Thursday, April 08, 2010

NoRa DaNisH Vs FasHa saNDa : ConToh PeRanG aLaF BaRu.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:30 PM
Sekarang ini tidak perlu senjata canggih untuk berperang. Tiada kereta kebal atau M16 pun tidak mengapa.

Guna Twitter pun boleh berperang!

Photobucket

Si A.

Photobucket

Si B.

Pandai-pandailah kamu namakan siapa Si A dan siapa Si B.


Aku ada akaun Twitter tetapi tidak di gunakan. Tidak tahu guna. Elok juga tidak tahu. Takut menyalah gunakannya ke benda tidak betul pula.

Macam-macam laman sosial sekarang ini. Mahu atau tidak saja.

Nota kakitanganku : Bila perempuan dengan perempuan bergaduh, lelaki di tengah-tengah bertepuk tangan! :)

kredit teks di sini.








30 kUs-kUs:

Hazzy Ishak on April 8, 2010 at 4:06 PM said...

dh tengok tadi
mcm ni ok skit dri tarik tarik rambut
heeee

Nur Su'aidah on April 8, 2010 at 4:10 PM said...

hahahhahaa.. pelik2 je diorg ni..

aNiSa hANg tUaH on April 8, 2010 at 4:11 PM said...

hehehe
mcm tu pon boleh bertekak

ashie023 on April 8, 2010 at 4:14 PM said...

betul ke tuh twitter akaun dorang???kalu cam kat korea ..manager dorang x bagi sebarangan bukak akaun..and ada twitter tu,fake banyak..tp aku x tgk lagik..nanti jap aku tgk ye ke dok ni(cis cam spy lak aku...ahahahaha..)

saya_arief on April 8, 2010 at 4:21 PM said...

mane si C ngan si D..?
haha..

bellar0ssa on April 8, 2010 at 4:31 PM said...

hmm huhu teringat plak pasal entri kat ohbulan. kes si awal ashari dan scha.. ohbulan update kisah diorang berdasarkan twitter diorang la..

dan ade juga kisah si fahrin juga.

mcm2 dgn twitter ni.kalau nak slh guna baik jgn guna.huhu

~AmyLiana8886~ on April 8, 2010 at 4:33 PM said...

buat malu je kan artis nie..

Ms.Lilies on April 8, 2010 at 4:41 PM said...

artis skrg ni mcm2 pesenla...

fikaryna on April 8, 2010 at 5:06 PM said...

x abis2..busan tau..huhu..

JMR on April 8, 2010 at 5:30 PM said...

pompuan mmg gado gini ke zaman skng?

Miss ... on April 8, 2010 at 5:38 PM said...

a'ah tu la psl patutnya pompuan x yah gado pe kata dua2 tinggalkn mamat tu..byk lg mamat lain kt dunia nih ekeke

Kak anie on April 8, 2010 at 5:43 PM said...

tEDl...akak gunakan akaun twitter tu untuk Instant Cash Blogging Project Alpha tu...hehehe

Aiza on April 8, 2010 at 5:51 PM said...

kekeke.. ag bgus klau dorang tarek2 rambut kan.. hehehe

norliza_osman on April 8, 2010 at 5:54 PM said...

haha!! memang betul pun diaorang ni.. kesimpulan nye lantak diaorang lah..

hanie@nisya on April 8, 2010 at 6:04 PM said...

gado camnie tak kua byk tenaga. juz taip je hehe sia2 je gado2 nie. tak tenang idop

maiyah on April 8, 2010 at 6:21 PM said...

sy pun ada akaun tp x gheti le nak guna

kayteeze on April 8, 2010 at 6:29 PM said...

Kak tie masih ada akaun twitter, cuma tak aktif. Tak ada masa, sebenarnya...

sharamli on April 8, 2010 at 6:30 PM said...

hu3..gad0 tarik2 rambut best jugak..lalalala

♥akukahmilikmu®♥ on April 8, 2010 at 6:32 PM said...

sara pun sama mcm tedi..ada twitter tpi tk pernah guna pun..mls..

Watierman, rmanbkr on April 8, 2010 at 6:46 PM said...

Haa..Akak pun ada juga....tapi dah lupa password!!!...Ooo dia orang gaduh ke????Tak ambik kisah pun....ingatkan dok belakun...!

Che' Pit on April 8, 2010 at 6:47 PM said...

walaupun x bertekak, x tarik rambut tapi kesan kat hati tu, sama gak.. mesti membara jer haha

cikmemy on April 8, 2010 at 6:55 PM said...

dia gaduh sebabpe?

relevan on April 8, 2010 at 6:57 PM said...

Nak mengorat guna Tweeter ni ok ke dak?..

nadirah_nor on April 8, 2010 at 7:51 PM said...

biasalahh tu zaman dahh moden sis
=))

alvin takda rumah harga 8juta.... on April 8, 2010 at 7:55 PM said...

bukan saja lelaki bertepuk tangan..setan juga turut gumbira..

zool on April 8, 2010 at 11:26 PM said...

Ada follow Nora tapi tak Fasha..
ALa tak yah gaduh2 penat je kan..
Baik cari duit je..

ain on April 8, 2010 at 11:36 PM said...

huh...asik bergaduh ajek...dorang neh kan...xdpt perang mulut....gune twit pon boleh

AISYAH HANI on April 9, 2010 at 8:22 AM said...

Biasa la artis, semua nak tayang kat orang. Bergaduh pun nak tunjuk kat orang.

Aku pun takde twitter.

a.z.r.i.n.a.03.07 on April 9, 2010 at 8:31 AM said...

dah bukak dulu tp ntah ler..tak guna pon..pwd pon dah lupa cam Kak Watie..

kella on April 9, 2010 at 2:28 PM said...

memang..
pmpuan gadoh sama pompuan sampai klimaks pon tak benti gaduh gak! ilang semua air muka.. dah jadi tak tahu malu..
dia tak tahu orang ramai tahu dah siniskan mereka..
itulah..
tak tercapai dek akal..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting