Friday, July 16, 2010

stAtistik Di BLoGGer In DraFt : TerPerincI Dari yanG BiasA akU GunA! SiaPa yanG BeLum TenGok, Jom skODenG!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:18 PM
Aku pernah menulis pasal Blogger In Draft di sini.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sudah cuba tengok statistik blog kamu dari blogger In draft?

Ini antaranya.

Kamu boleh lihat jika kamu membuka dashboard dari blogger in draft. Sila klik pautan paling atas untuk tahu caranya ke blogger in draft!

Photobucket

Klik Stat dan pelbagai perkara oleh di lihat. :))

Selamat mencuba!!

Nota kakitanganku : Tapi jika menaip lebih suka guna blogger biasa.





28 kUs-kUs:

..nOj.. on July 16, 2010 at 3:04 PM said...

jap nk pg tgk

nursarah on July 16, 2010 at 3:08 PM said...

ok, pasni akan di try. thanks Tedi!

Hazzy Ishak on July 16, 2010 at 3:10 PM said...

dah tgk. tapi ramai cakap dorang tak ada button stats tu.heee

Entry terbaru dari Hazzy,
Makan durian dengan nasi. Pelik ke?

ejdeejasmi on July 16, 2010 at 3:10 PM said...

wah bgus ni...dah try,,ehe

sI tEDI on July 16, 2010 at 3:12 PM said...

ha**y,
mungkin derang masuk pakai *logger *iasa. tu yg x nampak!

kella on July 16, 2010 at 3:15 PM said...

yup dah nampak... ohohoho...bagusla pas ni leh check situ je..

tq.. :)

deena awanis on July 16, 2010 at 3:19 PM said...

menarik!!

Faiz on July 16, 2010 at 3:22 PM said...

xtau la plak..huhu..nice info..nk try la..=)
***Hit My Latest Update Here***

.::WaNiE::. on July 16, 2010 at 3:26 PM said...

weeee gile byk hit koooo

meowwmania on July 16, 2010 at 3:27 PM said...

x penah guna blogger in draf, x gheti hehee..

thanks tedi ;)

makdara TERDIVA on July 16, 2010 at 3:31 PM said...

duh! ketinggalan lrt la i..thx 4 de info Tedi

Dee on July 16, 2010 at 3:45 PM said...

eh..td buka dashboard x perasan..jap gi tgk..thx bgtau..

Lya Colours on July 16, 2010 at 3:59 PM said...

uiii x penah tau pon
haha
buta IT

relevan on July 16, 2010 at 4:30 PM said...

Belum tengok..nanti malam tengok..

farra8979 on July 16, 2010 at 4:52 PM said...

wah, ramai nye pengunjung... ^_^

Liliyuli on July 16, 2010 at 4:59 PM said...

owh! aku baru perasan setelah tedi bagitahu...thanks..

hans on July 16, 2010 at 5:25 PM said...

wah
aku baru tahu
kejap la nak usha

p/s : Review Film : Mantra Filem Seram Paling Terbaik Keluaran Metrowealth?

hans on July 16, 2010 at 5:27 PM said...

aku xjumpa pun teddy

QieFLy si Dolce on July 16, 2010 at 5:45 PM said...

thanx for the info kak tedi...
Entry terkini : Contest Mata Menawan

NahDaTuLIzaH on July 16, 2010 at 5:54 PM said...

thanks tedi.
da check pun..
tapi jumpe benda tak beshhh..huhuhu

Mr PenyuBiru on July 16, 2010 at 5:59 PM said...

dah makin banyak features kat blogger in draft rupanya.

ciK LyndaWawa igUana on July 16, 2010 at 6:05 PM said...

nak tengok jugak....

Misz Pinkie Winkie on July 16, 2010 at 6:10 PM said...

tedi.
tak ada jugak :(

kak Erna on July 16, 2010 at 7:21 PM said...

tedi..baru belajar letak iklan..ada lagi..ni..nanti akak cuba..boleh dapat ke tidak..

fiD on July 16, 2010 at 7:35 PM said...

yup.. dah guna utk blog lagi 1, heee

FarhanaDr on July 16, 2010 at 11:22 PM said...

Makin maju skarang semuanya.. Tak macam awal2 dulu blogging.. Kan? Heeee.. :)

fndrocka on July 17, 2010 at 1:39 AM said...

sehari cecah sribu pengunjung..tggi jugak tu

PinQib on July 17, 2010 at 9:23 AM said...

thnks akak.. tips yang sungguh berguna macam cpture screen gune potosekep dulu.. muah33

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Salah bontot ke selipar?


The reveal of BVLgarigirl

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting