Thursday, April 22, 2010

MaaF yA kawAn-kawAn.aKu TerPaksA cAkaP PasaL Ini..

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:06 PM



Photobucket
Aku pernah ingatkan. Cara berhemah okey!
Tidak sampai 5-6 minit 100 orang view? Ini apa kes?

Aku rasa macam mahu tukar angka!

Macam tidak seronok sahaja.

Maaf kawan-kawan.

Aku tukar angka.

060244

Rasanya selepas ini macam tidak mahu buat 'contest captured' nombor ini! Ini yang terakhir.

Sedih sangat! Kecewa!

Kamu yang buat,
Aku tidak tahu mengapa. Sebab hadiah aku bukan sebuah Kereta Ferari!!

Nota kakitanganku : Sedih sebab 1 pengunjung 100 view dalam masa 10 minit. :(


34 kUs-kUs:

Miss ... on April 22, 2010 at 10:08 PM said...

biar beno tedi ada yg sanggup wat camtu? hmmm

Dee on April 22, 2010 at 10:10 PM said...

pergh..rajin giler..or kemaruk hadiah? Buka2..dh terlepas..hehehe...

hanie@nisya on April 22, 2010 at 10:10 PM said...

tiap kali masok cinie, tak penah tringat pun nak tengok sya yang ke bape. hebat tu 100 dalam 10 minit hehee

chotz on April 22, 2010 at 10:12 PM said...

ada gak org camni ea?! hahaha manusia manusia :)

sI tEDI on April 22, 2010 at 10:12 PM said...

serius,

tengok sudah 60 000! :(

sedihlah mcm ni.

contest untuk suka. jgn amek serius sgt.

menang cara berhemah okey!

entah!

rasa tak seronok sgt!

anisalya on April 22, 2010 at 10:12 PM said...

sabar je la.akak kebetulan tgk ada entri br..klik la.tp tk terperasan pulak angka pengunjung tu.hehehe...

hanie@nisya on April 22, 2010 at 10:23 PM said...

jangan le sedih2 ye? nak wat camne dalam dunia nie macam2 spesies orang yang ade

QieFLy si Dolce on April 22, 2010 at 10:26 PM said...

hhahaha mcm2 orang ada kak tedi....

cepat sungguh kak tedi update blog sngt suka...

Azuan on April 22, 2010 at 10:29 PM said...

macam macam kaedah nak menang nie huhuu~

p/s : tak tahu pun ada kontes??

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ on April 22, 2010 at 10:32 PM said...

aik?
cepatnye dah 60000~!!
slalu missed~

sape yg snggup view smpai 100 tu~
sy pon 2 3 jep sbb nk tukar entri..

arap bersabar ye cik tedi..

blueCITY® on April 22, 2010 at 10:36 PM said...

tedi,
camner ko chek weh
den tak reti nak chek menda2 tuh
hahahhaha...

ah, apa hadiah ko tuh
duit rm100 ke?
den nak wat gak page view manyak2
ekekekek

Nur Su'aidah on April 22, 2010 at 10:42 PM said...

fuhhhhh, smpi ada cmtu ekkk! :(

bellar0ssa on April 22, 2010 at 10:43 PM said...

ted.dia nak sangat ko publish name dia sbg pemenang kot.hehe

alvin takda rumah harga 8juta.... on April 22, 2010 at 10:47 PM said...

tedi bagi je hadiah kat yg byk view tu..cian dia..

alvin takda rumah harga 8juta.... on April 22, 2010 at 10:47 PM said...

tedi bagi je hadiah kat yg byk view tu..cian dia..

Amieynna Amin on April 22, 2010 at 10:48 PM said...

tedi..
siapa la yg telah memusnahkan impian saya untuk menang itu..
hehe..
tak pe..
saya tunggu 60244 ok..
-kalau ada rezeki, xkemana..

alvin takda rumah harga 8juta.... on April 22, 2010 at 10:49 PM said...

tedi bagi je hadiah kat yg byk view tu..cian dia..

white rose on April 22, 2010 at 11:04 PM said...

nampak sngt org tu beria nk hadiah kan akak...

truk betul org tu...

Adlina Husaini on April 22, 2010 at 11:09 PM said...

alamak, tak best haa menang cenggiteww..

orang mcm ni pun ada..apadaaaaa

al-mankaraqi on April 22, 2010 at 11:12 PM said...

cik tedi, len kali xyah bg tau dulu....

~LP Lum~ on April 22, 2010 at 11:24 PM said...

bykkan bersbr ar ted~ :)

pak long on April 22, 2010 at 11:25 PM said...

salam..
memang dasat tu....

iqbalsyarie on April 22, 2010 at 11:27 PM said...

wah...maaf tedi.saya tak paham apa nombor tu.hehehe

cikgu isza on April 22, 2010 at 11:36 PM said...

manusia sanggup buat aper sahaja.. tak pernag kena angka yang tedi tetapka.. mungkinkah kali ini menjadi rezekiku.. hehehe.. nak juga tu :D

she_mah on April 22, 2010 at 11:54 PM said...

pakailah histats.. xboleh tipu punye..ada views+unique perclick terpapar sekali... :)

Watierman, rmanbkr on April 23, 2010 at 12:23 AM said...

Alamak...dah lepas pun angka tu...Akak terlupa sebab dok sembang dengan Abg....huhuhu...dah tukar pun ...kejap lagi tidor...terus lupa punya...anyway.....cepat sungguh nombor tu naik!

a.z.r.i.n.a.03.07 on April 23, 2010 at 12:57 AM said...

laa.. sampai camtu sekali ker dorang ni..

Mario on April 23, 2010 at 2:02 AM said...

tula pasal...dah penah ckp kat org lain...page view bole tipu...f5 je byk2 kali ...tak tau arr kalau ada cara lain...

Kyuubi_85 on April 23, 2010 at 6:34 AM said...

wah, sampai macam tu sekali? kepingin sgt la nak menang tu

deena awanis on April 23, 2010 at 8:51 AM said...

weehhhuuuu!!!sungguh berkobar2 orang tu nak menang..

kella on April 23, 2010 at 9:57 AM said...

alamat aku lupa tentang ini lah tedi! sekarang aku dah berada di 60276! adusss.. terlepas sudah!
tapi takpe...
pada orang tu, bawakla bertaubat..
huhuhu

kella on April 23, 2010 at 9:58 AM said...

alamat aku lupa tentang ini lah tedi! sekarang aku dah berada di 60276! adusss.. terlepas sudah!
tapi takpe...
pada orang tu, bawakla bertaubat..
huhuhu

relevan on April 23, 2010 at 10:05 AM said...

Dia orang suka mengopi paste dak..

makdara terdiva on April 23, 2010 at 2:26 PM said...

ade jugak org yg mengelat camni yerr...

itu maknenye kamu sudah FEMES..hahahaha..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting