Wednesday, July 14, 2010

PeranG MeseJ Tom mysTarz LG DenGaN seOranG rEmaJa 17 TaHun : 'Busy BoDy' BeTuL akU DenGan kEs Tom ToM BaK ni!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:31 PM
Photobucket

Nasihat aku, kalau tengah marah atau tengah angin kus kus atau tengah datang bulan atau tengah berada di luar kawalan, janganlah membalas mesej. Ianya akan memudaratkan diri sendiri.

Tengok! Si Tom Tom Bak ini kalah dengan budak umur 17 tahun hanya kerana mesej. Mesej yang tidak memihak kepadanya. Apa yang boleh Si TTB ini katakan untuk membela dirinya hanyalah 'Saya di perangkap dengan SMS tu'. Budak 17 tahun itu adalah adik kepada isteri bekas kekasih Tom. Huh!

Hik hik hik ..

Kenyataan membela diri si Tom boleh di baca di sini.

Contoh, kalau suami atau teman wanita atau teman lelaki kamu punya kekasih mesej dekat kamu, tolong jangan balas sebab dari mesej biasa ianya akan ada ayat berbau provokasi sehingga kamu menaip di luar kawalan dan terhamburlah kata-kata yang kurang sedap. Hati kamu akan sakit sendiri.

Jika kamu di pihak benar, abaikan sahaja!

Nota kakitanganku : Kalau dia mesej, kamu senyap dan abai. Lama-lama penatlah dia!





26 kUs-kUs:

Ms.Lilies on July 14, 2010 at 3:18 PM said...

mcm2 hal org skrg ni...
pas satu...satu..
aku yg baca pulak yg malu

aNiSa hANg tUaH on July 14, 2010 at 3:19 PM said...

ngahahhaa
ini macam pun ade kee
aduhaii

m.q on July 14, 2010 at 3:19 PM said...

point yg aku dapat kt sini...
tomtombak mmg tak semenggah+vodoh
buat malu org tepeng saja
kalau ya pun tak salah
agak2 la....ni memalukan diri sendiri

ejaMaria on July 14, 2010 at 3:26 PM said...
This comment has been removed by the author.
dotblogspotdotkom on July 14, 2010 at 3:47 PM said...

tu pasal le pakcik tak mo jadi artis.....

baru pakai AXE.. dah kene serbu dgn awek.... kalau jadi artis... ntah le.. tak tau nak kata dee....

Salmia on July 14, 2010 at 3:48 PM said...

hmm.. nak masak tom yam la jap lg.
eh, ada kena mgena ke? hahaha

Softtouch [Hanim] on July 14, 2010 at 3:50 PM said...

pening kalu ikut cite tom ni..xtau mana betul mana salah..last2 sy buat xtau jer cite2 dia..tp sy nak tau jg pengakhirannyer..

Yatre Hayati on July 14, 2010 at 3:55 PM said...

kalau nak gossip baca jer kat sini. banyak gossip. heehhe. baru taw ni!!!

tedi thanks sudi singgah blog kita yang tak seberapa masa kita jarang berblogging :))

aNIe on July 14, 2010 at 4:01 PM said...

Bila membalas mesej dalam keadaan marah...maka segala2nya terserlah...sikap dan watak yang disembunyikan...hipokrit di hadapan orang semua dah terbongkar...

Hmmm.....macam2 hal artis2 sekarang...artis setengah masak...

fikaryna on July 14, 2010 at 4:02 PM said...

ted..ko nya umah ni dah tukar jadi perghhh! ganti awal dlm fuhhh..hehe..

biar busy body jgn gadai body..hik2..

Zura Hasan on July 14, 2010 at 4:02 PM said...

tedi..
tu pasai aku tak mo jd artis..nnt laki aku pun org kaco...

hahahahahahahhahaha....(ada ati muka mcm tepung gomak..)

err...aku suke kaler pepel kat blog ni..

ikan emas on July 14, 2010 at 4:17 PM said...

yap !
moralnya

kalau ada suami orang mesej kat kiter...kiter layan

kalau ada isteri orang mesej kat kiter...jangan layan ???

Lya Colours on July 14, 2010 at 4:19 PM said...

si tom ni dah lah x pemes
pastun tiba2 ade kes macam ni
mmg la x berkenan lgsg

makdara TERDIVA on July 14, 2010 at 4:22 PM said...

belog tedi mcm belog artis la pulok! haha!

..nOj.. on July 14, 2010 at 4:37 PM said...

setuju. memang kalau tgh marah mmg akan menjadi bodoh sebegini. menggambarkan diri sendiri yg bodoh. ceh

maisyara Pot! Pot! on July 14, 2010 at 4:59 PM said...

erkk... tak kenal la siapa tom tu. mystarz LG? hehee.. tak tgk laa.

fiD on July 14, 2010 at 5:00 PM said...

tak nak amek tawu dah pasal artis, heee

NARDtheNERD on July 14, 2010 at 5:01 PM said...

memang x bekenan tomtombak ni.
hehe~

iva saionji on July 14, 2010 at 5:06 PM said...

kalau i memang xlayan camtuh....tah pe²...sia² je nama macam nak busuk...rugi tul...org kalau nak jatuhkan kita macam² cara leh buat...

relevan on July 14, 2010 at 5:28 PM said...

Budak nama tom ini sudah cipta nama sangat ke dalam arena seni?.. waka waka!

fndrocka on July 14, 2010 at 5:46 PM said...

memalukan diri sendiri je.kadangkala diam tu adalah lebih baik

nisya on July 14, 2010 at 5:52 PM said...

tengok tom & jerry lagi best!!!

.::WaNiE::. on July 14, 2010 at 6:29 PM said...

yelah kalau tengah marah

baik diam diam

jangan mcm ni

memerangkap diri sendiri

p/s: selalu juga terlanjur bila sedang marah.

alvin takda umah harga 8juta on July 14, 2010 at 6:41 PM said...

langsung tak femes la artis tu..
wa tak kenal..
ishkk..

azuan on July 14, 2010 at 7:33 PM said...

sape tom tom bak nie...
wa tak kenai pun huhuu..

my starz LG yang kat Tv3 tue kan...huhuu

nursarah on July 14, 2010 at 8:00 PM said...

aduhai. ni spesis tak matang langsung. sdiri gak yg malu.

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting