Saturday, July 10, 2010

sHiroNekO : KucinG PaLing PemaLas Di Dunia!! GebunyA! SeDap PeLuk!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:00 PM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Shironeko, kucing yang berusia 8 tahun dari Jepun di katakan kucing paling malas di dunia.

Silalah tengok dan hayati sebahagian gambar-gambar beliau untuk melihat tahap kemalasannya. Sampaikan mahu buka mata pun malas! Letaklah apa sahaja di badan dia pun, dia buat tidak tahu sahaja

Ololololololo!
Kau memang comellah Shironeko. Mehlah datang Melaka!

Nota kakitanganku : Peluk sedap ni!





24 kUs-kUs:

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! on July 10, 2010 at 2:34 PM said...

alahai comelnya....

Kak Anie on July 10, 2010 at 2:41 PM said...

Hahaha...comel giler...memang sah pemalas...!!

myaishahhafiz on July 10, 2010 at 2:42 PM said...

MEMANG COMEL, KLAU DAPAT PELUK TIME TIDOQ LAGI BEST NIE

ctpayong said...

uhhh...neh dah line-line obesity ni...eee

mier@merr on July 10, 2010 at 2:56 PM said...

sumpah malas!!!!

Hana Jaafar on July 10, 2010 at 2:57 PM said...

kucing hana pon ade nama shiro.. tapi nama pnoh dia takeshi kaneshiro.. hehehe.. dn dia jugk rajin.. tapi rajin cari aweks la..
hee..

bellar0ssa on July 10, 2010 at 2:58 PM said...

uihhhhh gebu gila rasa nak peluk!!!!!

bellar0ssa on July 10, 2010 at 2:58 PM said...

uihhhhh gebu gila rasa nak peluk!!!!!

velasrizal on July 10, 2010 at 3:04 PM said...

nsb bek dia comel..blh di maafkan..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

Che Kechik on July 10, 2010 at 3:26 PM said...

holloh2..
semangatnya die..

PN[asam]pedas on July 10, 2010 at 3:29 PM said...

bersihnye kucing nih....
suke TENGOK..tanak pegang~

Softtouch [Hanim] on July 10, 2010 at 3:31 PM said...

comelnya...mmg sedap peluk..

cikgu isza on July 10, 2010 at 4:03 PM said...

kucing malas takde hal.. dah namanya kucing.. orang yang malas ni yang harunya..

JMR on July 10, 2010 at 4:07 PM said...

eh..itu kucing ke anak patung?????

~LP Lum~ on July 10, 2010 at 4:36 PM said...

hehehe... igtkan garfiled paling pemalas... upanya ada yg lebih mld dr si garfiled... :)

bila dah ke malaka, jgn lupa singgah di sbn lak.. :p

hans on July 10, 2010 at 5:33 PM said...

hahahaha
tgok dalam pic pun malas2 macam nobita jer kucing nih

::aMaD:: on July 10, 2010 at 5:50 PM said...

wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..kenape comel sgttttt!!rase nak tumbuk2 die pon ade..muahahaha

The Chair Speaks on July 10, 2010 at 8:08 PM said...

Oh my! This sleepy cat is so cute! Wish he was mine! :)

Chika on July 10, 2010 at 9:42 PM said...

Gebu gebu gebu gebu... I likeeee.... geram i tengok...

meowwmania on July 10, 2010 at 10:13 PM said...

muka dia bolat kan hehee..

Nerzhul on July 11, 2010 at 12:52 PM said...

hihihi. kucing memang binatang paling tak kisah di dunia.

♥ Xett Hereen ♥ on July 12, 2010 at 1:16 AM said...

comel gilos!!!
pemalas punye kucen,
mcm kucen kazen,
lagi beso dari neh,

keje makan tido makan tido = pemalas.
hahaha!!

m.q on July 12, 2010 at 5:26 PM said...

kelako betol gambaq no 2 tu
heheheh

Anonymous said...

kucing nie mmg comEl. tapi kalo malas den tak suko.......

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting