Sunday, April 18, 2010

'enTry' Ini Di KLasiFiKasiKan seBaGai 18BGK . BGK?? Apa Tu? BaCa UntUk TaHu....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:49 PM
Photobucket

Abaikan budak baju oren itu. Bajet macam dia yang rasmikan majlis.....

Okey! Mari kita tengok gambar-gambar berklasifikasi 18bgk. Sila tutup mata jika lelah untuk melihat satu persatu.

Alhamdulillah jumpa si kembar Sha dan Ina. Mereka mempertandingkan Si Caspi dan Si Cheezy. Eeeee! Geram tengok! Tapi tidak dapat mahu raba-raba sebab dalam sangkar!

Photobucket

Si Caspi

Photobucket

Si Cheezy

Okey! Jom layan gambar-gambar antara kucing-kucing yang di pertandingkan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pukul 10.00 pagi aku sampai semua nampak bersemangat. Majoriti mengiaw-ngiaw. Bila sudah sampai tengah hari semua sudah 'tumbang'. Terbongkang tidur. Mengantuk tunggu masa untuk di adili. He he he he.

Aku pun tidak tunggu lama. Maklumlah bawa budak-budak. Tengah hari sahaja mereka sudah mengamuk-amuk mahu tidur. Tidak sempat mahu tunggu keputusan segala.

Eh! BGK? Apa itu? Oh! Klasifikasi Banyak Gambar Kucing. Ekekekeke..

Nota kakitanganku : Berpeluh-peluh meronda-ronda dari satu sangkar ke satu sangkar. hehehehehhe..





30 kUs-kUs:

Nur Su'aidah on April 18, 2010 at 8:20 PM said...

cantiknyaaaaaaaaa kucing2 tu!! :)

JMR on April 18, 2010 at 8:23 PM said...

cumel giler kucing2 ni..agk2 brapa RM la sekor ek..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on April 18, 2010 at 8:29 PM said...

eee..gelinya ngan kucing xda bulu tu...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on April 18, 2010 at 8:29 PM said...

huhu..sy geli dgn kucing...

cik syazni on April 18, 2010 at 8:47 PM said...

bestnye!

Tuah Hanani on April 18, 2010 at 8:47 PM said...

Alamak...kan best kalau cik ted tgu 'the winner is ........'.
Tp yelah,bawak budak2 mmg byk ragam & songehnya kan hehehehe...

P/s: cik ted, bln jun nti ke mid valley pulak jom...

al-mankaraqi on April 18, 2010 at 8:56 PM said...

kakakaka.....ingatkan apa lar BGK tu tadi........

Miss ... on April 18, 2010 at 9:05 PM said...

comel2 btol !!!

alvin takda rumah harga 8juta.... on April 18, 2010 at 9:11 PM said...

alaaaaaaa.......
aku tatau ada pertandingan ni..
kalau tak kuda aku si dora boley masuk..

Wanie-san on April 18, 2010 at 9:23 PM said...

meow!meow!!geram!!!myk nye!!!

Azuan on April 18, 2010 at 9:54 PM said...

lepas makan tengahari~ tido xtvt paling best haha~

Faarihin on April 18, 2010 at 10:03 PM said...

buat pencinta2 kucing ni la part yg paling best.. memang bagus cik tedi pi sini.. (^__^)

bellar0ssa on April 18, 2010 at 10:22 PM said...

si cheesy itu sgt comel! jatuh cinta!

nj on April 18, 2010 at 10:27 PM said...

sitedi...
comel sungguh kucing2 tu. Kalau jual beribu harganya kan...
Yang mana pemenangnya??

Cutie on April 18, 2010 at 10:38 PM said...

tedi,tq sbb datang td..sonok sgt dapat jmp tedi..:) nti kalau ade nxt show,leh la join skali..:)

hm,tak smpt tgk kitorg amek hadiah td kan, tp takpe.. sokongan tedi da ckup wat kitorg.. thank again..:)

OnE HeArT..OnE LoVE.. on April 18, 2010 at 10:51 PM said...

ya Tuhan...rasa mcm nak sekeh sekor2..nape cute sgt...god.

blueCITY® on April 18, 2010 at 11:01 PM said...

heheheh..

ingatkan bgk = bongak
hahahhah..


comel jer tucen2 tuh ya
=p

cikgu isza on April 18, 2010 at 11:02 PM said...

memang banyak.. hehehe..

adik saya bawa balik kucing.. katanya kucing yang telah siap di latih.. latih apa tu.. tunggu.. sajer je nak bagi cik tedi jeles..

sila jeles ok :)

Yatre Hayati on April 18, 2010 at 11:08 PM said...

aiyooo....banyaknya gambar kucing..tapi kita x minat kucing sangat la...

hanie@nisya on April 18, 2010 at 11:09 PM said...

cute nye...geram nye..

embun d tengah malam on April 18, 2010 at 11:10 PM said...

comel giler geram sey

Kak anie on April 18, 2010 at 11:22 PM said...

Banyaknya kucing...geram....!!

Papa meow on April 18, 2010 at 11:58 PM said...

Salam, lama x singgah.

Hmm kalau dah tengahari mmg time kucing suka sangat tidur, mcm kita jga, tengahari klu kat opis / umah mata mula ngantuk kn.

zino on April 19, 2010 at 12:57 AM said...

tak bawa balik ke? hehe

Katak Ijau on April 19, 2010 at 1:05 AM said...

pergh...bynknyer kucing comel2..
cam nak rembat jer sekor bawak balik sini...adoii...

feelinblue on April 19, 2010 at 3:31 AM said...

kucing!!

heheheh comel jer sumeeer

Watierman, rmanbkr on April 19, 2010 at 7:42 AM said...

Perasmi upacara yang sangat vogue!!!I likeeeee!

kella on April 19, 2010 at 8:51 AM said...

uhhh...ahhh.. wahhh..eeee...
comel2 belake..

jiehan on April 19, 2010 at 10:55 AM said...

cute kucing2 tu..geramnye..tp xleh nk bela coz xde mase huhu...

cahayachenta on April 19, 2010 at 4:50 PM said...

ehh.. ada yg tak berbulu... hurm... aku xleh pegang.. naya je kucing tu aku cmpak nanti... hehe~~

geram dowh tgk yg gebu2 tu....

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting