Thursday, April 22, 2010

yeLah.. yELah.. akU TerTinGGaL... Kamu Tahu TiDak ' BLogger In DraFT' Tu aPa? TiDak TahU? Oh! aDa yanG LeBiH kETinGGaLan Dari aKU. Ha Ha ha! Opss!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 3:42 PM
Photobucket

Kamu tahu ini. Aku tidak tahu. Aku baru tahu. Ini adalah Blogger In Draft. Kamu boleh masuk melalui linknya di sini.

Daftar masuk seperti biasa.
Photobucket

Selepas itu tandakan di kotak yang berkenaan.

Photobucket

Lebih banyak fungsi dan kegunaan. Lebih memudahkan dan nampak baharu.

Photobucket

Lebih banyak pilihan.

Photobucket

Kamu juga boleh reka template sendiri.

Photobucket

Kamu bolehlah godek-godek sendiri ya? Tapi apa yang penting simpanlah template yang sedia ada terlebih dahulu. Nanti hilang pula, menyesal tidak sudah. He he he he..

Okeylah! Sebenarnya aku pun masih baru lagi dengan ini. Aku cuma ingin memperkenalkan yang asas sahaja pada kamu. Yang lain-lain itu boleh 'Gugel' sendiri jika berminat. Buat setakat ini aku masih belajar lagi tentang ini.

Siapa yang sudah guna ini? Jika kamu ada maklumat bolehlah kongsi dengan aku ya?

Terima kasih.

Nota kakitanganku : Sesuaikan masa kenal yang baru. :)


30 kUs-kUs:

::ienafazlyna:: on April 22, 2010 at 1:42 PM said...

aku baru tahu..nampaknye aku lg ketinggalan dari kamu

ciK LyndaWawa igUana on April 22, 2010 at 1:44 PM said...

yeyeye..saya pun dah tukar..hehehe

siti nurkhijah on April 22, 2010 at 1:50 PM said...

tika dan saat ini baru ku tahu....

nak try buat la

Azuan on April 22, 2010 at 1:53 PM said...

dah try huhuu~

Dee on April 22, 2010 at 1:55 PM said...

eh..aku pun baru je tahu..hahaha..

merah_s on April 22, 2010 at 1:58 PM said...

Dah tahu hehe.. Pe2 pun terimakasih kerana menyebarkan lagi maklumat ni..

kella on April 22, 2010 at 2:10 PM said...

hmmm.. aku dah tentu2 ketinggalan dari kau tedi! uhh.. nak cuba buat juga!

Hazzy Ishak on April 22, 2010 at 2:15 PM said...

dah try

~LP Lum~ on April 22, 2010 at 2:22 PM said...

hehehe.. aku pun xtau benda alah nie.. thanx ya ted... :)

atty's on April 22, 2010 at 2:36 PM said...

tq tedi kasi tau..

embun d tengah malam on April 22, 2010 at 2:42 PM said...

terima kasih baru tau ni

Misz Pinkie Winkie on April 22, 2010 at 2:42 PM said...

tq tedi.
baru tau jugak.hhehe

hans on April 22, 2010 at 3:09 PM said...

aku xpernah tahu
adakah aku ketinggalan?

embun d tengah malam on April 22, 2010 at 3:38 PM said...

kalaukita x baik tapikita tegur org supaya jd baik okey tak?

itu hipokrit ke?

cik tedi bg i la kan..kalau kawan i..i tak kisah..mungkin dia cuba mencari..mungkin tu galakan untuk dia..sebab dulu i ada gak kwn mcm ni..skang lama2 berubah terus..i pikir setiap org boleh berubah,,ada kelebihan dia tersendiri..nampak la mcm hipokrit skit..tapi kita sbg kwn kena pk positif..hehhehe..

tapi kalau cik tedi i taktau..masing2 ader pendapat masing..i hormat aper saja pendapat u..kim salam org melaka..tak sabar nk lik melaka ni,,,hehehhe

hanie@nisya on April 22, 2010 at 3:39 PM said...

saya lebih ketinggalan berbanding kamu tedi hehee thankz

ciK LyndaWawa igUana on April 22, 2010 at 3:41 PM said...

weh..aku punye blog jadi lain......gune bendalah nie...makin comlikated.....ni pun ngah godek2...

maiyah on April 22, 2010 at 3:52 PM said...

sy pun baru bljr hehe

Alimaz-Kembara Terasing on April 22, 2010 at 4:00 PM said...

tedi nak up load gambar camner kalau pakai ni...tak leh pon

miss lolly a.k.a luvfareda on April 22, 2010 at 4:07 PM said...

worghhhhhhhhh xnampak gambau. line selow

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on April 22, 2010 at 4:19 PM said...

aku pun baru tahu hahahaha

ciK LyndaWawa igUana on April 22, 2010 at 4:22 PM said...

weh..weh..weh..tulisan dia tak otomatikla......kene set sendiri...

relevan on April 22, 2010 at 4:26 PM said...

Jap jap nak cuba godey benda draft ni..macam macam ada kat situ rupanya..

♥S@R@♥ on April 22, 2010 at 4:43 PM said...

hehe..sara pun xtau..

tp sara dh berjya tukar template cara ini..

thanks tedi ;)

bellar0ssa on April 22, 2010 at 5:15 PM said...

huhu maceh ted.tak2 aku tak tahu!

kak anie on April 22, 2010 at 5:25 PM said...

tEDl..akak dah tak sempat nak godeh2 dah blogspot ni...

Kena tunggu ada masa...baru boleh buat kerja

yuyu on April 22, 2010 at 7:14 PM said...

ted...thnx a lot kongsi idea ni...
nk gk tuko tp takut jd mkin rosak lak...adoiii

white rose on April 22, 2010 at 7:46 PM said...

WAH...TQ ye kak...

muuuaaaahhhh3x...

PinQib on April 22, 2010 at 8:35 PM said...

ngheh3.. thnk akak tedi, dapat gak idea nk ubah layout//
pantas dan mudah.. ku belum try lg dong

AISYAH HANI on April 23, 2010 at 7:25 AM said...

thanks for the info.. Saya dah try.. sesungguhnya hari ini baru tentang benda ni... Sungguh ketinggalan saya ni rupanya!

starzieti on July 16, 2010 at 3:17 PM said...

sy akan cube..;)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting