Saturday, August 15, 2009

Kamu NampaK aPa yanG Aku naMpak?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:44 AM
Photobucket

Ada sepasang mata yang sedang merenung tajam!!

Nota kakitanganku : Ini adalah ujian ketajaman mata!

34 kUs-kUs:

Watierman on August 15, 2009 at 8:33 AM said...

Wah...Tedi...mestilah akak yang bermata 4 ni nampak....sebagai ahli kelab Dak Utih.com....ku nampak Dak hitam pekat dihujung sana....sedang memerhatikan keindahan pagi....la..la..la..la...

Watierman on August 15, 2009 at 8:35 AM said...

Tapi dia tak lah hitam sangat...nampak lehernya yang putih dari kejauhan....hihihi..kan itu Dak Itam....

♥Itajeff♥ @Something To Share on August 15, 2009 at 9:07 AM said...

aah watie...kitapun nampak..Dak Itam tgh berhoye-hoye...tedi, sikit hari lagi Dak Itam ni akan join kelab pak gossip mcm kucing2 kak ita

Softtouch [Hanim] on August 15, 2009 at 9:33 AM said...

mana?tp nmpak mcm lembaga itam betul ker?
xkan dak utih kot...

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 10:02 AM said...

ekekekeke kakwatie : ya betul!!!! dak hitam Pekat kucing jiran selang 2 buah rumah... kale putih kat leher jek... ekekekeke.. kembar tu tau kakwatie..a da lagi seekor.. sejibik.. ekekekekeke

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 10:03 AM said...

kakita : yg itu bukan Dak Itam.. yang itu dak itam pekat... ekekekekekeke... yg DIP ni bukan pak gosip kot.. jarang dtg rumah.. dia main area ruamh dia jek.. itu laman rumah dia lah tu.. ekekeke

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 10:05 AM said...

ekekekekeke hanim.. tgk betul2.. ada seekor dak itam pekat!!

Faarihin on August 15, 2009 at 10:25 AM said...

oho.. yang warna itam tu ker.. nampak2.. merenung tajam pada tuannya.. hohoho..

Watierman on August 15, 2009 at 10:59 AM said...

hoye..hoye....nape akak dok hoye..hoye...nak tanya la...dapat hadiah tak???...tak salah kan cuma bertanya...hihihi...untung sabut timbul...untung batu....cabut....karang Tedi campak kat aku!!!!

mamai on August 15, 2009 at 11:01 AM said...

dak itm ngah memerhati kau tu pasal kau tak bawa dia jalan-jalan

ashie023 on August 15, 2009 at 11:06 AM said...

jauh bebeno kome amik gambo dak itam yang ensem tu, nanti jauh sgt x nampak ensem dah..nampak kelat je..hahahaha..

anaklaut on August 15, 2009 at 11:13 AM said...

nampak...malam kalau nampak mcm ni cabut...hee

aien~s corner on August 15, 2009 at 11:20 AM said...

nmpk!!.. DAK ITAM ..HEHE

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:20 AM said...

ekekekkeke hanim ni... lembaga hitam tapi dak utih lak.. :P

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:26 AM said...

Faarihin : i bukan tuan dia yu.. ekekekeke

sharamli on August 15, 2009 at 11:26 AM said...

ala....xnampak

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:27 AM said...

ekekekke kakwatie : dah tengah bulan tuan tanah dah mesken.. ekekekke.. kalau nak sabut je banyaklah ni hah.. ekekekke

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:27 AM said...

mamai : itu bukan dak itam.. itu dak itam pekat! ekekekeke

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:28 AM said...

adehhhh dak ashie.. puas nak menerangkan.. itu kucen jiran aku.. dak itam pekat!

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:28 AM said...

ekekekkeke anak laut .. sebab nampak leher jek.. lain2 x nampak :P

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:29 AM said...

sha : ko kena tambah sket power comin mata tu.. ekekeke

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:29 AM said...

aeins : di ulangi... dak itam pekat! :P

jemarisepi on August 15, 2009 at 11:34 AM said...

AGAK DAH..CETTTTTTT...HIHIHI..YANG PASTI JEMARI PUN NAMPAK..SIAP GUNA KANTA OOOOOO

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 11:37 AM said...

jemarisepi : Bravo...bravo atas kesungguhan anda.. i blanje yu makan2 angin kat rumh sendiri :P

a.z.r.i.n.a.03.07 on August 15, 2009 at 11:38 AM said...

view besar sikit barular nampak...naperla cinonit jer..

KRina niy dah la rabun ..nengok dekat2 ngan PC niy..hehehe

GiGGLe GaL on August 15, 2009 at 12:05 PM said...

suh dak itam tu balik.. beli blacan..ekekek.. behoye-hoye lama sgt..

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 12:38 PM said...

ekkekekeke krina.. amek dr jauh je.. kucing jiran tu.. kalau dekat mesti dia lari..

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 12:39 PM said...

itu bukan dak itam lah mrs giggle.. itu itam pekat.. kucen jiran.. tgh skodeng dak utih..

syalizahanim on August 15, 2009 at 2:07 PM said...

xnmpk ape2 pon. smpi kne bkk comment br taw ape yg septut nye nmpk..huhu

<< s| tED| >> on August 15, 2009 at 2:10 PM said...

ekekkekeke.. syalizahanim.. kena pakai kanta lah.. :P

en_me on August 15, 2009 at 4:35 PM said...

hingatkn ada lembaga atas pokok ittewww.. hmmm

Snowwhite Zone on August 16, 2009 at 12:47 AM said...

anis x nampakkucen pun.. try to find out, tp x dpt, dah zoom out pic ni br nampak ada kucen itamm

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 11:47 AM said...

ekekekkeke en_me.. siang2 mana ada :P

<< s| tED| >> on August 16, 2009 at 11:48 AM said...

ekekekeke anis.. nasib baik nampak.. kalau tak nak soh pakai comin mata macam naily :P

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting