Saturday, July 24, 2010

MuFFin ChesEe ChocOLatE : nyuM nyuM

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:31 PM
Photobucket

Walaupun pagi tadi menghadiri Majlis Perkahwinan anak kepada sepupu di Dewan MBMB dan balik agak lewat dalam pukul 3.30 petang namun nafsu untuk buat muffin begitu teransang sekali.

Maka, `bersilat`lah di dapur membuatnya. Gambar di atas muffin yang belum di bakar.

Gambar selepas mana?

Harap maaf. Muffinku tidak menjadi dan tiba-tiba nafsu untuk ambil gambar tiada.

Ha ha ha ha.

Sekian sahaja. Indah hanya di tajuk entry sahaja.

Nota kakitanganku : Buat `chesee cake` pulalah!! Ha ha ha. Muffin pun tidak jadi!! Poooorahh!





17 kUs-kUs:

redNing on July 24, 2010 at 8:05 PM said...

hoho ilmu silat x cukup lgi tu

ashie023 on July 24, 2010 at 8:08 PM said...

aigoooo..kene belajar lagi dan lagi..praktis bior bleh buat muffin stoberi bercampur cukelat ...

AROL DSHW on July 24, 2010 at 8:08 PM said...

takpe. belajar dari kesilapan.
hehe. :D

h a n i e on July 24, 2010 at 8:11 PM said...

xpe...cube lg. smp jd..hehe..
[x pernah buat muffin sb kat rumah xde oven :P]

Amieynna Amin on July 24, 2010 at 8:20 PM said...

sedih je ayat yg last2 tu..
xpe.. leh cuba lg..

e.t.t.y on July 24, 2010 at 8:30 PM said...

biasalah tu. kita yg buat bisnes ni pun kadang2 ada harinya failed. cuba lagi. eh, boleh bawak esok tak? hehe

... on July 24, 2010 at 8:42 PM said...

alah..igtkn nak tgk hasilnya!!!

Elin on July 24, 2010 at 8:52 PM said...

tp walaupun belum jadi, nmpak macam sedap :)

Miss ... on July 24, 2010 at 9:03 PM said...

x pe lain kali bole cuba lagi heheeheh

Qaseh on July 24, 2010 at 9:04 PM said...

ala ksiannye xpe la tedi yg penting ada usaha nak try buat bukan mcm sy xpernah nak buat pun tptau nak mkn je haa haa

Qaseh on July 24, 2010 at 9:04 PM said...

ala ksiannye xpe la tedi yg penting ada usaha nak try buat bukan mcm sy xpernah nak buat pun tptau nak mkn je haa haa

kak Erna on July 24, 2010 at 10:22 PM said...

tedi..jangan berputus asa..sekali tak jadi..bukan selamanya tak jadi..

::AnEp:: on July 24, 2010 at 10:32 PM said...

wah hbat..
bersilat wat muffin..

~asha~ on July 24, 2010 at 11:14 PM said...

pratice make perfect..ehehehe

kakachan on July 24, 2010 at 11:42 PM said...

kalo dah jadi nti, bg resepi yea.. =D

PinQib on July 25, 2010 at 3:27 PM said...

wau..blajr dr kesilapan.. OK..


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Adik aku operate.

Lianna Umar on July 26, 2010 at 11:51 AM said...

Heeeeeee tgk en3 nih memula baru hingat nk mintak resepi...hikhik klu nnt try lg n jd..kongsi sama yeeww cik tedikss..^_^

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting