Saturday, July 24, 2010

Si GarFieLD : BuDak TeLinGa senGeT.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:05 PM
Photobucket


Photobucket


Photobucket

Selamat pagi semua. Selamat hujung minggu! Hari ini mahu makan nasi minyak lagi!

Si Garfield baru bangun tidur.

Mahu tanya kepada mereka yang pakar bab-bab kucing ini,

Kalau kucing sudah di `neuter` selera makan berubah ke? Si Garfield tidak mahu makan `wet food`. :)) Makan `blackwood` alas perut sahaja. Ikan rebus nanti takut dia muntah.

Nanti cuba beri dia Whiskas pula!

Nota kakitanganku : Cepat jemu agaknya kucing ini dengan makanan yang sama.





14 kUs-kUs:

Salmia on July 24, 2010 at 9:07 AM said...

comel!

Zqah Ail on July 24, 2010 at 9:18 AM said...

kak tedi neuter kucing akak ke ? hehe .. sian dia

kucing saya x tukar pun selera makan .. mungkin atas selera kucing kot =)

a.z.r.i.n.a.03.07 on July 24, 2010 at 9:26 AM said...

kucing pun boleh tukar selera rupanya..

QieFLy si Dolce on July 24, 2010 at 9:29 AM said...

rasa nya klu dia lapar dia akan makan gak kot... :p apa pown better bagi makan whiskas kang tak pasal2 termuntah plk...
Entry terkini : cerita dulu-dulu kala selipar jepun member tersepit kat escalator

nj on July 24, 2010 at 10:33 AM said...

sitedi...
selamat berhujung minggu!

relevan on July 24, 2010 at 10:33 AM said...

Makan nasik minyak?..orang punya ke? sendiri punya bila agaknya? he he!

Wanita Mutalib on July 24, 2010 at 10:36 AM said...

dah gemok dah dia kan..... :)

.::lin::. on July 24, 2010 at 11:02 AM said...

pada permulaan je rasanya..sbb kucing lin dulu pun mcm 2 gak..lepas dia selera dia akan ok dan bertambah ok...xlama lagi si GArfield akan jadi dak gemuk la

molmolla on July 24, 2010 at 11:10 AM said...

sebelah lain sebelah lain :)

Lelaki Ini on July 24, 2010 at 12:27 PM said...

bg makan piza!

cikgu isza on July 24, 2010 at 12:48 PM said...

perubahan hormon kot..

NUNU EERA on July 24, 2010 at 2:43 PM said...

my cat yg tgh hamil ni pun mule nk demand mkn.. xsure die mgidam nk mkn ape..

larra on July 24, 2010 at 6:52 PM said...

dah betul betul KACAK si kurap ni yek tedi...untung betui dia dapat mak cam ko ni..tenkiu kerana menjadi ibu yg penyayang!

umi_e on July 25, 2010 at 3:20 PM said...

salam... pengalaman kak e, tak ada perbezaan sbelum dan selepas 'dikasi' tapi memang dia jenis nak tkar selera cam anak2 bulu kak e di rumah ni...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting