Sunday, April 18, 2010

Achik SPin : DunIa SeNi KehILanGan PengHiBur MuDa. Al-FaTihaH

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:36 AM
Al-Fatihah. Dalam masa satu hari aku menerima berita pemergian dua insan dalam cara yang sama.Kemalangan yang mencetuskan kebakaran. Allah Maha Mengetahui.

Photobucket

Kenderaan Pelbagai Guna (MPV) di pandu Acik hangus terbakar.

Photobucket

Isteri dan anak Allahyarham beserta kaum keluarga di Hospital Tuanku Jaafar Seremban.

Malaysia kehilangan seorang lagi anak seni yang berbakat apabila Abdillah Murad Md Shari atau lebih di kenali dengan nama Acik Spin meninggal dunia dalam kemalangan ngeri di KM. 14 Lebuhraya Kajang-Seremban (Lekas ) petang semalam. Semoga kamu di tempatkan di kalangan insan-insan yang Soleh. InsyaAllah.

Takziah untuk isteri, anak dan kaum keluarga Allahyarham.

Al-Fatihah...

Nota kakitanganku : Ajal tidak mengenal usia...





15 kUs-kUs:

kak Erna on April 18, 2010 at 7:40 AM said...

al fatihah..yang pergi tetap pergi..yang tinggal..anak yang masih kecil..

embun d tengah malam on April 18, 2010 at 7:54 AM said...

al fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat,...

have a nice day cik tedi

sekamar rindu on April 18, 2010 at 7:54 AM said...

salam..


alfatihah......moga rohnya dicucuri rahmat oleh Allah swt

Sis-Lin on April 18, 2010 at 8:06 AM said...

al-fatihah bt keluarga allahyarham...aminn

cik syazni on April 18, 2010 at 8:31 AM said...

berita mengejutkan.. semoga Achik & sepupu tedi tenang di sana..

bEEdLE d' bARd on April 18, 2010 at 8:46 AM said...

ajal dtg mmg tanpa kita sangka

blueCITY® on April 18, 2010 at 9:14 AM said...

alfatihah...






ps:
line tenet ku prob ke apa ni?
hmmmmm
tensen nya

Ena Qalinsya on April 18, 2010 at 9:26 AM said...

erk! ase br tgk selingan dia ngan nana dlm Jangan Tido Lagi..btol ke ni? ase tak caya jekkkk

(: syai_sharif :) on April 18, 2010 at 9:37 AM said...

macam tak cayee :((
al-Fatihah~

Miss ... on April 18, 2010 at 11:32 AM said...

al fatihah btol ajal tak mengira umur..hmmm

Qaseh on April 18, 2010 at 11:46 AM said...

Mmg mengejutkn...takziah tuk seluruh keluarga dia...

p i j a h on April 18, 2010 at 2:28 PM said...

takziah utk keluarga allahyarham.

Allah maha mengetahui. Dia boleh tamatkan kita dalam apa cara sekalipun. semoga roh tenang di sana. amin~

PinQib on April 18, 2010 at 5:47 PM said...

Takziah.. sekarang ni, ramai artis yang mati muda,,

Watierman, rmanbkr on April 18, 2010 at 6:51 PM said...

Al-Fatihah.....Allah lebih menyayanginya.....ajal pasti menjemput bila tiba waktunya!..Moga isteri & anak2 arwah terus tabah mengharungi kehidupan...Amin!

kella on April 19, 2010 at 8:56 AM said...

terkejut dengan berita ini, sebab malam tu tengok review jgn tido lagi.. dia ngan nana..
tidak berbau..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting