Friday, April 23, 2010

BiLa Muka kiTa TerPamPanG DaLam KesesaKan LaLuLiNTas! JanGaN LuPa GinCunya....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:00 PM
 Photobucket

Wah! Tengok!! Tengok!! Nampak? Nampak? Aku memang selalu tertinggallah! MasyaAllah. Dalam 'dok' hadap 'si lappy' ini hari-hari pun aku jadi orang yang ke belakang juga yang tahu.

Kamu faham ke apa yang aku maksudkan ini? Itu hah! Kalau kamu ada akaun Feedjit kamu boleh masuk melalui akaun Facebook. Jadi muka kamu akan terpampang di situ.

'Masaklah' aku kalau kamu nampak aku masuk tapi aku tidak tinggalkan komen. Ha ha ha ...
Maaf juga kalau ada mesej dari Feedjit di Facebook kamu. Tangan 'dok' gatal-gatal tekan. Ekekekeke.. Abaikan kalau tidak suka. :)

Jika kamu mahu melihat trafik yang masuk ke blog kamu secara online, jangan lupa daftar dengan Feedjit okey?

Nota kakitanganku :Selamat Bercuti!


21 kUs-kUs:

F U N F A B U L O S I T Y on April 23, 2010 at 4:43 PM said...

camat bercuti jugak si tedi..

Mario on April 23, 2010 at 4:44 PM said...

slmt bercuti..

makdara terdiva on April 23, 2010 at 4:44 PM said...

selamat bercuti TEDI...


*mau pegi mengundi...

mau pangkah @ rait ye???

Yatre Hayati on April 23, 2010 at 4:46 PM said...

hahaha..muka aku juga keluar..ingat tak kuar...ngeh ngeh ngeh

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on April 23, 2010 at 4:49 PM said...

besok kj la wei

Ery Farieha on April 23, 2010 at 4:52 PM said...

haah2 :)
hehhhh selamat bercuti~

cikgu isza on April 23, 2010 at 5:02 PM said...

mane ader cuti.. esok sekolah ganti untuk ari raya nanti..
selamat bercuti untuk tedi

FarhanaDr on April 23, 2010 at 5:04 PM said...

Lama tak guner feedjit.. Huhu.. Mnarik gak ye.. Hik hik.. Selamat bercuti tedi dear..

~LP Lum~ on April 23, 2010 at 5:04 PM said...

salam tedi~

hehehe... dah kantoi eik?? :p

apa pun, slamat bercuti gak.. aku kena keje.... :(

Hazzy Ishak on April 23, 2010 at 5:06 PM said...

dun have that
he he he

♥S@R@♥ on April 23, 2010 at 5:06 PM said...

pening juga nak faham ni..(lagi ketinggalan zaman)..hehe

slmt bercuti juga ;)

embun d tengah malam on April 23, 2010 at 5:23 PM said...

i baru jer buang..hehehhehe

Wanita Mutalib on April 23, 2010 at 5:43 PM said...

gimana tu?

apa tu feedjit?

tutoriallllll?

wakakakakakakaka..

hanie@nisya on April 23, 2010 at 5:57 PM said...

tak guna pun si feedjit nie :)

relevan on April 23, 2010 at 5:59 PM said...

Kome esok kerja..jauh sana nu.. ahad pun kerja..lusa kerja..

mamai on April 23, 2010 at 6:02 PM said...

tedi bro tak suka trafic jem

Che' Pit on April 23, 2010 at 6:26 PM said...

dulu ada

skrg dah x de.. hmm x perlah

iqbalsyarie on April 23, 2010 at 7:11 PM said...

Sama la!saya pun baru buat,sbb baru tahu.haha

Jard The Great on April 23, 2010 at 8:05 PM said...

org luar jugak boleh kaji trafik ke blog ini melalui feedjit.. tuh pasal ku buang aku nyer.. ehehe

MyaFiza on April 23, 2010 at 10:03 PM said...

feedjit? huhu..tak guna pun.

* mEsSy * on April 23, 2010 at 11:00 PM said...

syiok kn ley tengok muke sendirik..

^___-

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting