Thursday, April 08, 2010

akU raSa ozblogger.com suDah BoiKot OranG MaLaysIa....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 AM
Photobucket

ozbloggers.com sama fungsinya dengan GengBlogger di mana menyediakan 'perkhidmatan' menge'ping' blog! Ianya berpusat di Australia!

Agak sukar untuk masuk sekarang. Asyik 'error' sahaja. Jika berjaya masuk pun satu 'score' pun tidak dapat. Yang ada cuma '0'.

Photobucket

Blog aku yang tersenarai di sini juga sudah tiada. Blog hans juga tiada. Apa salah kami? Di mana silap kami? Ceh!! Ayat bajet macam meratap pilu gitu!!


Okeylah! Mungkin 'admin' ozblogger tidak mahu kami rakyat Malaysia memonopoli laman sosial mereka. Okey! Tidak mengapa. 'Aiman tak kesah!!'

Tapi kalau sudah okey, seru sahaja, kami akan datang!

Ha ha ha ha!!

Nota kakitanganku : Atau aku seorang sahaja yang di boikot? Ekekekeke..







20 kUs-kUs:

joegrimjow on April 8, 2010 at 7:35 AM said...

tau tak yg admin ob and gb adalah same?
hehehe

sI tEDI on April 8, 2010 at 7:38 AM said...

ye ke??
ekekkekeke

akulah yg tertinggal jauh ni joe..

ekekeke

sabau je lah!!

Hazzy Ishak on April 8, 2010 at 7:47 AM said...

aku pun tak tau
in fact tak amik tahu pun
kih kih kih

Miss ... on April 8, 2010 at 8:05 AM said...

poblem line kot kdg2 mmg asek error je

Ejamaria on April 8, 2010 at 8:13 AM said...

tedi,
smlm kat paper utusan ade contest setem saya bersama si comel... anjuran utusan ngan pos malaysia... apa lagi join la

relevan on April 8, 2010 at 8:16 AM said...

Ping blog? .. ini mesti untuk tingkatkan trafik ni..

hans on April 8, 2010 at 8:27 AM said...

hahaha
dari semalam xboleh masuk

Misz Pinkie Winkie on April 8, 2010 at 8:37 AM said...

takpe tedi.
steady jerk ok.

blueCITY® on April 8, 2010 at 8:38 AM said...

wahhh
ko tedi macam2 benda ko tahu n masuk
ku tak pernah tahu menda2 ni
dan tak pernah nak masuk
gb pun ku tak layak
sebab ku tak ada akaun facebook
lalalalla..

ku sendirian pun tak apa
hahaha

chekdenoor on April 8, 2010 at 8:44 AM said...

Salam....oitts.... ada juga kes blok memblok .....hmmm.... kitakan bincang biasa-biasa jer..... bukannyer terrorish.....hishhhhh

norliza_osman on April 8, 2010 at 9:07 AM said...

hehe.. cik etdi kene block ke? cian nye.. kan dak kimo ade black belt ajak je dak kimo g lawan dgn diaorang tu..

MyaFiza on April 8, 2010 at 9:13 AM said...

baru tau pasal ozbloggers.

Watierman, rmanbkr on April 8, 2010 at 9:23 AM said...

Tak tahu apa2 tapi nak juga nyibuk....Gud morning Dik!!

kella on April 8, 2010 at 9:26 AM said...

byk menda yg aku masih tak tahu dalam bloging2 nih...
oh.. rupa-rupanya..

LiNda on April 8, 2010 at 9:27 AM said...

Oooo begitu rupanyaaaa....

sueanne on April 8, 2010 at 9:31 AM said...

errrrr.....
hi beb...heeeeeeeeeeee

deena awanis on April 8, 2010 at 10:00 AM said...

x pernah tau pun pasal ozblogger..hehehe

green on April 8, 2010 at 10:52 AM said...

gb familiar laa..ob tak..

a.z.r.i.n.a.03.07 on April 8, 2010 at 1:53 PM said...

laaa..tak tau menahu pun ...

nampak nau xtau perkembangan semasa ...hehe..

phycrewz on April 13, 2010 at 12:21 PM said...

aik admin sama ke? erm..tp knp xidop2 lg oz tu? lama dah down ni..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting