Saturday, April 24, 2010

sEMua PeMBaCa cIk tEDi BerI HaDiaH HarI LaHir... TeriMa kasIh. Kamu seMua Kawan YanG HeBaT!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:02 PM
Kamu semua telah beri aku hadiah hari lahir. Sedar tidak? Oh! Mari aku tunjukkan.

Photobucket

Graf analitik ini amat cantik sekali di mata aku. Ini adalah jumlah pengujung paling hebat pernah aku dapat. Ini adalah hadiah hari lahir yang paling bermakna. Terima kasih kerana menyokong tiap apa yang aku coretkan di sini. Kunjungan  kamu amat besar maknanya.



Photobucket

Terima kasih Te atas kad yang di beri. Siapa yang minta alamat itu, nanti aku beri. He he he he...Tapi alamat blog. he he he Gurau!

Terima kasih pada semua yang ucap pada aku. Baik di blog mahupun di Facebook. Aku perlukan doa kamu semua untuk aku meneruskan kehidupan dan memperbetulkan segala kesilapan. 
Kamu semua memang kawan yang hebat. 

Terima kasih.

Semoga Allah membalas segala kebaikan yang di beri.

Terima kasih.

Oh! Sila jawab sama-sama.


28 kUs-kUs:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on April 24, 2010 at 5:58 PM said...

hadiah hari lahir yg sangat bermakna~

=)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on April 24, 2010 at 5:59 PM said...

selamat hari tuuuuu.....

eh muda lagi kan...

hehhe

hanie@nisya on April 24, 2010 at 6:02 PM said...

:)

she_mah on April 24, 2010 at 6:13 PM said...

selamat hari jadi kak tedi..
**baru tau** :P
moga berbahagia bersama kluarga dan kucing tercinta~

embun d tengah malam on April 24, 2010 at 6:16 PM said...

blog tedi best

GhOsToNe on April 24, 2010 at 6:20 PM said...

hepi bufday!
smga blog treus success!!!

aNIe on April 24, 2010 at 6:22 PM said...

tEDl...Selamat Hari jadi dari akak...semoga dipanjangkan usia...dan murahkan rezeki dan berbahagia bersama kucing2 tercinta...

blueCITY® on April 24, 2010 at 6:26 PM said...

heeheheh..
berapa kali ku mintak add kamu
tapi hampaaa....

kuikui..
mungkin suatu hari nanti
ku akan ke melaka
harap dpt jumpa kamu
dak kimo n dak itam
lalalal..
makan2 ikan di umbai
huhu...

ikan emas on April 24, 2010 at 6:27 PM said...

hapi b'day
moga sentiasa dpr rahmat tuhan,diberi rezeki yg melimpah ruah, kesihatan yg berpanjangan,dipermudah segala urusan..

p/s: April gurl mmg hebat !!!

nak kata diri sendiri....kehkehekeh

ciK LyndaWawa igUana on April 24, 2010 at 6:27 PM said...

bday ko ke arini....ptt pun senyap je..heheheh..nway..happy bday?
pakai line pe?
maxis..
leh call org...
ajar pakai nuffnang...
hehhehe

sI tEDI on April 24, 2010 at 7:03 PM said...

amin....

NuR on April 24, 2010 at 7:10 PM said...

selamat hari lahir ted..
kamu ada facebook?
meh..aku mahu add kamu

NuR on April 24, 2010 at 7:11 PM said...

happy birthday to uu
happy birthday to uu
happy birthday to cik tedi
happy birthday to uu

Jard The Great on April 24, 2010 at 7:17 PM said...

happy besday tedi.. ehehe..

reha on April 24, 2010 at 7:32 PM said...

lalalalla... bkn besday akak 24 may ke :)) ke suka2 nk sambut awal sebulan nih :))btw akak ku yg mucuk.. epi besday nah.. will lap u alwayz.. meh kish kat dada skit.. mmmuuaaahhh.. :">

LORD ZARA 札拉 on April 24, 2010 at 7:38 PM said...

happy besday sis!!

=)

tunbegia on April 24, 2010 at 7:59 PM said...

salamm n terimakasih sudi ke blog haku yang xde apa2 tuh,

hepi besday

relevan on April 24, 2010 at 8:10 PM said...

Selamat hari lahir yerk..

pak long on April 24, 2010 at 8:40 PM said...

salam...
appy bisday....moga ada hikmahnya

Frodo Baggins on April 24, 2010 at 8:41 PM said...

happy bday ~~
sama2 kasih

ekekekke


>>___<<

larra on April 24, 2010 at 8:43 PM said...

cik tedi..saMAT panjang umur dan dimurahkan rezeki cik tedi..amen..ohh itu adiah yg layak cik tedi terima diatas setiap n3 cik tedi..yg buat sya tk jemu mengklik2 cik tedi..mmuah2

nuraarin-life on April 24, 2010 at 8:46 PM said...

tedi, sy terlambat tapi lebih baik dari buat bodo kan
Sy mengharapkan tahun2 yg mendtg ini akan membawa seribu kebahagian pd tedi..
Selamat ulang tahun

white rose on April 24, 2010 at 8:48 PM said...

Salam kelahiran buat mu..."Ya Allah, jagalah sahabatku ini, kuatkan kakinya dijalanMU, kuatkan jasadnyadengan rohMU, buatkan dia tersenyum hingga ke syurgaMU...bahagiakan dirinya bersama2 org tercinta...

hepi busdey kak tedi...

** a i l y ** on April 24, 2010 at 9:10 PM said...

tahniahhh. selamat hari lahir untuk awak. Semoga panjang umur dan murah rezeki selalu. Aminn.

~ Ann ~ on April 24, 2010 at 9:23 PM said...

happy befday daling!

~H @ N i ~ on April 25, 2010 at 7:43 AM said...

Alamak saya tertinggal..
Happy belated besday tedi.. May Allah showers his blessing upon U at all time (*_*)

bellar0ssa on April 25, 2010 at 11:42 PM said...

happy belated birthday ted syg!~

umi_e on April 26, 2010 at 11:58 PM said...

Salam... belated Happy Birthday :) Semoga terus dirahmati oleh-Nya...

* maaf terlewat kerana tidak bertenet :-S

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting