tungggguuu...

a.z.r.i.n.a.03.07 on August 6, 2009 at 6:12 PM said...

untuk KRina takdek ker ?
nak wat kuiz camni gak lar....

ashie023 on August 6, 2009 at 6:29 PM said...

eh..aku xleh check lagik adiosss..sebab aku xde kat umah time nih..harap duk lam peti surat ngan selamat..amin..

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 6:41 PM said...

boleh lili.. kirimkan alamat :)

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 6:41 PM said...

kakwatie : sila tgk di side bar yek? ekekekekeke

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 6:42 PM said...

sowi ena : nanti aku soh ayah aku tanam pulasan.. ekekekeke... terimalah ia seadanya..

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 6:42 PM said...

tunggu jangan tak tunggu kakzana :P

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 6:43 PM said...

ekekekekke. krina watlah kuiz sy juin lak :P

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 6:43 PM said...

dak ashie : baru pos ari ni.. kurang2 ahad sampai.. aku pakai pos siput bukan pos laju.. ekekekekek

chipsmore on August 6, 2009 at 7:01 PM said...

ade duit ke dalam sampul 2?? hehe ;)

chipsmore on August 6, 2009 at 7:02 PM said...

ade duit ke dalam sampul 2?? hehe ;)

sharamli on August 6, 2009 at 7:08 PM said...

lagik best kal0 0rg tu menghargainya kn

GiGGLe GaL on August 6, 2009 at 8:17 PM said...

tolong bungkus dak utih dlm box..dan hantar kan ke alamat.....

....erm.. ko rela ke tak nih... ekekeke..

ZARA 札拉 on August 6, 2009 at 8:43 PM said...

hahaha~

asal aku nyer nama takde kat tepi tu?

aku selali je komen?

ni geram nih~

Monkey D Luffy on August 6, 2009 at 10:12 PM said...

untuk aku tak ada?

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:15 PM said...

ada chipsmore... duit kertas.. banyak woo... tu kena tanya sapa yg dapat .. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:15 PM said...

betul itu sha... aku tak mampu lah nak beli adiah beso2.. :) harap derang yg terima x kesah!

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:16 PM said...

mrs giggle : kerat sepuluh ko x de aku anto de.. :P

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:17 PM said...

dak zara : itu di luar kemampuanku untuk mengira.. ekekekeekke

<< s| tED| >> on August 6, 2009 at 10:18 PM said...

ada luffy.. sila tinggalkan alamat :P

ustazah dyLLa on August 7, 2009 at 12:13 AM said...

rajinnye...

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 8:56 AM said...

ye ye! saya mmg rajin! baru tahu ke?
ekekekeeke

Softtouch [Hanim] on August 7, 2009 at 10:07 AM said...

sy lagi xkisah tedi...org dah bg, sy terima ngan hati yg terbuka

<< s| tED| >> on August 7, 2009 at 7:51 PM said...

tQ Hanim!!

Snowwhite Zone on August 7, 2009 at 11:37 PM said...

nak dak utih jgk.. utk jdkan pasangan popok.. hehhe dak utih tu laki ke pompuan??

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting