Monday, April 26, 2010

RamaI BetUL PemInaT Wan AIshah Wan Nawawi. KaLah PeminaT sitEDi yanG asyIk-asyIk 'gugel' seNamaN BuanG LemaK Di LenGan! MenyamPah Tau!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:06 PM
Photobucket
Tajuk adalah kelihatan seperti mempunyat sifat iri dan hati. Eh! Eh! Ayat baru!! Jangan ikut!

Hebat penangan Wan Aishah ini. Ikutkan sekarang dia tidaklah popular mana. Namun kerana dia telah melangsungkan perkahwinan dia baru-baru ini, dia kembali di sebut-sebut. Tengok! Ini sahaja carian setakat petang ini. Semalam dan kelmarin belum kira lagi.

Balik-balik senaman lengan yang aku dapat.

Oh! Aku ingin memberi sedikit tips dalam membuat carian. Silalah ya kawan-kawan menggunakan bahasa yang 'standard'. Janganlah taip macam buat ayat pasar. Memang tidak jumpa apa yang kamu cari.

Bila tengok kawan-kawan selalu buat 'entry' pasal kata kunci ini aku pun rasa mahu gelak sekali. Macam-macam perkataan yang keluar.

Jika kira rasa tertekan, semak kata kunci pun boleh buat kita tersenyumkan? Macam sudah lepas segala beban perasaan.

Sekarang hujan. Macam sesuai sahaja untuk tidur! Ha ha ha ha...

Nota kakitanganku : ZzzZzZzZz..





10 kUs-kUs:

hanie@nisya on April 26, 2010 at 6:16 PM said...

hujan??? syok nyee... heheee :)

~LP Lum~ on April 26, 2010 at 6:25 PM said...

seremban pun ngah ujan skang... tapi xblh nak tido... ngah keje... :(

embun d tengah malam on April 26, 2010 at 6:38 PM said...

sini hujan ribut kuat..huh

kisahsensasi on April 26, 2010 at 7:03 PM said...

hmm.... sure ade job or kena buat tesis nie.... sbb tue keyword tu femes...

ashie023 on April 26, 2010 at 7:26 PM said...

sape lak wan aisyah wan nawawi ni?x kenallah aku..

DarkCaspian™ on April 26, 2010 at 7:39 PM said...

hehe..ingatkan band Hujan.......

saya baru dlm blogging ni...ni first review saya

http://faisalrozi.blogspot.com/2010/04/jom-layan-kesatria-poyos.html

blueCITY® on April 26, 2010 at 8:04 PM said...

hahahahha...

senaman lengan?
ekekekek..

artis selebriti nih ramai org cari weh
kita ni nan adooo
lalalla

zaiMi on April 26, 2010 at 8:13 PM said...

kurangkan lemak lengan je? lemak lain tak nak kurangkan ke? haha

ciK LyndaWawa igUana on April 26, 2010 at 8:44 PM said...

ko kan kaki gosip..huhuhu..=)

Frodo Baggins on April 26, 2010 at 8:53 PM said...

wan aishah?? huhuhuhuhu ...


>>___<<


lemak kat kaki camner? hahaha

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting