Monday, July 12, 2010

JiKa kIta BerNiaT BaIk Allah akaN sELaLu PermuDahkan : TeriMa kasIh kEPaDa catsndogs.my dan Marilyn Elias.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 5:30 PM
Photobucket

Tercari-cari kedai haiwan atas talian (pets shop online ) yang menjual barang-barang yang murah. Lama juga 'berpusing-pusing' mencari. Namun tiada yang mahu merendahkan harga.

Takdir Allah, bertemu dengan catsndogs.my

Tanpa menyatakan tujuan aku cuba mendapatkan harga yang rendah dan tanpa banyak soal tuan kedai bersetuju dengan harga tersebut. Aku cuba lagi merendahkan harga serta menyatakan tujuan pembelian dan menambah jumlah kuantiti barang. Tuan kedai tanpa banyak bicara bersetuju lagi.

Malah tuan kedai sendiri menyumbang beberapa jenis barangan dan tidak mengenakan kos pos terhadap barang yang di beli. Terima kasih Puan Azza. Rasa sungguh terharu.

Barang tersebut terus di pos kepada Marilyn Elias yang menghadiri satu perjumpaan blogger semalam. Terima kasih kerana sudi membantu aku menyampaikan barang-barang tersebut kepada penerimanya. Pasti meriah suasana perjumpaan antara manusia dan haiwan semalam. Aduhai!! Apakan daya.

Kawan-kawan yang mahu mencari barangan kucing atau anjing, bolehlah berkunjung ke catsndogs.my kerana ada promosi beberapa jenis barangan di bulan Julai ini.

Syukur.

Nota kakitanganku : Allah Maha Mengetahui .





15 kUs-kUs:

.::WaNiE::. on July 12, 2010 at 3:06 PM said...

Huhuhu senangnya

Tupai Karan on July 12, 2010 at 3:18 PM said...

erk.. kalu kucin aku.. aku bg duit suh dia shopping online seniri.. haha.. offtopik :P

deena awanis on July 12, 2010 at 3:27 PM said...

tu namanyer rezeki..=)

Epul Azimi on July 12, 2010 at 3:31 PM said...

tak pergi perjumpaan blogger semalam,dok jauh di pantai timur
tak bela kucing sebab abah marah
tapi suka tgk kucing,comel je,senang2 bagi makan ikan yg dah digoreng je,tu pon bleh bajet skit......ehehe

Softtouch [Hanim] on July 12, 2010 at 4:17 PM said...

wah..pets punya brgn pun ada online yer..senanglah mcm ni tedi

fikaryna on July 12, 2010 at 4:37 PM said...

buat baik selalu..

dotblogspotdotkom on July 12, 2010 at 4:37 PM said...

huhuhu pakcik nak kucing robot yg boleh lipat kain serta siram bunga dan juga boleh mengaru² belakang pakcik ketika pakcik tengok tv....

huhuhuhuhuh

m4rilyn on July 12, 2010 at 4:39 PM said...

amanah dah selamat disampaikan. tp semalam papameow xsempat bukak ms kami smua berkumpul.

harap2 papamewo dah cumel2 dia suka pemberian kamu :)

Misz Pinkie Winkie on July 12, 2010 at 4:45 PM said...

hehhhe.
Tuhan itu maha mengetahui, niat kamu ikhlas...Dia tolong permudahkan.
syioknya mereka yang pergi.
lin tak pergi ada hal perlu di uruskan.

Mario on July 12, 2010 at 4:54 PM said...

wow....untung le dpt beli murah2..huhu

mier@merr on July 12, 2010 at 5:01 PM said...

mau pegi tengok...

pakcikLie on July 12, 2010 at 5:30 PM said...

memang untung cmnei..

LiNda on July 12, 2010 at 5:59 PM said...

tahniah !

hasrat dan niat awak tercapai ..

moga berterusan ..insyallah

Hamzah Ian on July 12, 2010 at 7:34 PM said...

doremon.. an an an..

e.t.t.y on July 12, 2010 at 8:10 PM said...

rasanya pernah soping kt sini dulu. mmg murah.

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting