Wednesday, August 12, 2009

yUp!! |n| memanG BuaT akU Menang|s!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:12 AM


Aku dapat ini daripada blog kakitajeff! Terima kasih Kakita kerana perkongsian kasih sayang ini!

Abaikan ini jika kamu seorang manusia yang tergolong dalam golongan yang tidak mempunyai apa-apa perasaan. Tiap kali aku buka ini aku menangis! Lebih-lebih lagi jika melihat versi sepenuhnya. Halus sangatkah jiwa aku ini?

Ini hanya untuk tatapan mereka yang tahu menilai erti sebuah kasih yang tidak mengenal apa-apa jurang sekalipun.

Sila 'gugel' dengan lebih lanjut jika kamu mahu versi sepenuhnya dan berkongsilah dengan orang-orang yang kamu sayang seperti yang aku lakukan!

Nota kakitanganku : Aku juga ingin di peluk begitu oleh binatang seperti itu!Bolehkah?

41 kUs-kUs:

Nakamura Kazuki on August 12, 2009 at 7:35 AM said...

peluk harimau???jangan sampai pelukan sambil ngap ngap dahla ...hahaha

ZARA 札拉 on August 12, 2009 at 7:40 AM said...

huhuhu~

cam bahaya je syg?

tapi aku ingin dipeluk juga~

Watierman on August 12, 2009 at 8:02 AM said...

I have cried over at Ita's blog and again Ted...you did it again...tak tahulah kalau siapa2 yg tengok tidak rasa tersentuh...sedangkan haiwan liar...tidak lupa pada org yg memeliharanya....apatah lagi manusia yang punya akal & fikiran...renung2kan lah...sejauh mana kasih kita pada org2 yg telah memelihara kita sejak dilahirkan.....

flip on August 12, 2009 at 8:24 AM said...

babe,,t kite g zoo negara ek,,then kite masuk dlm n peluk la binatang mne kamu suka,,hehe,,kite tgk sape yg balas pelukan,,haha

paRi-paRi sYurGa on August 12, 2009 at 8:36 AM said...

damn... i'm crying!!
touching giler... aku tgk video ni berulang2 kali.. thanx tedi.
thanx kerana menyedarkan aku ttg kasih syg. thanx kerana berkongsi kasih syg..

ashie023 on August 12, 2009 at 8:50 AM said...

pakcik tua kat belakang x pakai baju tuh cakap..aku pun nak dipeluk juga..

asilahmuhajer on August 12, 2009 at 9:11 AM said...

boleh buat aksi ni dengan kucing yang pakai kalung pink tu. hehehe.

chekdenoor on August 12, 2009 at 9:16 AM said...

Salam perkenalan...thanks kerana sudi jadi tetamu di blog chekdee.

kalau chekdee...rasanya walaupun sang singa tu jinak...tapi...chekdee tak mahulah bermanja dengannya....... perasaan takut dan gerun itu masih ada......

♥Itajeff♥ @Something To Share on August 12, 2009 at 9:38 AM said...

Salam Cik Tedi..
bukan tedi saja berjiwa lembut..kak ita sendiri ngan anak2, setiap kali melihat video ni mesti mengalirkan airmata...kasih sayang tanpa sempadan...binatang juga berhak untuk disayangi..

ladymiaka86 on August 12, 2009 at 9:51 AM said...

wuaaa.. mengalir lg airmata ni..
tersentuh.. huhu

jom..kita pi zoo nak?? kita pilih je mana2 haiwan yg kita suka.. curik bwk blk umah..jom..jom..

||| PöJìé PööH ||| on August 12, 2009 at 9:54 AM said...

alahai Tedi..
touching seh!!!
Pojie control jer nih..
sgt manja lion tuh, sooo sweeetttt..
tp ngeri gak kot2 dibahamnyer..
alahai...
btol2 macam nk nangis nih
**steady Pojie steady..

messyremo on August 12, 2009 at 10:14 AM said...

aduhai~~

sgt touching tedi~~

binatang pun tau erti kasih syg walaupun dh lame tak jumpe~~

@--- Sueanne ----@ on August 12, 2009 at 10:25 AM said...

ingat lagi die kt org yg bela die kn..wlaupun die binatang yg xada akal fikiran, tp die still remember org yg telah jaga die sblm ni..so touchingg..

betul2 die gomol2 org2 tue kn?..mesti sblm ni die rindu sgt kt org tue..huhuh..

Moral of d story : binatang yg xde akal pun tau makne " jangan jadi seperti kacang lupekan kulit "..:p

a.z.r.i.n.a.03.07 on August 12, 2009 at 10:44 AM said...

pernah dpt email psal nie...
memang touching ..

bahaya gak ni..
ted kena wat dengan sumer kuceng2 lah ya...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on August 12, 2009 at 12:08 PM said...

kak tedi...

mau peluk diri ku tak yg gebu ini?

lalalalalala

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:23 PM said...

hencek nakamura : aku nak peluk harimau yg penuh kasih sayang tu!! sila tekan play!!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:41 PM said...

dak zara : itu pelukan kasih sayang!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:42 PM said...

betul tu kakwatie.. mlm td gugel versi penuh.. lagi lah berjujuran...

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:42 PM said...

alahai flip!!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:42 PM said...

its ok pari2.. ini satu perkongsian :)
TQ juga!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:43 PM said...

erk dak ashie !!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:43 PM said...

adeh asilah!!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:44 PM said...

TQ Chekdee

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:44 PM said...

betul kakita ! terima kasih kerana perkongsian!!

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:44 PM said...

TQ pojie.. kamu juga seorang yg penyayang..

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:45 PM said...

TQ ciksue.. idea yg tak berapa bernas :P

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 12:45 PM said...

betul tu messy... tacing tu sampai nangis tak?

dotblogspotdotkom on August 12, 2009 at 1:02 PM said...

binatang pun pandai menilai kasih sayang..

orang pun ada yang buang bayi.... huhuhuh

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 1:14 PM said...

kakrina : mmg touchinG!! alahai.. kalau sy x sanggup nak jump abalik sbb tau akan berpisah semula :)

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 1:15 PM said...

wah! yanie... offer yg menarik :)

messyremo on August 12, 2009 at 2:40 PM said...

tak de r smapi nngs tedi...

kalau aku yg di peluk tu..

risau gak,kot2 nnt kne ngap..haha

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 3:05 PM said...

betul tu pakcik.. x boileh nak bayang macam org yg buang bayi apatah lagi bunuh! eeeeee

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 3:06 PM said...

messy. .bau ko tak familliar kat singa tu.. mmg lah kena ngap.. ekekekeke :P

sharamli on August 12, 2009 at 4:28 PM said...

meh sini nak pel0k kuat2..hu3

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 4:31 PM said...

ekekekekekek.. nak peluk aku ke peluk singa? ekekekeke

ustazah dyLLa on August 12, 2009 at 9:08 PM said...

2xnye makhluk ciptaan ALLAH yg punyai kasih syg...aku jua ingin dpeluki...uwaaaaaa

anak_singa on August 12, 2009 at 9:38 PM said...

singa mmg baik..tahu menghargai jasa org...kaum aku le 2..he2...

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 9:50 PM said...

dylla.. depangkan tgn.. nanti anak_singa dtg peluk.. ekekekke

<< s| tED| >> on August 12, 2009 at 9:50 PM said...

wah!!anak_singa... masuk zoo kunci pintu sendiri ek?

Monkey D Luffy on August 12, 2009 at 10:04 PM said...

menangis ler kat bahu aku yer

<< s| tED| >> on August 13, 2009 at 10:19 AM said...

alahai.. larat ke kamu luffy???

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting