Wednesday, April 07, 2010

saYa BuKan 'KaKi' F.A.C.E.B.O.O.K. BuKan PenGGUna TeGar.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:34 PM
Photobucket

Jadi maaflah kalau saya tidak dapat memenuhi beberapa permintaan. Tidak dapat beramah mesra dan bercerita apa-apa.

Tapi kalau mahu tambah juga, kenalkan diri dulu ya? He he he he..

Manalah tahu, nanti saya 'reject' marah 'pulekkk'!!

Tetiba 'saya!'

Ekekekekkee..

Malam ini hujan. Selepas Maghrib memang mengantuk gila sampai tertidur. Bangun-bangun sahaja kemaskini blog! Ekekekeke.. Maaflah, jika ada unsur-unsur mamai di sini.

Sekian!!

Nota kakitanganku : Hujan tapi panas!





27 kUs-kUs:

Miss ... on April 7, 2010 at 8:37 PM said...

ooo klu nk add kena gtau dulu la ekk hehe owh jgn riso aku blom ada facebook ekeke

MrRollies on April 7, 2010 at 8:42 PM said...

I love facebook hehe =)

mrsjukogyu yg agak comel said...

aku pon skang tgk muke org yg add aku tuh dulu tedi..kalo tadek gambo xkuase nak layan..siamang jer rase..huh!

aNiSa hANg tUaH on April 7, 2010 at 8:49 PM said...

damainya hujan
:)

umi_e on April 7, 2010 at 8:49 PM said...

Salam... kak e pun tak aktif di FB...

fndrocka on April 7, 2010 at 8:49 PM said...

oi kesat tahi mata

mIsH IeRA cIK irAh on April 7, 2010 at 8:50 PM said...

hohohoho..... faham faham. kene hati2 kalo org x di kenal add nie.takut gambar kite di salah guna :|

embun d tengah malam on April 7, 2010 at 8:55 PM said...

kesian kamu..penat..rest la

green on April 7, 2010 at 8:57 PM said...

bg salam dulu..kan bgs..hehe

assalammualaikum~

alvin takda rumah harga 8juta.... on April 7, 2010 at 9:29 PM said...

err..
aku ada fesbuk..
tapi tak pernah tau apa ada disitu

white rose on April 7, 2010 at 9:30 PM said...

muehehehe...

biarkan pun xpe kak...

sy pun wat mcm 2 gak...hehehe...

alvin takda rumah harga 8juta.... on April 7, 2010 at 9:30 PM said...
This comment has been removed by the author.
iqbalsyarie on April 7, 2010 at 9:33 PM said...

nak jadi kawan pun kena mintak!hahaha...nasib baik da jd friend da.haha

messyremo on April 7, 2010 at 9:36 PM said...

patotla aku xjd kwan ko lg kat fesbuk..
rupe2nye ko rejek aku tedi..ekeke

yela tu tak aktif..
tp selalu je nmpak post link blog kat situ..hehe
kantoi..=P

cikgu isza on April 7, 2010 at 9:36 PM said...

kita serupa.. hujan yer... sedap tu tarik selimut tapi panas pula..

al-mankaraqi on April 7, 2010 at 9:46 PM said...

x pasti sama ada kita dah kawan ke belum kat pesbuk......

Azuan on April 7, 2010 at 10:23 PM said...

aku pun jg berFB huhuu

blueCITY® on April 7, 2010 at 10:47 PM said...

tedi,
ku juga mengantuk ni
malas
dan
penat
nak
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

MyaFiza on April 7, 2010 at 11:23 PM said...

samalah...malas nak mengaktifkan diri di fesbuk.

LuVidA^^ on April 7, 2010 at 11:38 PM said...

saye kaki fesbuk :P

ciK LyndaWawa igUana on April 8, 2010 at 12:17 AM said...

hai..add la saya jugak dalam fb anda..hehe

dkama on April 8, 2010 at 12:22 AM said...

hahaha FB tak best... PEACE...

hans on April 8, 2010 at 12:37 AM said...

banyak tu friend request

bellar0ssa on April 8, 2010 at 12:53 AM said...

nak fb kau.huhu.

FatinZol on April 8, 2010 at 3:35 AM said...

Ape la agknya nma fb ko ye tedi?..
nak jgk aku cari ni...
alang2 da lepak kt fb,jom la kita sekampung..


ngee~

TiTin on April 8, 2010 at 9:35 AM said...

aku takleh idup tanpa FaceBook...pg2, sampai keja buka FB dulu..:)

Softtouch [Hanim] on April 8, 2010 at 11:03 AM said...

thanx tedi sbb accept request sy...:)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting