Saturday, July 17, 2010

sELamaT PenGanTin Baru aNNahiTa BakavOLi : sukA TenGok Dia DaLam RumaH iTu syurGakU.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:30 PM
Photobucket

PELAKON dan model, Annahita Bakavoli di samping suaminya, Setiausaha Sulit Kanan kepada Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Saiful Bahar Mohd. Arshad merakamkan kenangan bersama rakan-rakannya selepas majlis perkahwinan mereka di Kuala Lumpur Golf and Country Club, Petaling Jaya, Selangor, 16 Julai. - Utusan/ASWAD YAHYA

Dia ini kurang pulbisiti dan tidak berapa popular. Mungkin kerana tiada cerita-cerita yang kontroversi agaknya.

Tapi suka tengok tiap lakonan dia, terutama dalam Rumahku Itu Syurgaku. Nampak lembut sahaja atau memang sedia lemah lembut. He he he!

Sudah jadi Datin. :))

Cuaca mendung. Tidak tahu mahu ke mana. :))

Nota kakitanganku : Sambung tidur lagi?? Ha ha ha!






16 kUs-kUs:

nursarah on July 17, 2010 at 11:21 AM said...

lagi artis bergelar Datin. harap2 kekal hingga ke akhir hayat. Amin

anisalya on July 17, 2010 at 11:36 AM said...

at least dia pilih lelaki melayu.
kalau kawin orang putih susah pulak.
hehehe...

Oong-ong on July 17, 2010 at 11:59 AM said...

mmm...smoga kekal kehujung hayat..cz byk sgt penceraian skrg ni

iqbalsyarie on July 17, 2010 at 12:23 PM said...

Moga pasni tak dengar cerita-cerita yg tak best..tapi dlm gambar tu,pengantin steady je..kwn2 dia la excited lebih..hahahaha
Latest post:Ingatkan saya sorang je malu,tapi semua org malu!!

.::WaNiE::. on July 17, 2010 at 12:40 PM said...

nice ! mcm simple je wedding dia

tido tido kekekeke

sarah shafie on July 17, 2010 at 12:50 PM said...

sume nk laki datok2 je...hihi

~LP Lum~ on July 17, 2010 at 12:55 PM said...

salam tedi~

hehehe... simple.. n jap aje dah jd datin... :)

moga perkahwinan beliau akan kekal hingga ke akhir hayat.. jgn ar pas nie akan terdengar desas desus mengikut teman2 artis yg len... :)

deena awanis on July 17, 2010 at 1:09 PM said...

suka tengok dia sejak zaman dewi remaja lagi!!=)

nj on July 17, 2010 at 1:11 PM said...

comel annahita ni...lagi lawa dr si Fasha Sandha....muda2 dah jadi Datin...harap kekallah lama hingga ke akhir hayat...

bellar0ssa on July 17, 2010 at 1:18 PM said...

huhu dia memang cantik dan xde kontroversi.harap2 berkekalan la...

ciK LyndaWawa igUana on July 17, 2010 at 1:27 PM said...

mmg cantik ah....=)

kisahsensasi on July 17, 2010 at 3:03 PM said...

wow... dah jodoh dengan orang kenamaan la katakan.... ;-p

hazman aka species1980 on July 17, 2010 at 3:04 PM said...

Lepas nie sure ada gambar2 die kawin masuk majalah kot....

PinQib on July 17, 2010 at 3:11 PM said...

harap3 kekal celamanyerr..

x macam artis lain..

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Salah bontot ke selipar?


The reveal of BVLgarigirl

Shu Shinju on July 17, 2010 at 3:43 PM said...

wah...lawanya annahita...

Anonymous said...

yes dia kahwin ngan duda anak satu..tak silap duda tu br jea bercerai beberapa bln lepas...erm compared annahita ngan ex wife jauh lebih lawa ex wife and jauh lbh educated n nice serta down to earth person....

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting