Wednesday, July 14, 2010

KenaPa saya TiDak TuLis PasaL PiaLa DunIa?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:11 AM
Guruh berdentam-dentum. Awan sudah hitam. Matahari tidak keluar.

Kalau di rumah dan tidak perlu kerja, seronok tidur. Tapi siapa pula mahu bagi nafkah zahir? Ha ha ha.

Oh! Ada yang tanya, kenapa tidak pasal Piala Dunia yang lepas?

Jawapannya, aku tidak minat sangat dengan bola. Tidak kenal pemain dunia. Tidak tengok sangat jadual perlawanan kecuali perlawanan akhir.

Jadi, tiada kemahiran mahu menulis pasal bola. Sekian.

Nota kakitanganku : Ada yang tiba-tiba jadi minat bola dan kemaskini selagi boleh. He he he






12 kUs-kUs:

.::WaNiE::. on July 14, 2010 at 7:48 AM said...

the only match i watch german vs argentina

hahahah

tulis pasal gurau2 dgn kawan pasal bola yes. nak tulis about the game, player and all mmg sama mcm kamu

i dont really know :)

deena awanis on July 14, 2010 at 7:59 AM said...

kahkahkah..me too..x minat, n x tahu nak tulis ape..takat tulis hubby i frust sebab england dah balik awal ada laa..huhuhu

fikaryna on July 14, 2010 at 8:03 AM said...

ok la tuh..x minat bola x apa..jgn jadi bola..hehe..

Lya Colours on July 14, 2010 at 8:13 AM said...

btol2
kang tulis tersalah info plak kan

iqbalsyarie on July 14, 2010 at 8:20 AM said...

Hahaha...ok..world cup lahun ni tak seronok sgt pun~kan tedi?
Latest post:Aku malu!!

Softtouch [Hanim] on July 14, 2010 at 8:25 AM said...

lgsung tak tengok..akhir pun sy x tengok tau tedi...sy mmg xminat bola lagsung...

a.z.r.i.n.a.03.07 on July 14, 2010 at 8:42 AM said...

kekeke....


minat 4 tahun sekali lah tu ..

ashie023 on July 14, 2010 at 8:43 AM said...

ahhaha...
xpe, ambe update kan..tapi dah abis world cup, boring pulak..ermm

deatH_luVer on July 14, 2010 at 8:54 AM said...

tak minat bola tapi tertengok sebab dipakse....heheh..
sokong belanda sebab same dengan warna kete..haha..tak pepasal..

dotblogspotdotkom on July 14, 2010 at 9:29 AM said...

tgk time berita sukan je... keputusan tetap sama.... cum lewat sikit je... takat tau sape mng @ kalah.. dan tahun sikit.. utk pengetahuan am... mana le tau kot2 terselit dalam soklan interview nak jadi pengadil bola baling kat sekolah nanti... huhuhu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on July 14, 2010 at 9:39 AM said...

hihi
aku pun sgt tidak minat

relevan on July 14, 2010 at 5:38 PM said...

Suka main bola lisut ajer..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting