Wednesday, August 26, 2009

hOyE-hOyE!! AkU Tak PuaSa!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:30 AM
Hai semua! Hari ini giliran aku menulis. Bos aku tidak larat mahu menaip sebab puasa!!He he he he....

Aku tidak berpuasa. Jadi, mari sama-sama kita layan ketidakpuasaan aku ini......

Photobucket

Nyummii!!

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Nota kakitangan Dak Utih : Jangan terliur tengok aku makan!! Ini baru ikan. Belum lagi Kek Coklat Lembab, spaghetti, mee rebus, mee bandung dan lain-lain lagi.

53 kUs-kUs:

kuina on August 26, 2009 at 11:53 AM said...

nak lagi terliur panggang la ikan tu then taruh sos perencah...

hehehe..

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 11:55 AM said...

ekekekekeke.. kuina.. nanti nak buat makanan dia je kalah kita nak buat hidangan berbuka.. ekekekek

nj on August 26, 2009 at 12:14 PM said...

sitedi...
jaga...nanti dak utih canang pulak bila giliran tuan dia tak pose eh...

tengku_fir21 on August 26, 2009 at 12:21 PM said...

owwhh
tk posee...
panggil maim

- jinggo - on August 26, 2009 at 12:29 PM said...

yang pasti
biologi kita berbeza...
selamat 'tidak ' pose...
he...he...

Solehah on August 26, 2009 at 12:34 PM said...

ooo..tak pose makan tunjuk kat orang plk tu..hehe..

GiGGLe GaL on August 26, 2009 at 12:41 PM said...

mesej ini untuk tuan dak utih:
oi..dak ted.. lawa mangkuk dak utih tu.. tak marah ke mak ko? ekekeke...


mesej dak untuk dak utih:
ko makan da baca bismillah ngan doa ke belum? osah eh kaw ni dah utih.. makan yo taw.. cubo la bawak insap dan bosyuko.. dah la tak poso.. dah somayang ko bolun nih.. den chemat ekau kang dak utih.. ekekekekekeek..

geram aku nengok gambar no 1 tuh.. ish ishhhhh.... tensyen tul..aku tak dpt usik dia..

GiGGLe GaL on August 26, 2009 at 12:42 PM said...

sila abaikan taipo erro di atas. tuan punya diri mengantuk dan lapar.. wakakakaka... zzzzzZZzZZzZzZzZzz

GiGGLe GaL on August 26, 2009 at 12:43 PM said...

on a 2nd tot, dasat educated dak utih ni.. makan sambil baca news paper.. wakakakakaka... ..geram aku..geram...grr grrr

ashie023 on August 26, 2009 at 12:48 PM said...

model ikan panggang...huhuhu

@--- Sueanne ----@ on August 26, 2009 at 12:54 PM said...

Chehhhh igt bos yg xpose tadi..hahahah..
tipah tertipu rupanye..ekekke..

psst : heheh..igtkan kamu nak war2kan kt sume yg kamu xpose ted..hiihih

i.am.belle on August 26, 2009 at 1:02 PM said...

aku tak bela kucing. bela rindu kucing aku jenguk blog kamu dan blog si giggles xD



p/s: mee bandung. huhuhu

Ms.Lilies on August 26, 2009 at 1:02 PM said...

xpe...ikan je..kalo mende lain aku terliur ekekeekek

dotblogspotdotkom on August 26, 2009 at 1:04 PM said...

uihk..makan sup ikan..huhuhuhu

mamai on August 26, 2009 at 1:07 PM said...

aku nak tangkap dak utih nie bior dia kena naik van jenazah...biasa tak posa nie..si bob pun posa tau

anak_singa on August 26, 2009 at 1:08 PM said...

owh..igtkan bos ko yg xposa dak uteh..hahaha..suspend tol...

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:10 PM said...

auntie nj : aku kucing yang baik!! :P

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:10 PM said...

uncle fir : panggillah tak heran :)

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:10 PM said...

jinggo : he he he!!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:11 PM said...

untie solehah : nak juin ke?

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:12 PM said...

auntie giggle : itu mangkuk aku lah!!! ape ke hal ko komen banyak2 ni... ada tenaga mengomen ek>? x pose ek??

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:12 PM said...

auntie ashie : itu ikan rebus lah!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:13 PM said...

auntie sueanne : akulah ! dak utih yang tak pose!!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:15 PM said...

auntie belle : kenapa apakah ko tak bela keturunan aku??

hehehehehhe

imam on August 26, 2009 at 1:15 PM said...

hahaha..macam2 ah ko ni ted..mesti ko dah x da keja nak buat..

aku pon ingat ko betol2 x pose...

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:16 PM said...

auntie ms lilies : ini je yg aku makan. tapi kalau ko nak bagi aku ikan parang masak asam pedas.. aku akan pertimbangkan..

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:16 PM said...

uncle pakcik : sup ikan rebus lah... bos aku saja je letak air. bg aku kenyang cepat.. kedekut!!!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:17 PM said...

uncle mamai : meh tunjuk bukti bon puasa.. van jenazah ada ikan tak?

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:17 PM said...

auntie anak_singa : bos aku kalau tak puasa dia akan pura2 macam puasa.. blahlah ko Bos!!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:18 PM said...

uncle imam : bos aku pose lah.. jangan salah sangka tau.. aku saman nanti!!

miSs siv on August 26, 2009 at 1:38 PM said...

hahaha!
aku ingt ko yang x pose..
kih3~

dak utih:
ko mmg makan berkuah ye?
same cam aku la..
hahaha!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 1:48 PM said...

mis siv.. a'a.. nanti aku tercekik. siapa nak buatkan cpr..

Watierman on August 26, 2009 at 1:55 PM said...

Akak ingatkan si Ted tadi.....nape budak ni gi canang satu cakerawala...melampau ni...rupa2nya kawan si Tomei...huh!

a.z.r.i.n.a.03.07 on August 26, 2009 at 2:03 PM said...

hahahaha...

Kak Rina dah agak dahhhh ....

ashie023 on August 26, 2009 at 2:13 PM said...

bile masa plak ko tuko aku jadik auntie?oh...itu dak utih yg balas ke?ahahah..
aku nk cakap ikan panggang gak...

sharamli on August 26, 2009 at 2:26 PM said...

cis..xmalu..xp0sa xleh raya tw..

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 2:48 PM said...

ekekekeke kakwatie : suspender jek!!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 2:49 PM said...

ekeekkeke kakrina : dah agak ek!! bagus!!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 2:49 PM said...

dak ashie : ikangggg pangganggg bubuh air :p

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 2:50 PM said...

untie sha : nak duit raya!! eh! ikanraya! :P

ustazah dyLLa on August 26, 2009 at 3:16 PM said...

ei...ade2 je laaa c dia ni

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 3:46 PM said...

untie dylla : belanja aku ikan raya!!!

farish sinclair on August 26, 2009 at 4:16 PM said...

wahh rkus skli mkn hehehe

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 4:43 PM said...

ekekekekekek rizz!! saja nak bagi kita jeles :P

NuR on August 26, 2009 at 5:19 PM said...

org kg sekalian..
jgn bagi duit raya kat dak utih
pasal dia tak puasa...

muaaahahahaha!
betul2 gelak jahat nih..
hikhik!

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 5:23 PM said...

ekekekeke.. auntie nur.. x baik tau!!

cahayachenta on August 26, 2009 at 6:09 PM said...

eleh ko utih.. stakat makan ikan rebus tu tak payah la ko nk tnjuk2...

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 6:24 PM said...

ekekekekke... dapat gak makan dr tak makan.. :P

NoRuLLiSzA eL FaRiSi on August 26, 2009 at 10:08 PM said...

sodap gilo dak utih makan.. adehhh :p

<< s| tED| >> on August 26, 2009 at 10:20 PM said...

ekekekekke norul...

FarHa on August 27, 2009 at 9:06 AM said...

waduhh sodap hang mkn....heheh

<< s| tED| >> on August 27, 2009 at 11:16 AM said...

ekekekeke.. nak join ke cikgufarha

FarHa on August 27, 2009 at 2:08 PM said...

boleh gak...couple ngan anak angkat ummi nak?? name die Nyong haha

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting