Wednesday, August 12, 2009

B|La r|ndu MeNyapa hat|....?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:00 PM
Photobucket


Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Nota kakitanganku : Apakah yang kamu lakukan bila kamu di landa rindu. Ini soalan subjektif. Rindu pada kucing pun okey juga!

51 kUs-kUs:

Aiydalela on August 12, 2009 at 1:03 PM said...

belek balek ape yg dia bagi..hehehhe..

* yes! org ketama bg kus kus..hihihi

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 1:22 PM said...

ekekekkekeekke.... Aiyda ni tak jawab soalan lah...ekekekekeke

Ms.Lilies on August 12, 2009 at 1:29 PM said...

menyental umah sampai kelepet...pastu tido pastu bangun dah ok...akakakaka....tektik yg dah dipraktikkan sekian lama...

haihhhh geramla sama ini kucing

imam on August 12, 2009 at 1:34 PM said...

layan citer MY HEART..hehehe

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 1:37 PM said...

wah! baguslah macam tu ms lilies.. kalau dah xde ape nak sental.. datanglah rumah aku pulak.. ekkeekekekke

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 1:37 PM said...

wah !Jiwang ni imam!! ekekekeke

asilahmuhajer on August 12, 2009 at 1:40 PM said...

tengok la..
kalau orang, sms la dia.

kalau binatang, hmmm...ntah ek??

pandaila kucing ni pose. gi la masuk pertandingan kucing. ada harapan menang ni.

asilahmuhajer on August 12, 2009 at 1:40 PM said...

tengok la..
kalau orang, sms la dia.

kalau binatang, hmmm...ntah ek??

pandaila kucing ni pose. gi la masuk pertandingan kucing. ada harapan menang ni.

hysMan.. on August 12, 2009 at 1:53 PM said...

klu rindu bukak kamus..
kamus dewan,kamus dwibahasa..
yg pnting jgn tgok gambo nnt ati tak tertahan..
eheee..

@--- Sueanne ----@ on August 12, 2009 at 1:55 PM said...

rindu???..
TIDO je la ubatnyer..hihihih..

xpun pikir je benda lain tuk hilangkan perassan tue..:p

psst : ape kamu buat ted smpai dak utih terbeliak cmtue??..hihihi

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 2:18 PM said...

asilah : telefon selalu menjadi penyambung dan penyelamat kepada kerinduan... ehehehehehehe

kucing tu kerek je lebih tu!! :P

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 2:19 PM said...

husman ni rindu baca buku ke ape? ekekekeke.. pelik betul cara ubati kerinduan budak ni.. ekekeekke

a.z.r.i.n.a.03.07 on August 12, 2009 at 2:20 PM said...

tepon lar..atau nengok gamba atau cium baju..hehehe

ps: sumer tu bila che abe g oberc jer.. tak de org len...

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 2:20 PM said...

sueanne : kalau tidur.. bangun mesti rindu balik.. ekekekeke...

cicak tgk wat show tu.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 2:20 PM said...

kakrina : pastikan cium baju yg lom basuh tau!! ekekekeke.. baru ada geel.. ekekekeke

messyremo on August 12, 2009 at 2:38 PM said...

ble rindu?

hhmmm...bce balik text yg die bg..haha

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 3:07 PM said...

ekekeeke messy .. x mencabarlah cara2 uabati kerinduan ko tu.. ekekekeke..

Watierman on August 12, 2009 at 3:15 PM said...

Bila rindu...call le...dah bagi hp dah bg line free...siap 3g kan...call le

aien~s corner on August 12, 2009 at 3:15 PM said...

aien msg dia.. t dia call aien hehehe

mamai on August 12, 2009 at 3:16 PM said...

bila rindu aku kan berjalan-jalan

GiGGLe GaL on August 12, 2009 at 3:37 PM said...

bila rindu-rinduan jadi kenangan, aku makan. ekekeke. makan big apple donut.. ekeke..

nampaknya dak utih telah berjaya menepati piawaian catloggers ..hapdet setiap hari..ekekeke..

geram aku la.. aku rasa nak gigit-gigit skrin nih.. nnt ko utih.. siap ko.. klu dak utih ade depan mata nih..aku kerja-kan beliaw..ekekeke..

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 3:42 PM said...

ekekekekek kakwatie : saya sampai la ni x tau guna 3G! Ha ha ha.. x pe.. namapun duduk kg.. kalau nak guna 3G kena keluar g Jusco lah nampaknye.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 3:43 PM said...

aiens : ini tidak adil.. ekekekekekeke... msg baru bape sen.. kalau ringgit2.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 3:43 PM said...

mamai : jalan2 g mana.. g jumpa org yg di rindu ke apa? ekekekekeke

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 3:44 PM said...

mrs giggle : ko jangan nak rakus2 dgn kucing aku ek?

cahayachenta on August 12, 2009 at 4:10 PM said...

kalo rindu aku .... TIDO...

kalo tak leh tido aku tengok blog...

p/s: aku rasa dak utih rindu kat aku... walaupun dia tak kenal aku, tapi aku tau dia rindukan aku...

Softtouch [Hanim] on August 12, 2009 at 4:11 PM said...

geranya tedi sy ngan dak utih tu..mukanya lembut je..comel..rase mcm nk gomol2 jer..lama dah rasenye xpegang kucing...

sharamli on August 12, 2009 at 4:15 PM said...

bila rindu..tgk gamb0 dan nanges...

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 4:29 PM said...

ekekekekeke cahaya chenta.. x dekena mengena dgn dak utih ye!!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 4:30 PM said...

ekekekeke hanim... x dapatnya.. dak utih ni takut dengan manusia.. ekekkekeke

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 4:30 PM said...

wah! sha.. kenapa perlu nangis????

GiGGLe GaL on August 12, 2009 at 4:45 PM said...

ni kali ke smilamblas aku tengok blog ko lagi...semata2 nak nengok si utih ni.. aku nak wat dialog leh tak?

gambar 1 : aku nak berkenalan la ngan hot mama tu..ala..lady gorjes tu.. ala..yg mrs giggle tu..

gambar 2 : tapi..tu la..jarak memisahkan kami..

gambar 3 : apakan daya.. bos aku dah warning awal2..jgn mimpi la nak ke klang.. nnt aku akan di catnap..

gambar 4 : eh..ape bos ni..main snap2 gambar lak.. malu la aku..

gambar 5 : eh.. ape tu..atas siling tu..bunyik2.. keliwon ke?

gambar 6 : mungkin bukan keliwon..mungkin suara hati aku berbisik..ku rindu pada mrs giggle.. ow... mrs giggle.. [ekekeke]

gambar 7 : owhh.. tidak.. aku di skowdeng lagi.. kali ni dgn aksi lebih ganas...

gambar 8 : aku harus fikirkan..apa cara sekali pun..aku nak naik bas pegi klang. jumpa mrs giggle.. owh.. ku rindu pada mrs giggle..




ok.. sila lempang aku laju2.. aku dah gilakan koceng ko nih..ekekeke..

nnt balik kemslm beliaw eh..

geram.. sejak pakai kolar ni.makin ensem dak utih ni..
[harap hensem je.. mandi tak pon tak leh gak..wakakakakak]

GiGGLe GaL on August 12, 2009 at 5:22 PM said...

ok.. ni kali ke doplo aku masuk.. ekekeke.. pasni aku nak mengucing ..lari balik..ekekeke..

GiGGLe GaL on August 12, 2009 at 5:39 PM said...

aku ni membawa hajat nak menyunting anak jantan kamu nih..

wakakakakak..

ok ok la.. aku balik skarang..slagi tak balik..selagi tu aku melekat nengok dak utih ni..cun la.. [tapi tak mandi] ekekeke

Watierman on August 12, 2009 at 6:21 PM said...

Datang balik sebab rindu nak tengok Dak Utih...hihihihi

NuR on August 12, 2009 at 8:02 PM said...

emm..

rindu anakbuah..
call mak ayahnyer minta ckp dgn diaorg

rindu mak
ckp dgn mak...hehe..

rindu kakak/abg2
sms diaorg...

rindu si dia
????
aisey cik tedi.. takde lagi. mcm mana nak rindu? tapi rindu akan kemunculannya yg tak tau bila dan siapa boleh?

last but not least
rindu kat blog cik tedi penuh dgn gamba kucing... suka tgk kucing tp takut.. huhu.. sy yg pelik!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 8:39 PM said...

ekekekkeke.. mrs giggle : aku kena buka kelab Dak Utih ni... bg nama sket kelab dak utih ni.. ekekekeke KDU.. kelab dak utih!! ekekekekeke :P

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 8:41 PM said...

Terharunya saya untie watie.. nak ikutkan Jello dan tomei lebih ensem lg dr saya.. mungkin derang malap saya terang kot.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 8:45 PM said...

ekekkekeke nur ..... InsyaAllah.. Si Dia itu akan muncul juga..
a'a pelik lah nur.. x ske haiwan berbulu ke? ada tau kucing yg x de bulu.. yg itu aku pulak geli... ekekekeke

ustazah dyLLa on August 12, 2009 at 9:03 PM said...

urm...ape ek...myb nangis kot...hahahaha...

ashie023 on August 12, 2009 at 9:03 PM said...

cute plak neck tie dak tedi..ahhaa

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 9:47 PM said...

nangis?? kenapaperlu nangis dylla??

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 9:47 PM said...

neck tie aku?????????? dak ashie???? aku??? aku ke????

ashie023 on August 12, 2009 at 11:16 PM said...

ahhaha..bukan dak tedi..silap..dak utih..hehehe..gurau pun x boleh...muehehe

QieFLy si Dolce on August 13, 2009 at 12:14 AM said...

huhuhuh mmg nampak sunyi je diakannnn

ustazah dyLLa on August 13, 2009 at 1:08 AM said...

rindukan kasih syg ALLAH, sure laa nangis... ~ngee

GiGGLe GaL on August 13, 2009 at 8:52 AM said...

wei..ape barang kelab dak utih..
DUFC la.. dak utih fan club..ekekeke

<< s| tED| >> on August 13, 2009 at 10:19 AM said...

ekekekekekek... dak ashie.. aku bartu nak bayangkan kalau aku pakai nectie.. ekekekeke.. x pernah di buat :P

<< s| tED| >> on August 13, 2009 at 10:20 AM said...

ekekekekeke.. qief.. x de maknenye sunyi budak ni..

<< s| tED| >> on August 13, 2009 at 10:20 AM said...

ekekekke dylla.. ok.. cakap biar jelas :P

<< s| tED| >> on August 13, 2009 at 10:21 AM said...

ekekeke.. pamdailah ko mrs giggle.. :P

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting