Tuesday, July 27, 2010

MaJLis NikaH SheikH MuzapHar : 10000 TeTamu BoLeh HaDir sELaIn DariPaDa 100 anGkasawaN Dari 35 NeGarA : woOw wEeE!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:26 PM
Photobucket


1. Majlis nikah akan di adakan di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin di Putrajaya pada pukul 10.00 pagi 10 Oktober 2010 .
2. Tetamu terhad kepada 10000 orang sahaja dan berpeluang merakamkan gambar bersama pengantin.
3. Persandingan akan di adakan pada pukul 8.00 malam di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya.
4. 100 angkawasawan dari 35 buah negara di jangka hadir.
5. Tema perkahwinan ialah `pahlawan melayu di istana kayangan dan angkasa lepas`.
6. Majlis perkahwinan akan di siarkan secara langsung di televisyen dan setakat ini masih berbincang dengan pihak ASTRO.
7. Wang hantaran adalah rahsia. Mungkin banyak rasanya. Ekekekeke.
8. Selamat Hari Lahir Dr. Muzaphar pada hari ini. :))

Nota kakitanganku : Meriahlah Majlis orang berada :))





Align Center

20 kUs-kUs:

sonata anak kancil on July 27, 2010 at 8:04 PM said...

bertuah kedua2 tuan badan...

kak Erna on July 27, 2010 at 8:23 PM said...

ramainya jemputan..

~** PROFFY **~ on July 27, 2010 at 8:24 PM said...

laki aku..!!!

redNing on July 27, 2010 at 8:29 PM said...

majlis begitu punya besar..harap2 biarlah kekal hingga akhir hayat

illafira on July 27, 2010 at 8:32 PM said...

wah.. mmg wedding of the year

maCy on July 27, 2010 at 8:52 PM said...

ada x yg dah nak ready jd yg kedua? ki3

mier@merr on July 27, 2010 at 9:09 PM said...

hepi besday kekasih gelapku...eh...

fideila on July 27, 2010 at 9:18 PM said...

10hb 10 merupakan bufday ku. boleh dapat jemputan sebagai tetamu vip tak? hehe

.::WaNiE::. on July 27, 2010 at 9:24 PM said...

my boss will be handling their wedding.

:P mcm2 citer di sebalik tabir

HonEyBuNNy on July 27, 2010 at 10:10 PM said...

seronoknya kan...kita mampu melihat ja...;-)

aNIe on July 27, 2010 at 10:38 PM said...

Ada duit semua boleh jadi kan tEDl...

Hana Faza-same person on July 27, 2010 at 10:43 PM said...

harapnya perkahwinan mahal yg diberkati..

ASaDa RyutaRo on July 27, 2010 at 11:08 PM said...

pepergh.. ramai giler yg d jemput..

baru tau yg birthday s.muzaphar ni dekat2 je ngn birthday asada.. hehe =P

Yunus Badawi on July 27, 2010 at 11:45 PM said...

Wang hantaran bukan RM10,101.10 hehehe

bellar0ssa on July 27, 2010 at 11:50 PM said...

memang lah sama cantik sama padan.

FeeQ on July 28, 2010 at 12:14 AM said...

Siapa ni?

Rara Nasiha on July 28, 2010 at 12:19 AM said...

woow, betul2 wedding of the year ni.

m.q on July 28, 2010 at 8:12 AM said...

semoga semuanya selamat...

starzieti on July 28, 2010 at 8:22 AM said...

ak nak g la..haha~(konon)

ciK LyndaWawa igUana on July 28, 2010 at 7:05 PM said...

nak jadi isteri no 2 shiekh muzafar laaaa....
hehehehe=)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting