Wednesday, July 14, 2010

keoD rosaK. Dua HuruF TiDaK erFunGsi. JuGa anyaK yanG LaIn JuGa!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:00 PM
Keod rosak. Dua huruf tidak oleh guna. Ha ha ha ha. Macam orang tidak reti mengeja di uatnya.

oleh ke etulkan kalau keod lappy rosak?

Siapa oleh teka dua huruf yang rosak?

Tiada semangat mahu menaip sea macam tidak sempurna sahaja ejaannya.

Jadi jika aku kemaskini log selepas ini, maaf kalau macam tidak sempurna ejaannya.

Sekian, terima kasih.

Nota kakitanganku : Nasi aik dua huruf sahaja. Kalau sepuluh? Ha ha ha







14 kUs-kUs:

cik paro on July 14, 2010 at 8:12 PM said...

huruf B dan..
xtau..

Softtouch [Hanim] on July 14, 2010 at 8:14 PM said...

huruf b n y...
sama mcm lappy sy banyak nau yg rosak..last2 sy beli usb/external keyboard..jadilah sbb hanya pakai kat umah jer..he he he

Kamsiah on July 14, 2010 at 8:20 PM said...

haha...bila baca,rasa mcm budak2 yg pelat bercakap...

Miss ... on July 14, 2010 at 8:39 PM said...

B dgn Y kot

PN[asam]pedas on July 14, 2010 at 9:27 PM said...

minta yang baru la namanya =)

ashie023 on July 14, 2010 at 9:29 PM said...

aku nampak huruf y ngan b xde ni...cam org sengau lak aku baca ko nye tajuk entri....whahhaha

ku on July 14, 2010 at 10:01 PM said...

wahahah pelik jek bunyi nye..

redNing on July 14, 2010 at 10:07 PM said...

wohoho kena kuarkn duit le jawabnya nih

Zareda Norman on July 14, 2010 at 10:16 PM said...

aduii dua kali baca baru faham..:)

.::WaNiE::. on July 14, 2010 at 10:30 PM said...

kekekek

good luck la dengan 2 huruf yg takde tu

kekekek

QieFLy si Dolce on July 14, 2010 at 10:49 PM said...

hahahaha ase acam udak2 ckap plk :P
Entry terkini : Kanser Payudara Lelaki. Sentiasa berwaspada ok

iqbalsyarie on July 14, 2010 at 11:01 PM said...

B dan Y...erm...siannya rosak..saya pernah abis 500 repair lappy ni~haha
Latest post:Aku malu!!

anis on July 14, 2010 at 11:40 PM said...

apesal kite nmpak ade je hruf y??
kt 'lappy', 'yang'..
nape rmai ckp b n y x de..konpius2..
hehe

fndrocka on July 15, 2010 at 1:34 AM said...

bila baca entri ni..rasa macam nak tempeleng orang

Konsert Sepenuh Jiwa

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting