Wednesday, April 21, 2010

PenanGan PoLiGamI BunG MokhTar BuaT PenGunJunG BLoG MenInGkaT. Tapi ToLonGLah JanGan BuaT UnTuk KaLi KeTiGa Okey BunG?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:10 PM
Ramai betul yang ambil 'port' pasal kisah sensasi mereka ini. Seorang ahli politik. Seorang selebriti dalam bidang lakonan. Tolonglah Zizie, kau jangan mahu masuk bidang nyanyian pula!!

Sampai ke hari ini kata kunci di Nuffnang penuh dengan perkataan Bung Mokhtar dan Zizie Ezette sahaja. Sampai aku jadi hairan. Jadi aku pun turut rajin meng'gugel'. 

Photobucket

Aduhai.. Patutlah. Berita Harian, Kosmo dan Sinar Harian pun kalah dengan aku. Wah! Begitu sekali kesannya cara taipan kita dalam enjin carian ini.

Berpusu-pusulah peminat ingin tahu dan mencari tanpa putus asa. Terima kasihlah kepada mereka yang meng'gugel'  dan mengklik balog aku itu.

Photobucket

Ini kira jumlah pengunjung paling ramai pernah ada aku dapat. Alhamdulillah. Banyak pada aku. Mungkin sedikit bagi orang lain. Entah-entah angka 500 itu angka sejam bagi mereka dan satu hari bagi aku. Ekekekkeke... Susahlah mahu 'menten'kan angka ini sahaja.

Okeylah. Tapi tolong janganpoligami kali ketiga okey Bung? Meletup 'pulekkkk' trafik blog aku kalau aku menulis nanti. Ha ha ha ha...

Nota kakitanganku : Hangus trafik kalau Zizie sendiri yang baca. Ekekekeke..


 

27 kUs-kUs:

norliza_osman on April 21, 2010 at 4:11 PM said...

hahaha.. jagn bung ngorat tedi sudah..

atty's on April 21, 2010 at 4:13 PM said...

ekekkee.kalo bung nak amik tedi jadik wife ..no 3 nak tak .eekekeke.

e.t.t.y on April 21, 2010 at 4:14 PM said...

iyelah. yg itu lah cik etty. ala, kalau kita kenal, mesti dah tegur tegur kan. kenal muka cik tedi pun bila baca entry kt budak kembau tu.

itulah, lain kali letak gambar tuan dak kimo eh. jgn selalu buat teaser, kan dah tak kenal. hehe.

*rugi rugi

blueCITY® on April 21, 2010 at 4:17 PM said...

tedi,
hehhehe..
mmg org kita suka kisah2 hiburan dan artis2 la..
i pun pelik, i ada wat satu n3 dulu pasal abpbh, trafik naik gila2 gak, 5 ratus lebih.
dah semalam i buat satu n3 pasal datuk siti, i dapat tengok 47 online? mak aihhh, kalo pasal artis, semua duk mencari rupanya.
semalam unik blog tu 700 lebih, hahah..
tapi bukan blog bluecity tapi blog satu lagi.
hukhuk...

hanie@nisya on April 21, 2010 at 4:23 PM said...

kisah selebriti sape yang tak nak tau kan? :)

ashie023 on April 21, 2010 at 4:33 PM said...

ape kes ni??aku x tau pun..aku skodeng artis korea je..wahha..miahne

Hazzy Ishak on April 21, 2010 at 4:36 PM said...

topik hot sebab tu ramai yang terjah blog tedi
he he he

Pensel Kontot on April 21, 2010 at 4:48 PM said...

fuyoh ted... tinggi tul traffic ko...
mantaplah....

Wanita Mutalib on April 21, 2010 at 4:50 PM said...

owh takut zizie baca ekkkkk..
heeeeee...
biar dia baca....
sapa makan cili..mesti la rasa pedas....weeeee.... :p

Adlina Husaini on April 21, 2010 at 4:53 PM said...

sebab tu lah blog pasal artis meletoppp..

makdara terdiva on April 21, 2010 at 4:56 PM said...

alahai bung...

embun d tengah malam on April 21, 2010 at 4:59 PM said...

bung yg hebat berckp di parlimen..hehehhe

pak long on April 21, 2010 at 5:01 PM said...

salam....
hamba suka POLIBAG...hehehehe

mamai on April 21, 2010 at 5:04 PM said...

berita paling menyampah untuk di baca

QieFLy si Dolce on April 21, 2010 at 5:23 PM said...

tahniah la kak tedi....mmg Datuk Bung n akak zizie bagi traffic kat kak tedi siap fight dgn Kosmo n Berita harian huhuhu

bellar0ssa on April 21, 2010 at 5:28 PM said...

hebatlah kau ted.1st tu dlm google.haha

Elin on April 21, 2010 at 5:54 PM said...

cayalah tedi!

ber_u_wang on April 21, 2010 at 6:14 PM said...

my twin.. mana tau bung moktar datang meminang my twin plak lepas ni... hik hik hik

blueCITY® on April 21, 2010 at 6:18 PM said...

tedi, u nyer trafik menten erk, 300-400 lebih /hari ya?
i nyer tak menten
hehehehhe..
ikut mood, rajin n line tenet gak,
hoho...

Watierman, rmanbkr on April 21, 2010 at 6:41 PM said...

Akak baca sebebDik tedi yg buat n3...hehe..tak kuasa nak support Bung!

cikgu isza on April 21, 2010 at 6:59 PM said...

rezeki Bung dan rezeki tedi.. hehehe

kak anie on April 21, 2010 at 7:34 PM said...

Hehehe...rezeki tu tEDl...kalau dia buat lagi...nanti malatop lah blog tEDl...

Ms.Lilies on April 21, 2010 at 7:40 PM said...

psstt psssttt....
ni pun tips utk naikkan hits
:D

white rose on April 21, 2010 at 7:54 PM said...

pergggh...dhsyat laaa...

sensasi sungguh blog akak nih...
leh bikin gantikan abg nas...

hahaha...

a.z.r.i.n.a.03.07 on April 21, 2010 at 7:58 PM said...

Bung-Bung; tengok dia & zizie kat front page The Star pagi ni macam xslah je kan.. kesian isteri tua dia..

al-mankaraqi on April 21, 2010 at 8:28 PM said...

malang..........mahkamah syariah tidak dihormati......isteri2 terdahulu tidak dihormati.....

inikah wajah ahli parlimen kita? harap ini kes terpencil sajer cik tedi kan......

kella on April 22, 2010 at 8:25 AM said...

huhuhu... bagus la ko tedi. traffik kencang!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting