Saturday, July 31, 2010

Eh! HArI SaBTu RuPanyA. JoM Ke PikOm PC Fair! Oh! aTau MaHu ke Sua Rasa Tv9??

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:35 AM
Hari ini hari Satu.Di MITC Melaka berlangsungnya Pikom PC Fair sehingga esok. Di Dataran Sejarah pula ada Sua Rasa Tv9. Dekat sahaja lokasi ke dua-dua tempat tersebut. Dalam 1kilometer.

Rancangnya mahu ke PC Fair. InsyaAllah. Cuaca mendung pula. Jangan hujan sudah. Pergi tempat yang jadi perhatian ramai orang ini, yang paling malas di lakukan ialah cari tempat meletak kereta. :))

Nota kakitanganku : Oh! Janganlah menguap lagi! :)





7 kUs-kUs:

Lya Colours on July 31, 2010 at 8:47 AM said...

parking kat melaka planetarium
hihi

Miss ... on July 31, 2010 at 8:48 AM said...

nak ikut hehehe

Nur Hawa Mohd Zin on July 31, 2010 at 8:55 AM said...

awe ada marhaban dan berzanji kat umah suk hari ni

Salmia on July 31, 2010 at 9:17 AM said...

pegi naik bas senang! tak pyah pkir nak parking :p

velasrizal on July 31, 2010 at 9:28 AM said...

klo saya tdo kt rmh je weken ni..

Pendidikan Percuma Untuk Kakitangan Kerajaan ?

AROL DSHW on July 31, 2010 at 3:50 PM said...

eh, arol nak pergi PC Fair.
kita jumpa di MITC yeah, cik tedi!
hehe. :)

Kak Anie on July 31, 2010 at 6:54 PM said...

tEDl...anak akak Ude ada kat Suarasa...kena bertugas..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting