Friday, April 09, 2010

suDah JumaaT. EsOk saBTu dan TuLaT aHaD. TiDak saBar MaHu BerKamPunG Di Corus.....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 AM
Sampai juga ke hari Jumaat yang di damba. Ahad sudah mahu ke Corus. Syukur abah izin pandu kereta sendiri ke sana. Keizinan itu penting walaupun kau tahu kau sudah cukup dewasa buat keputusan. Tetapi harus di ingat, kau masih lagi bawah tanggungjawab keluarga. He he he he...

Hari ini pukul 5.15 pagi sudah terjaga. Awal sedikit dari biasa sebab Cik Abang di bawah itu kelentang kelentung balik lalu tingkap. Selalu pukul 6.30. Malam Jumaat, awallah agaknya. Ha ha ha ha...

Okey,

9-11 April 2010 PIKOM PC Fair akan berlangsung di MITC Ayer Keroh Melaka. Sesiapa yang berminat untuk membeli barang -barang atau sekadar mahu mencuci mata, jom beramai-ramai kita meriahkannya.

Sebelum ini PC Fair ini selalunya di adakan di Mahkota Parade. Memang 'masak'lah aku mahu ke sana. 1-2 tahun kebelakangan ini sudah berpindah ke MITC, dekatlah dari rumah. InsyaAllah sampai.

Jumaat yang singkat!

Photobucket

'Tak baik Bos, kau ngumpat pagi-pagi Jumaat ini.'

'Okey, esok pagi Sabtu aku ngumpat kau balik. Ha ha ha..!!"

Nota kakitanganku : Selamat hari Jumaat.





17 kUs-kUs:

Watierman, rmanbkr on April 9, 2010 at 7:35 AM said...

Dak Itam..tu semalam tak tidur ke?...Balik rumah..bercakap pun sambil pejam mata....
Selamat berhujung minggu!

embun d tengah malam on April 9, 2010 at 7:49 AM said...

selamat ari jumaat..kim slm org melaka

relevan on April 9, 2010 at 7:55 AM said...

Selamat hari Jumaat Tedi.. selamat berkurus Tedi .. eh2 Selamat berkursus Tedi..

Wanita Mutalib on April 9, 2010 at 8:03 AM said...

pergi corus eh..


nak gi cuti sana la..


bawak kucing..


kalu ada orang larik2 ayam ke kucing tu,




sah2 itu ted|....





gotcha!!! :)





seamat ke Corus ya ted|, take care!! :)

a.z.r.i.n.a.03.07 on April 9, 2010 at 8:17 AM said...

Wahhh..selamat ber-rileks dan bermandi-manda... Huissh.. Ashie ke pantai pastu Ted susul.. bila lah turn kRina ni..


Corus Paradise memang ok. Lebih2 lagi pergi ngan family. Amik yg apartment kan? Nak cari tempat mkan pun dekat.. tp jgn pergi cuti sekolah...sampai kat tepi jalan parking..

norliza_osman on April 9, 2010 at 8:47 AM said...

ish!! handsome nyer dak itam ni.. tu nak kasik orang ngorat la tu..

kak anie on April 9, 2010 at 8:50 AM said...

tEDl...maybe sabtu & ahad akak pun ada kat PD...tapi tak tau hotel aper...sebab cik abang ada kursus di sana...

Azuan on April 9, 2010 at 9:06 AM said...

seronok dapat pergi Pc Fair kalau duit dalam poket tengah kembung hahaa

blueCITY® on April 9, 2010 at 9:37 AM said...

kalo g pc fair mana2,
nak beli mini mouse
nak beli mouse pad
nak beli kipas bagi sejuk lappy
,
.
.
errrrrrrrr,...
nak beli apa lagi erk

lalalal

umi_e on April 9, 2010 at 9:38 AM said...

Salam pagi Jumaat yang berkat...

mEiZ SHA on April 9, 2010 at 10:20 AM said...

selamat hari jumaat syg..:)
hati2 ok weekend nie...


jalan bebaek
drive elok2
tamau nakal2 ok..

Miss ... on April 9, 2010 at 10:44 AM said...

alahai rasa nk gigit2 je cik abg dlm gambo tu hahaha

Misz Pinkie Winkie on April 9, 2010 at 11:37 AM said...

selamat pagi jumaat tedi.
minggu nie lin berhujung minggu dengan ular sawa dan harimau.
huhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. on April 9, 2010 at 12:21 PM said...

kalau bercuti tue nti tEDI..jgn lupa adam yew..belilah pape tuk dia. hehehehe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on April 9, 2010 at 12:42 PM said...

selamat hari Jumaat :)
nak potong kuku la
hehehe

kella on April 9, 2010 at 12:53 PM said...

sesiapkan kocek tu kasi penuh..
yaa...

MyaFiza on April 9, 2010 at 2:56 PM said...

selamat hari jumaat!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting